Koronaregler Tromsø

  1. Mer om
Koronaregler Tromsø

Koronaregler Tromsø ForenkletHer vil du finne de til enhver tid oppdaterte koronaregler og -anbefalinger for Tromsø kommune. Du finner også lenker til koronainfo som gjelder nasjonalt Se framdrift og status for vaksinering av befolkningen i Tromsø. Se smitteverntiltak som gjelder både lokalt og nasjonalt Med adgangstest og koronasertifikat; 50 % kapasitet opp til maks 1 000 personer (delt i kohorter på inntil 500) uten faste tilviste sitteplasser, men smittet i stort utbrudd i Tromsø: Dette vet vi om smitteutbruddet Koronareglene fikk Sigrid (17) til å gi opp: – Jeg sendte melding og sa at jeg KORONATEST: Tromsø kommune dobler kapasiteten for korona-testing ved å januar bes om å ta to tester etter ankomst til Troms

Koronainformasjon

Dersom kollektivtransport benyttes, skal det utvises særskilt oppmerksomhet på å følge gjeldende nasjonale regler og retningslinjer om smittevern og ta hensyn til medreisende. Plikten til å bruke munnbind gjelder ikke for barn under 12 år, eller personer som av medisinske eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind.

Munnbind i taxi Passasjerer skal bruke munnbind i taxi. Følg med på Canvas og studentepost. Undervisning kan bli lagt om til nettbasert undervising i Skype for Business eller Adobe Connect.

Nettservice datadrift

Hvis du får innkalling til en nettforelesning, koble opp god tid i forveien for å teste at alt fungerer. Canvas fungerer likt hjemmefra og på campus.

Informasjon om korona

Nettforelesninger i Adobe Connect og Skype for Business vil foregå som planlagt. Bibliotekstjenester Bibliotekstjenester benytter Oria for tilgang. Se mer her om hvordan du får tilgang. Kollokviegrupper og samarbeid Hvordan gjennomfører du gruppearbeid når campus er stengt? Hvordan jobber du sammen med kollokviegruppen din? UiT anbefaler følgende: Hvis faglæreren har skrudd det på, kan du opprette en gruppe i Canvas-emnet ditt.

https://lndc.us/tyjuku.php

Send denne brukerveiledning til faglæreren, etterpå følg denne brukerveiledning for å opprette egen gruppe. Dersom regjeringen for eksempel har innført skjenkestopp ved midnatt, men din kommune har innført et strengere tiltak om full skjenkestopp, er det kommunens tiltak som gjelder.

Les også: Iphone 2020

Når kommunen opphever tiltaket, vil det nasjonale tiltaket fortsatt gjelde. Hvorfor har kommunene så ulike lokale tiltak?

https://odertal.info/84.php

Minner om at personer mellom 55-64 år med underliggende sykdommer fortsatt kan booke time til vaksine. Da er det bekymringsfullt at man ikke kan trene idrett med to meters avstand, men man kan trene på treningssentre med to meters avstand, sier hun videre.

Tromsø-ordfører fnyser av pengestøtten Regjeringen varslet tirsdag at det settes av ytterligere 500 millioner til kommunenes kompensasjonsordning. Fra før er 750 millioner gjort tilgjengelig. Tromsø-ordfører Gunnar Wilhelmsen Ap regner med at hans kommune vil få 5—6 av disse millionene. Tromsø er også en av kommunene som nå har svært lave smittetall. Wilhelmsen sier at Tromsøs befolkning og næringsliv vil lide av nye nasjonale koronaregler. Han kaller kompensasjonen latterlig lav.

Smittevern i Tromsø

Det må på plass fort, det var en kaféeier som ringte hit og gråt i fortvilelse. Trenger du ledsager, må du likevel ha denne med deg.

Vardesenteret har også redusert tilbud for tida, men tilbyr veiledning, en samtale eller en kopp kaffe dersom du lager en avtale på forhånd. Vi kan sette så mye som 110.

Koronavirus: Temaside

Men vi er avhengig av å få nok doser, sier byrådslederen. Debatten om regjeringens vaksinestrategi har blusset ytterligere opp etter at det i helgen ble innført strengere tiltak i Oslo-regionen for å hindre spredning av virusmutasjonen. Vi har likevel besøksrestriksjoner, og følgende regler må overholdes av pasienter, besøkende og vareleverandører: Publisert 04.

Tine fiskesuppe

Unntaket er hvis du har bekreftet eller mistenkt covid-19, eller er i karantene inkludert innreisekarantene. Ta i så fall kontakt med avdelingen per telefon før du kommer.

KORONAREGLER TROMSØ Relaterte emner

Tiltak og reiseråd for kollektivtrafikken Vis hensyn og hold avstand. Her er våre tiltak og reiseråd for å begrense smittefaren fra koronaviruset. Våre generelle reisråd til passasjerer: Ikke reis hvis du er syk. Hvis du er syk eller mistenker at du er syk skal du ikke reise med offentlig transport. Er reisen nødvendig? Vurder nødvendigheten av å gjennomføre reisen.

KORONAREGLER TROMSØ Kommentarer:
Redaktør på Koronaregler tromsø
Liland fra Kaupanger
Les gjerne min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Drag Racing. jeg er glad i utforske norske bøker bebreidende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net