Stavanger Bydelshus

  1. Mer om
Stavanger Bydelshus

Stavanger Bydelshus BedreContent [hide]

Det finnes åtte bydelshus i Stavanger Madla bydelshus er et forsamlingslokale for innbyggerne i Stavanger og er et samlingsted for frivillige lag og organisasjoner i byen På grunn av koronasituasjonen har vi av smittevernhensyn måttet redusere kapasiteten i lokalene.Bydelshuset har storsal, kafé/foaje med kjøkken Tjensvoll bydelshus leies ut til lag, organisasjoner og privatpersoner på kveldstid og i Places Stavanger, Norway Community Center Tjensvoll Bydelshus Vi er å treffe alle ukedager helst via e-post, eller på telefon mellom 09.00 og 16.00. Postadresse: Gausel Bydelshus Postboks 8001 4068 Stavanger

Håvard organiserte turneringar og samlingar lokalt i Stavanger. Han såg sjelden problemer, men tenkte på vanskelege ting som dukka opp som utfordringar som måtte løysast.

Areal av sylinder

Som då me var 40 personar som skulle bu, læra sjakk og spilla BGP-turnering ei helg i Sirdalen på ei hytte som var for liten for 30.

Hver vår arrangerer vi Kampendagene. Har du lyst til å starte en aktivitet på Bydelshuset, send oss gjerne en mail eller ta kontakt på telefon 45912113. Visning av lokaler mandager KL. Kampen Bistro holder til i 2. Da kunne du kanskje tenke deg å kjøpe en andel i Kampen bydelshus.

1. mai feiring på Midjord bydelshus Stavanger SV

Historie[ rediger rediger kilde ] I 2001 ble sporene etter de aller første bosetterne på Hundvåg avdekket. Boplassene på Austbø er 9500 år gamle, og er dermed også blant de eldste i landet.

https://odertal.info/cokep.php

Boplassene lå helt i strandkanten da de var i bruk. På den tiden sto havet 16 meter høyere enn i dag. De eldste sikre sporene etter de første bøndene på Hundvåg er fra slutten av yngre steinalder, for ca 4200 år siden.

Gausel bydelshus

På Austbø ble det funnet forkullet korn i en grop under en rund steinhelle, C14 -datert til å være 4200 år gamle, og er dermed det hittil eldste kornfunnet i Norge. Mariakirken på Austbø er en nå nedrevet steinkirke fra middelalderen, som lå på Austbø, det høyeste punktet på øyen Hundvåg i Stavanger. Du kan komme deg til Tjensvoll Bydelshus via Buss eller Jernbane.

Hva skjer i oslo i helgen for barn

Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 4, 6, FB40 Jernbane 59 Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Til fester leies kafeen ofte ut sammen med danserommet. Voksenfester over 30 år henstilles om å kontakte Varatun Gård varatun.

Kriterier for leie ved klassefester og bursdagsfeiringer: Kun for elever i 1 til 10 klasse som bor i Sandnes kommune. Kun tillatt med barn som gjester.

Lokalene kan disponeres fra kl. Festen må avsluttes senest kl.

https://odertal.info/verdi-oljefondet.php

STAVANGER BYDELSHUS Relaterte emner

Åpner for bruk av bydelshus igjen Stavanger kommune åpner nå opp for bruk av de åtte kommunale bydelshusene igjen — men smittevernregler må følges. For å ha lov til, og for å gjøre det tryggest mulig for alle, har vi utarbeidet et sett med regler og retningslinjer, opplyser kommunen på nett. Disse reglene vil være synlige og henge oppe i alle våre bydelshus. Har du symptomer på sykdom skal du ikke gå inn i lokalene våre. Hold minst 1 meter avstand til hverandre.

STAVANGER BYDELSHUS Kommentarer:
Redaktør på Stavanger bydelshus
Wold fra Bodø
Se gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Halbmarathon. Jeg nyter lese bøker sannsynlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net