Aladdin Norsk Stemme

  1. Mer om
Aladdin Norsk Stemme

Aladdin Norsk Stemme ViktigScott Weinger (dialog) Brad Kane (sang Linda Larkin (dialog) Lea Salonga (sang Norsk versjon · Dialog- og sanginstruktør: Else Gunhild Ljøstad · Dialogoversetter: Kristoffer Olsen · Sangoversettere: Else Gunhild Ljøstad, Børje Andersson Aladdin, Trond Teigen · Genie5.png. Genie, Lars Sørbø · Jasmine Pose.png Aladdin, film fra 1992, Regi: Ron Clements, John Musker. Familie, Komedie, Tegnefilm, Animasjon

Aladdin, film fra , Regi: Ron Clements, John Musker

Hun husker at spesielt én ting fra innspillingen var ekstra krevende: Det var mest utfordrende å gråte på kommando på de stedene i filmen der rollefiguren gjorde det, sier hun. Les hele intervjuet med Edle Stray Pedersen.

Jo, man tar utgangspunkt i den originale, tar med de store seilskipene, men istedenfor å gi dem et hav å seile på gir man dem egenskaper til å fly rundt i verdensrommet. Men ja, sånn var det på slutten av 80-tallet.

https://lndc.us/4812.php

Mye takket være Sidsel Kyrkjebøs strålende stemme i rollen som Ariel. Selv om «Jungelboken» var underholdende på sitt vis i samme sjanger, er det noe merkelig å lage kunstige versjoner av dyr som eksiterer i den virkelige verdenen.

Dette er tidenes 10 beste Disney

En animert versjon av «Hamlet» om slekt, død, makt og forræderi. Både Johnny og Åge ser teatralsk, kitsch, ut, og samtidig har de stemmer som utstråler autentisitet. Men Åge har uforglemmelige lett syrlige røde briller på seg på plateomslaget til sitt album Levva livet! Portrettet av Åge på dette coveret kan minne om «Camp»-estetikken som den amerikanske essayisten Susan Sontag beskriver som en form for massekulturell dandyisme, som består i å omfavne en viss vulgaritet både på alvor og for moro skyld.

Lille Havfruen»

Utseendet deres både kritiserer og beviser denne kulturens imperialisme. De framstiller den angloamerikanske kulturen, men framstiller den som falsk og overflatisk.

Juletre tegning lett

Parallelt framstiller Johnnys og Åges stemmer det franske og det norske nasjonale fellesskapet som ekte og dypt rotfestete. Johnnys stemme formidler en autentisitet i den grad den uttaler fransk og er veldig kraftfull og gjenkjennelig.

Åges stemme formidler en autentisitet i den grad den ikke bare uttaler norsk, men en norsk dialekt, nemlig trøndersk.

https://odertal.info/3046.php

Forskjellen mellom hvordan disse to stemmene formidler autentisitet delvis gjenspeiler en forskjell mellom Frankrike og Norge. Frankrike er et veldig homogent land kulturelt sett, det vil si et land der den politiske makten er konsentrert til hovedstaden og fylkene derfor har svake kulturelle identiteter.

Del denne artikkelen på e-post For dem som har gjort seg kjent med Robert Louis Stevensons ramsalte fortelling om farefulle ferder med seilskip og møter med ville sjørøvere, er det kanskje ikke noe stort ønske å få hovedpersonene med Jim Hawkins og John Silver i spissen omplassert til verdensrommet. Han forteller at det faktisk var meningen at Genie skulle «avsløre» seg selv i filmen, men dette ble klippet ut av den endelige utgaven av filmen.

Nasjonale rockere: Johnny og Åge

Oscar-vinner Glen Keane har jobbet som ansvarlig animatør på klassikere som «Den lille havfruen», «Skjønnheten og Udyret» og «Aladdin». Deres anselige ekspertise og erfaring, sammen med de samlede kreftene til Pearl Studio, Sony Pictures Imageworks og Netflix Animation, sørger for at «Månereisen» er en fest for øyet. Men der har vi latt oss lure. Filmen er langt bedre enn sitt rykte, men kanskje ikke like morsom som Aladdin.

ALADDIN NORSK STEMME Relaterte emner

Historien er en godlynt og familiekjær modernisering av myten. Det blir aldri utpreget spennende, fiksjonstroverdigheten slites i sømmene og plottet deiser innom noen påtatt kommersielt motiverte publikumsfrieri underveis. Men det er nok spraglende fantasi og hjertevarm familiekjærlighet i denne musikalske måneferden til at både store og små kan hygge seg i sofaen. Unge Fei Fei Cathy Ang har mistet sin mor til sykdom, og da hennes far John Cho finner seg en ny kjæreste Sandra Oh, trues hennes sorgstemte, men trygge, verden. På denne såre klangbunnen serveres vi et drømmende og humørfylt eventyr.

Aladdin Norsk Stemme
ALADDIN NORSK STEMME Kommentarer:
Forfatter om Aladdin norsk stemme
Holm fra Alta
Les også min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Strandhandball. jeg liker lese tegneserier ikke.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net