Dplay Ylvis Stories From Norway

  1. Mer om
Dplay Ylvis Stories From Norway

Dplay Ylvis Stories From Norway UbegrensetHver episode er en frittstående musikal som tar for seg én sak eller Ylvis: Stories from Norway. 131595 likes · 13 talking about this. september på TVNorge og Dplay Stadig færre ser «Ylvis» og deres «Stories from Norway» når programmet av 170.000 har sett programmet enten i opptak eller på Dplay Ylvis-brødrene er tilbake med ny TV-serie! Med «Stories from Norway» har de oppfunnet en helt ny TV-sjanger, nemlig undersøkende musikal Ylvis-brødrenes kritikerroste musikalserie «Stories from Norway» opplevde stor i opptak eller på TVNorges strømmetjeneste Dplay

https://odertal.info/grytekluter-heklet.php

Noko som kan gjera dei lengre kveldane litt meir interessante, gjerne i form av bøker. Likevel; kanskje er det nettopp nå vi burde sette av tid til å ta det litt med ro. Her har du fem totalt andre virkeligheter det er lett å flykte til om du trenger en pause fra vår egen.

Latterkongen ylvis

Dermed er denne ukas anbefalinger en hyllest til planeten, og alle dens forunderligheter. Benytt helgen til å ta et dypdykk i det Jorda har å by på av spenning, skapninger og tilfredsstillende estetikk. Det er den gamle Disney-kjempen Jeffrey Katzenberg produsenten av blant annet «Den lille havfrue» og «Løvenes Konge» som står bak tjenesten, og store navn som Justin Timberlake og Steven Spielberg skal bidra med innhold i den kommende tiden.

Pris: 89 kroner per måned Styrker: Har delt inn alt innholdet i korte episoder som gjør det lett å se når en for eksempel sitter på buss eller et venterom. Det er en serie som også passer godt til det korte episodeformatet og den lille skjermen. Du kan velge om du vil se Quibi-seriene i høyde eller breddeformat.

Latterkongen ylvis

Svakheter: Alt i alt en irriterende brukeropplevelse, spesielt hvis du ønsker å se innholdet fra sofaen. Det finnes ingen mulighet til å se Quibi direkte fra TV-skjerm eller laptop. Ved lansering kunne innholdet kun sees på den lille skjermen, men nå har Quibi løsnet litt på dette. Nå kan du strømme innholdet fra mobilen til TV-skjermen, men du må fremdeles bruke telefonen til å starte en nye episode.

Med episoder på ca. Det er heller ikke alle seriene som passer til korte episoder. Tjenesten fungerer heller ikke på gamle nettbrett. Vår Ipad var for gammel. Dplay har ikke veldig mye innkjøpt innhold, men de har noen store serier. Dplay inkluderer også strømmetjenesten Cirkus som gir tilgang på britiske serier som «Poirot», «Patrick Melrose» og «Shetland».

Ylvis presenterer rakettskandalen fra i Stories from Norway NAROM

Pris: 79 kroner per måned. Styrker: Blant de beste på norsk humor med flere sterke originalserier som «Sigurd fåkke pult» og «Hvite Gutter». Dplay har også har markert seg i true crime-sjangeren med «Mordene i Holmenkollen» og «Mannen som falt».

Strømmetjenesten Cirkus er inkludert, og der ligger det en god del britisk krim. Finnes i en gratis versjon.

Den har reklameinnslag og ikke full tilgang til alt serieinnholdet. Svakheter: Ingen spillefilmer og et ganske svakt utvalg utenom Discoverys egne serier. Merkelige hull i seriesamlingen. For eksempel mangler den britiske krimserien «Vera» både hele sesonger og enkeltepisoder.

Det er også litt frustrasjoner rundt brukervennligheten.

Test elsykkel biltema 2018

Spesielt når det gjelder tiden det tar for serieoversikten å laste inn. Det kan tyde på at Youtube er på vei ut av strømmekrigen.

Stories from Norway discovery+

FOTO: Netflix, Youtube Red Hva: Siden sin spede begynnelse i 2005 har Youtube vokst seg til å bli den største plattformen for strømming, opplasting og deling av videoinnhold. I 2014 ble Youtube Premium tidligere Youtube Red lansert som en løsning for å betale mot å slippe reklame, men Youtube Premium har mer å tilby enn bare annonsefrie videoer.

Med sine Youtube Originals tilbyr plattformen en rekke serier og filmer i alle sjangre, fra science fiction og fantasy, til komedie, drama, og dokumentar, med et spesielt fokus på musikkdokumentarer. Du finner både kjente skuespillere og store Youtube-profiler som trekkplaster i originalinnholdet, som har relativt høy produksjonsverdi. Likevel har ikke denne delen av tjenesten fått særlig stort fotfeste her i Norge.

Den landet 330 kilometer nordøst for Svalbard nesten nøyaktig der det var planlagt at den skulle lande. Les mer om hendelsen her. Vi og våre partnere kan behandle dine personopplysninger for: Bruke nøyaktige geolokasjonsdata.

https://lndc.us/witodeki.php

Aktivt skanne enhetsegenskaper for identifikasjon. Opprette en personlig innholdsprofil. Superlativene fløy høyt etter at Bård og Vegard Ylvisåker lanserte første episode av TVNorge-sendte «Stories from Norway» — en sjuepisoders serie innen den nyskapende sjangeren «undersøkende musikal».

Mistet tre av fire seere Om man legger sammen direkteseing, repriser og strømming har nesten én million seere fått med seg den første episoden, som omhandler byggingen av det omstridte stupetårnet på Hamar. Men interessen for serien dabbet raskt kraftig av og seertallene har sunket fra episode til episode. Sjette avsnitt, som rekonstruerer tyveriet av Munch-maleriet «Skrik», er hittil sett av 264.

DPLAY YLVIS STORIES FROM NORWAY Relaterte emner

All rights reserved. Vi bryr oss om ditt personvern Vi og våre partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier og behandler unike identifikatorer og surfedata for å gjøre våre nettsteder og tjenester funksjonelle, for å hjelpe oss med å forbedre dem og for de formålene som er oppført nedenfor. Vi og våre partnere kan behandle dine personopplysninger basert på ditt samtykke og våre legitime interesser. For mer detaljert informasjon om informasjonskapslene, hvordan vi og våre partnere bruker dine personopplysninger og for å administrere preferansene dine, klikk på «Flere valg». Ved å klikke på «Jeg godtar» godtar du bruken av informasjonskapsler og lignende teknologier og behandlingen av dine personopplysninger mens du bruker vårt nettsted og våre tjenester.

Dplay Ylvis Stories From Norway
DPLAY YLVIS STORIES FROM NORWAY Kommentarer:
Rapportert den Dplay ylvis stories from norway
Lund fra Ålesund
Se gjennom min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Jäger. jeg elsker studere dokumenter uventet.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net