Sonos Høyttaler

  1. Mer om
Sonos Høyttaler

Sonos Høyttaler RaskSonos gir deg trådløse høyttalere, lydplanker, hjemmekinoanlegg og multiroom-høyttalere med WiFi. Kjøp Sonos One, Sonos Beam og Sonos Move Sonos' trådløse høyttalere gir deg muligheten til å streame musikk fra hvilken som helst kilde til hvilket som helst rom i hjemmet ditt Sammenlign pris på Sonos trådløs høyttaler trådløs høyttaler. Vi hjelper deg å velge blant 11 varer. Se beste pris fra over 500 butikker Sonos er det originale multiromssystemet og markedets mest populære løsning for trådløs musikk i hele hjemmet. Små og store trådløse høyttalere Sonos gir deg eksklusiv lyd i lekkert design. Du styrer enkelt din favoritt musikk rom Sonos Roam Sort Bærbar Bluetooth høyttaler

På WiFi opplevde vi at den ikke gikk i dvalemodus, men ble tappet for strøm over natten. På Bluetooth slår høyttaleren seg av etter cirka 30 minutter.

Du skal kunne bruke den i et mindre rom, som et kjøkken eller et lite oppholdsrom, du skal kunne ta den med ut i hagen og du skal kunne ta den med deg på reise, som til hytta eller til et hotellrom. Etter noen uker med Move, må vi si oss godt fornøyd. Det viktigste er at den faktisk låter ordentlig bra.

Løpeshop no

I tillegg er den enkel å flytte med seg til et rom «uten lyd» når man trenger det. To store ulemper, slik vi ser det, er at den går raskt tom for strøm om man glemmer den på WiFi-modus og vi tror prislappen på nesten 4. Og til og med en seriøs musikkentusiast med en seriøs hi-fi-rigg som passer, vil tross alt kanskje lytte til sporadisk podcast på kjøkkenet.

Audiophiles vil med rette minne deg om at det er en avveining mellom kvalitet og bekvemmelighet, noe som er sant. Men trådløse høyttalere bruker ikke bare Bluetooth lenger. For lyttere som liker Bluetooth-lydkvaliteten - og det er sant at teknologien bruker tapsfrie kodeker, selv om mange ikke vil merke forskjellen - et økende antall produkter kobles direkte via wifi-nettverket ditt for å bruke Apples AirPlay-system med høyere oppløsning.

Vi snakket med en rekke eksperter og musikkfagfolk om de beste Bluetooth-høyttalerne og trådløse systemene som holder hjemmene fylt med musikk.

Alle produktene på Pitchfork er valgt uavhengig av redaksjonen vår. Det gjør at brukerne får unike muligheter og valg, sier Sørgård. Foto: Privat Bruk tid på spillelister Han anbefaler at du bruker tid på å utvikle gode spillelister, for å utnytte kapasiteten til Sonos optimalt.

Høyttalerkonsoller

Flere og flere velger nå ferdig produserte lister som til enhver tid oppdateres. Disse listene finner du i kartoteker som Spotify, Tidal, Amazon music og andre. Sjekk også: Fem grunner til å bytte til digital dørlås Sørgård erfarer at flere og flere velger musikk for å avspeile hvem vi er og hva vi står for. Med et Sonos-system kan du møte gjestene med behagelig musikk i entreen og la de oppleve ulik type musikk og følelser etter hvert som de beveger seg fra rom til rom.

Foto: VG Partnerstudio Musikk for enhver smak — og anledning Sørgård oppfordrer også familier hvor mor, far og barn har ulik musikksmak, til å anskaffe Sonos høyttalersystem. Bedre kan det nesten ikke bli. Tidligere var Bose en av de store aktørene innen multiromlyd, i en tid da innstegskostnadene var høye og det var nødvendig med ledninger overalt.

I dag satser man på trådløse Soundtouch over enten Bluetooth eller WiFi. En relativt ny spiller på multiromscenen med enn så lenge nokså få høyttalere.

Viktig å tenke på før du begynner Tenk på lommeboken Å rigge multiromlyd hjemme er ikke den billigste tingen i verden. Prisen er selvfølgelig en viktig faktor, og i vår test har vi valgt å dele høyttalerne inn i forskjellige prisklasser for at du enklere skal kunne velge.

Sonos lanserer mini

Budsjett: Under 1 500 kr Mellomklasse: 1 500—3 500 kr Premium: Over 3 500 kr Hvis du holder deg innenfor det samme systemet, kan du starte på budsjettnivå for å teste og deretter utvide med tiden. Ofte er programvaren og funksjonene ganske like, og hovedforskjellen mellom dyrere og billigere modeller er design og spesielt lydkvalitet.

Du vil kanskje like: Små aktive høyttalere

Tenk på hvilket utstyr du allerede har Kjører du bare Apple-enheter hjemme, er det kanskje nok med Airplay- og Airplay 2-tilpassede høyttalere?

Hvis du i stedet har satset hardt på smarte høyttalere med Google Assistant, er det jo viktig at høyttalerne snakker dette "språket". Da er det også slike høyttalere du bør se etter. Ta hensyn til hjemmet Kanskje ikke multiromlyd er særlig relevant hvis du bor i en liten ettromsleilighet? Hvis du bor større, kanskje med en uteplass eller rom med hjemmekino, bør du se etter løsninger med for eksempel fuktbeskyttede høyttalere eller forskjellige varianter for å få hjemmekinoen inn i systemet.

