Spiler I Tak

  1. Mer om
Spiler I Tak

Spiler I Tak Skynde degTrespiler for interiør gjør rommet unikt med spennende detaljer. Spiler tilfører det lille ekstra i et rom - enten det brukes på vegg, i taket EFFEKTFULLE SPILER TIL TAK OG VEGGER. Trespiler i himling, vegg eller som romdeler gir et moderne uttrykk og skaper god akustikk i rommet Det sosiale mediet bugner med inspirasjon til hvordan du kan bruke spiler i tak og på vegger samt skape unike DIY-prosjekter eller elegant Vi har bestilt spiler på 36 x 22 mm til et tak på 38,6 kvm. Vi skal bruke hvitlasert kvistfri furu. Har dere brukt dykkertpistol eller bor Men først, litt inspirasjon. VAKKERT MED SPILER: En spilevegg kan gjøre underverker både ute og inne. Disse gran-spilene er beiset med LADY Pure Nature i fargen

Annonsørinnhold: Hiv deg på trenden: Slik innreder du med spiler

Bak spilende er det nemlig vanlig å montere en akustikkduk, som sørger for å gi en rolig og ensartet bakgrunn, samtidig som den absorberer lyd. Spilene i seg selv gir også en effekt da de bidrar til å bryte lyden.

https://lndc.us/2421.php

Tykkelsen på spilene ligger vanligvis på 2-3cm med en avstand på ca 1cm, men dette velger man jo selv. Det er også mulig å bruke spiler i ulike bredder i samme tak eller vegg. Det er vanligst å bruke tresorter som ask, eik og furu men lønn, bjørk, kirsebær, valnøtt, osp og bøk kan også brukes. Vi anbefaler 10-30 mm avstand.

Hva med spiler på veggen

Du får en pen avstand ved å legge en Harmoni trespile på høykant mellom hver spile du monterer. Det tilsvarer 21 mm avstand.

https://lndc.us/pyxyfotuj.php

Før du begynner, bør du måle opp veggens bredde for å se omtrent hvor mange trespiler du trenger. Her produserer de blant annet listverk, utforinger, panel og forskjellige typer plater.

Nyttårsaften hafjell

Samme farge blir også brukt inne i hyllen. Innslag av sort Om du ser på bildene finner du ganske mange sorte detaljer.

Spilepanel til vegg og loft Lav pris på e

Skyvedøren på skapet og taket inne i karnappet er malt sort. Innrammingen til peisen er sort, synlige lamper er sorte, bordene ved sofaen, spisestuestolene, magasinhoder, lysestaker, og også detaljer i det rosa bildet jeg laget er sort.

Det blir ganske flott når man gjentar sort på denne måten, det skaper en sammenheng mellom gjenstander som kanskje egentlig er ganske ulike. Og heldige er de som har et rom med slik takhøyde at det er plass til den tøffe skulpturelle lampen over spisebordet.

Har du lest dette? Veranda rekkverk spiler

Taket har også fått spiler, som er med på å dempe lyd. Foto: TV 2 Spiler i taket Det kan være lurt med materialer og former som er med på å bryte lydens vandring gjennom et rom.

Større rom med harde flater får ofte en ubehagelig bråkete klang. Slikt kan stoppes for eksempel ved bruk av tekstiler og tepper, og det hjelper også med trespiler. Med forbehold om prisendringer.

Spesielt prosjekt, lyddemping spiletak

Avstand 10-12 mm etter deres anbefaling. Treverk har vært regjerende i trendbildet en stund, godt hjulpet av økt fokus på miljø og bærekraftige materialer. Tidligere var bruk av spiler i stor grad forbeholdt større prosjekter og næringsbygg, men trenden inntar nå også private hjem og hytter. Spilene bryter og demper også effektivt lyd — spesielt med underliggende akustikkduk eller rett og slett en eksisterende eller ny akustisk himling som man monterer AssemblePaneler under.

5 kalma

SPILER I TAK Relaterte emner

Taket — den glemte delen av huset. Oftest flatt, eggehvitt og listefritt der den eneste funksjonen er å holde fast lamper og spotter. Men små valg kan transformere et vanlig les: kjedelig tak til et lite kunstverk. Andre faktorer som også er viktige når en velger tak er å ha muligheten for å lage et rom med fokus på akustikk med god støydemping, samt materialitet og flott design. Under ser du noen av Bent Eddis favorittak.

Spiler I Tak
SPILER I TAK Kommentarer:
Redaktør på Spiler i tak
Lauritzen fra Vossevangen
Se over min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Griffstärke. jeg er glad i lese bøker sikkert.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net