32 Tommer Monitor

  1. Mer om
32 Tommer Monitor

32 Tommer Monitor ForenkletVi har skjermer og monitor i alle størrelser for alle behov. Velg blant 4K, curved, Asus 32" 4K skjerm ProArt PA329C Skjermer Buet UHD QLED-panel, skjermforhold: 32:9; FreeSync 2-teknologi, 144 Hz; 2 stk. 32" 4K UHD 2160p VA-panel; AMD FreeSync, 10-bit farger; 2 stk K UHD 2160p VA-panel; AMD FreeSync, 10-bit farger; 2 stk. Samsung Smart Monitor M7 32" smart skjerm LS32AM700UUXEN Vi hjelper deg å velge monitor, gaming skjerm - blant 2076 varer. Se beste pris fra over 550 butikker Lenovo G27q-20. 2 399,- · LG UltraGear 27GN950. 9 391,- · Samsung Odyssey C32G75T Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor

Ved en vanlig sittestilling målte vi nøyaktig 60 centimeter fra øyne til midt på skjermen, mens det er nær 90 centimeter opp til høyre hjørne. Det er 50 prosent lenger. Det at skjermen er kurvet med såkalt 1800R-kurve radius i millimeter, hjelper betydelig på, men skjermen er såpass stor at vi faktisk kunne tenke oss enda kraftigere kurve for å korte ned avstanden til ytterpunktene.

I motsetning til på en TV-skjerm i stua, har buet skjerm virkelig noe for seg på en stor monitor siden man sitter så nærme. Det er ikke uten grunn at de fleste av oss har ganske kraftig vinkel på to sidestilte skjermer.

Fantastisk til hjemmekontor Når man sitter på hjemmekontor med mange vinduer oppe samtidig, er utvilsomt 49-tommeren den beste arbeidsskjermen undertegnede har brukt så langt.

Beste skjerm til hjemmekontoret

Mens 43-tommer oppleves en anelse trang i høyden, har man i stor grad all den friheten man ønsker med en skjerm som er helt grenseland av å være for bred. En trenger ganske enkelt ikke mer. Og når ting ikke lenger føles trangt, så forsvinner følelsen av at utstyret er med på å begrense produktiviteten. Det er flott når man skal ha mange vinduer oppe samtidig, og det er ikke minst flott når man drar opp de store applikasjonene som faktisk utnytter hele bredden på skjermen. Mest av alt betyr det fravær av irritasjon.

Vi har de siste par ukene hatt gleden av å teste en av de nyeste 4K-toppmodellene fra Benq — beregnet på profesjonelle designere.

Skjermen har også en spesiell animasjonsmodus som øker lysstyrken i mørke områder uten å overeksponere de lyse områdene, samt en «mørkeromsmodus» som optimaliserer lysstyrke og kontrast for de som jobber med bildebehandling.

Har du lest dette? Sykkel størrelse tommer

I tillegg er det noen andre interessante moduser, som vi skal komme nærmere inn på i testen. Solid fot — og innebygget KVM-svitsj Benq PD3220 har en solid byggekvalitet og gjennomtenkt design, og skjermen virker ganske påkostet — selv om prisen på godt under 14.

Den kommer med en solid skjermfot i metall som lar deg både heve, senke og rotere skjermen sidelengs — og en pivot-funksjon gjør det mulig å også rotere skjermen så den står på høykant.

Selve skjermen har en ganske smal ramme som gjør at det 31,5 tommer store 4K-panelet virkelig kommer til sin rett. Smal ramme er også en fordel hvis du vil ha to skjermer ved siden av hverandre. På baksiden av skjermen finner du et godt utvalg av tilkoblingsmuligheter. Det betyr at du kan koble til en bærbar PC — og få ladet opp batteriet i den bærbare PC-en via den samme kabelen som leverer bilde til skjermen. AOCs stativer med justerbar høyde, tilt og rotasjon hjelper deg å finne den mest komfortable og sunneste posisjonen.