Her kan forskjellige systemer avvike ganske betydelig fra hverandre. Hvilke musikktjenester støttes? De fleste multiromsystemer kan håndtere Spotify, men hvis du bruker Google Music, Apple Music eller en annen musikktjeneste, er ikke dette lenger like opplagt. Hvis du hører mye på podcaster via en spesifikk app du liker, for eksempel NRKs podcaster, må høyttaleren ha støtte for dette. Kan du koble inn enheter?

Kanskje liker du å høre på musikk via platespiller, eller har du kanskje et fint stereoanlegg du ikke vil kvitte deg med? Det finnes mange løsninger for å få tradisjonelt stereoutstyr inn i en multiromløsning, men det er viktig å ha god oversikt før du setter i gang.

Holdt deg til ett system Dette sier seg kanskje selv, men på samme måte som du ikke kjøper VHS-kassetter for å spille av i en DVD-spiller, bør du holde deg til det samme systemet for multiromlyd. Enkelte systemer har en viss fleksibilitet for inkludering av høyttalere fra forskjellige merker, men for å få mest mulig ut av systemet ditt må de jo kunne kommunisere med hverandre fullt ut.

Mobilpant power

Ta det rolig Akkurat som med alt annet innen smarte hjem, kan viljen og inspirasjonen komme i konflikt med budsjettet. Du trenger ikke kjøpe to høyttalere til hvert hjørne av huset på en gang.

Begynn med en for å lære deg systemet eller to for å oppleve musikkstyringen mellom rommene. Så er det bare å utvide etter hvert. Kort oversikt over Sonos Når vi snakker om moderne multiromlyd, har Sonos lenge vært kongen på haugen. Mange produsenter har forsøkt å bryne seg på dem, men har ikke kommet helt i mål. De siste årene har Sonos møtt tøff konkurranse fra mer generelle systemer som Google Home og Amazon Alexa.

Samtidig er de fullstendig fokusert på lyd og multiromlyder, noe som betyr at de har klart å finpusse nettopp den teknologien betydelig mer. Selv om Sonos selv kun fokuserer på multiromlyd og ikke smarthjem generelt, er de i høyeste grad med på notene. Det er uvanlig at du skaffer deg en slags hub for hjemmeautomatisering som ikke støtter Sonos på en eller annen måte.

https://odertal.info/jesper-snekkestad.php

De har også en viss fuktbestandighet, slik at de for eksempel kanskje kan settes på badet. Så langt har Sonos gitt ut tre varianter av høyttaleren.

Ny høyttaler fra Sonos og Ikea: Slik ser den ut!

Alle tre er fortsatt til salgs, selv om den første Sonos One nå fases ut. Play:1 er den eldste og også den billigste. One-modellen beholder det samme utseendet, men legger til berøringskontroller og en mikrofon for taletjenester som Alexa og Google Assistant. Sonos One Gen 2 er mer eller mindre identisk, men har også innebygd Bluetooth for å gjøre installasjonen enklere. Play SL er en ny verjion av Play:1 som ble sluppet høsten 2019.

Den mangler støtte for taleassistent og er ment som et innstegsprodukt. Move Sonos første batteridrevne og bærbare høyttaler. Kan spille 10 timer på batteri over både WiFi hjemme og Bluetooth til tur i parken, på stranda, i båt osv. Hjemme lades den enkelt med en spesiell ladestasjon, og ute på tur kan du lade den ekstra med USB-C. Den ligger omtrent på linje med Play:1 og lignende når det kommer til lyd, men har automatisk Trueplay som hele tiden tilpasser seg miljøet høyttaleren befinner seg i.

Test av Sonos One DN

Fordi den er bærbar, tåler den også en del fuktighet og røff behandling. Move gjør det ved å kombinere alt Sonos har utviklet til nå, som enkle tilkoblinger og god lyd, og pakket det inn i det selskapet hevder er en unknuselig høyttaler du kan ta med deg over alt.

Justerer seg med akustikken En tysk, entusiastisk lydingeniør det finnes forklarer at dersom du flytter høyttaleren fra innendørs til utendørs, skal den holde seg tilkoblet på nettet. Er du utenfor wifi-rekkevidde, trykker du på en knapp og den kobler seg over på Bluetooth. Men det virkelig fiffige med høyttaleren, er at den tilpasser lyden etter hvor du plasserer den.

SONOS HØYTTALER Relaterte emner

Den lille høyttaleren støtter både wifi og bluetooth, er IP67-sertifisert og lover en batteritid på rundt 10 timer. Inkluderingen av bluetooth er ikke helt standard for andre Sonos-produkter, bortsett fra Move, men er en selvfølge om man skal ha den med seg ut. Det vil kanskje gjør den aktuell for en førstegangskjøper som ikke har andre Sonos-produkter i hjemmet, men Roam kan selvsagt også innlemmes i Sonos-familien. Bluetooth og wifi Roam virker også å løse problemet Move-høttaleren hadde når den byttet fra Bluetooth til wifi, her lover Sonos at det skal gå helt knirkefritt å bevege seg fra hjemmet og ut i verden, og vice versa. Den kan pares med andre enheter i nettverket selv om bluetooth er aktivert, og en ny funksjon som heter Sound Swap skal la deg ta over lyden fra en annen Sonos-enhet ved å holde inn play-knappen.

Sonos Høyttaler
SONOS HØYTTALER Kommentarer:
Rapportert den Sonos høyttaler
Guttormsen fra Kaupanger
Jeg har lyst rapporterer norske nyheter livlig. Les gjerne min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Makramee.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net