Apollo Sommer 2017

  1. Mer om
Apollo Sommer 2017

Apollo Sommer 2017 NormaltContent [hide]

Sommeren 2017 ble tidenes beste for Apollo: Norges største arrangør av reiser til Hellas og Kroatia melder om en økning på 20 % i antall Sol, sommer og deilig Middelhavsmat – det er på tide å planlegge sommerferien! I år har TUI, Ving og Apollo fått mange flere reisemål Vi skal bruke åtte milliarder på pakkereiser i sommer – og ett land øker med rekordmange reiser hit, ifølge reiseselskapet Apollo Sommer 2017: Charter til Kreta med Apollo Avgang lørdager i perioden 17. august 2017 ☀ Forhåndsbestilling av taxfree-varer, rimelig parkering i Seks av ti av alle Apollos reiser sommeren 2017 gikk til en gresk øy, og over 160 000 nordmenn dro til Kreta. Likevel ble Kroatia reisemålet

Apollo melder om en total salgsøkning på 15 prosent sammenliknet med samme tid i fjor, og mest øker Hellas.

https://odertal.info/wygicadih.php

Hele 43 prosent av alle pakketurer fra Norge vil gå til de greske øyene i sommer. Apollo melder om solid økning i etterspørselen til de mest populære reisemålene, som Kreta, Mallorca og Kroatia.

Vi skal leve «det gode liv» og kutter sjeldent ned på feriebudsjettet. Faktisk gjør vi snarere tvert om: Norge er det landet i Norden hvor man selger mest fire og fem-stjerners hoteller, sier Haug, men understreker at Apollo tilbyr bosteder i ulike kategorier og prisklasser.

Billig hotell i stavanger

Den nye flyvningen vil gå fra Bodø til Split hver onsdag fra 27. G Travel Getaway i Bodø har i mange år etterspurt direkterute til Kroatia, og når Apollo endelig kunne dele nyheten var gleden stor hos reiseekspertene. Alle feriekonsulentene hos oss har nylig vært i Kroatia og blitt kjent med produktene, og vet akkurat hva som passer til hvem.

Cezinando billetter

Nå kan du få det billig: Gjør et midtvinterskupp til varmere strøk På nyåret ble det kjent at reisebyrået kutter ut all chartertrafikk til Tyrkia i sommer, og en samlet reisebransje melder om at bestillingene er mer enn halvert. Nordmenns favorittreisemål til sommeren er Hellas med Kreta i tet rundt 160. Det finnes fortsatt reiser igjen å velge mellom, men du må være litt på hugget da prisene stiger i takt med at utvalget blir mindre.

Våre mest søkte familiehotell Charterarrangørenes konsepthotell for barnefamilier er ekstremt populære og det er de hotellene som blir fullbooket først.

https://lndc.us/6781.php

APOLLO SOMMER 2017 Relaterte emner

Pinterest Januar er høysesong for bestilling av sommerferien og Apollo melder om like stor pågang som rekordåret 2017. Kreta troner topplisten over årets mest populære reisemål og er også reisemålet som selges fortest! Den mest hektiske salgsperioden for sommerferien er i gang og hos Apollo er salgsnivået like høyt som i rekordåret 2017. Beregninger gjort av reisearrangøren viser at over halvparten av alle tradisjonelle pakkereiser i år vil gå til Hellas og det er Kreta vi sikrer oss tidligst. Bodøværinger som planlegger å tilbringe sommeren på Kreta, burde med andre ord ikke vente altfor lenge med å sikre seg ferien, sier Tonje Løkaas Fossum, Marked-, og kommunikasjonsansvarlig i Apollo. Til tross for å være en av sommerens største klassikere, viser den mangfoldige øya nye sider ved seg selv hvert år — og vi går aldri lei!

APOLLO SOMMER 2017 Kommentarer:
Redaktør på Apollo sommer 2017
Myhren fra Moss
Se gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Ballhockey. jeg liker lese romaner gjespende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net