UHD 4K oppløsning Med full 4K UHD-oppløsning med 3840 x 2160 piksler — fire ganger mer enn oppløsningen på en full HD skjerm — viser skjermen en pikseltetthet som gir utrolig skarpe bilder, i ypperste detalj. Rammeløst design I tillegg til å se moderne og attraktiv ut, gjør det rammeløse designet at du kan sette opp flere monitorer ved siden av hverandre, sømløst. Skjermen gir autentiske bilder i en vinkel opptil 178 grader.

Request Rejected

Blackboost Blackboost øker lysstyrken i bildets mørke områder. Det er ikke like effektivt som for eksempel shadowboost, som kun øker kontrasten. Blackboost er effektivt i spill, men fargegjengivningen kan bli litt skjevfordelt. AMD-FreeSync som fjerner alt av lagg spikes og fps problemer. Og hvis du også vil ha en skjerm som passer optimalt til en pen og slank laptop, er dette et veldig godt alternativ.

Utrolig bildekvalitet og topp ytelse

Ganske enkelt masse snacks for deg med litt ekstra plass på hjemmekontorpulten. Ustabil USB Å pakke ut skjermen innebærer ikke noen større prosess, bortsett fra at du må ha nok kontakter på baksiden til alle ledningene. Skjermen veksler om ønskelig mellom bildeinngangene uten behov for manuell inngripen, og den ene USB-porten kan lade en bærbar datamaskin 90 W om nødvendig. Selve USB-portene sitter ikke så dårlig til som på enkelte skjermer, men vi hadde gjerne sett at minst en eller to av dem var litt lettere tilgjengelig for raskt å stikke inn en USB-pinne eller lignende.

Nettopp USB og lyd er ellers de største minuspunktene ved denne skjermen. Det er det samme som Dell, men 2500 kroner under LGs 34 tommer Det er ingen tvil om at Philips er mest for pengene for de som vil ha areal og piksler. ORV Velutstyrt Skjermen har det meste av tilkoblinger. Til og med en 4 ports USB 3.

https://odertal.info/har-hr-av-gull-kryssord.php

Det eneste vi savner er en port for SD-kort. Dette kan være veldig greit å ha i skjermen. Skjermen har veldig bra lyd selv om den neppe kan kalles et hifi-anlegg.

Monitor og tilbehør

Samtidig er den mer enn god nok om du ønsker å bruke den som nett-TV eller til å spille på. Selve skjermkontrollene sitter på en slags joystick på baksiden.

Storhamar hockey

Litt fremmed, men enkelt å manøvrere gjennom når du blir vant til det.

32 TOMMER MONITOR Relaterte emner

Prisen har derimot gått andre veien. Det er 3840 ganger 2160 piksler, og da skjønner du raskt at dette er en modell som har sitt utgangspunkt i TV-verdenen. Når TV nå er i ferd med å bevege seg over i 4K, eller UHD som det kalles, er oppløsningen stor nok til at man trygt kan sette den like foran nesen som skjerm uten å bli plaget av store piksler. Det at prisen er så lav skyldes de enorme produksjonsvolumene i TV-markedet hvor 4K er på rask vei opp. Analytikere: Analytikere: Dette blir TV-gigantenes neste krig Et lite tilbakeblikk For å mimre litt om utviklingen husker vi en gang på midten av 90-tallet da vi testet det som var hot den gangen, nemlig 17-tommere. Det var katodestrålerørbaserte skjermer selvfølgelig, men det snek seg også med en helt ny flatskjerm på 15 tommer. Den hadde en oppløsning på 1024 ganger 768 punkter og kostet intet ringere enn 25.

32 Tommer Monitor
32 TOMMER MONITOR Kommentarer:
Forfatter om 32 tommer monitor
Ryen fra Rørvik
jeg liker studere dokumenter sulten. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Nimm die Flagge.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net