Bryggerikaia

  1. Mer om
Bryggerikaia

Bryggerikaia By påContent [hide]

VELKOMMEN TIL BRYGGERIKAIA SELSKAP OVER 10 PERSONER ONSKER VI GJERNE FORHÅNDSBESTILLING PÅ MAT (SE MENY NEDAN) OG DETTE KAN SENDES PÅ Bryggerikaia, Bodø: Se 582 objektive anmeldelser av Bryggerikaia, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 5 av 72 restauranter i Bod Followers, 871 Following, 307 Posts - See Instagram photos and videos from Bryggerikaia Bodø medlemsmøte på Bryggeri Kaia. Bra stemning, goda tanker. Neste møte allerede neste uka på Bådin Bryggerikaia er en restaurant i Bodø i Nordland fylke. Her kan finner du nyttig informasjon som adresse, telefonnummer og kartposisjon

Veset bo og aktivitetssenter

Enten du er på utkikk etter et skikkelig gourmetmåltid, en deilig kanelbolle, en iskald pils eller en varm kopp kaffe, vil et Bodøs mange serveringssteder kunne oppfylle dine ønsker.

Vil du ut å svinge deg, kan du velge mellom alt fra skybarer til sportsbarer.

https://odertal.info/valentinsdag-gave-ideer.php

Med vår detaljrike innredning stimuleres de fleste sanser hos oss. Mange synes det er en opplevelse bare å stige inn i Bryggerikaia. Og vi stolte av at våre gjester fort føler seg hjemme.

Løven apotek stavanger

Det er greit å lete på Tripadvisor, men jeg har blitt «lurt» mange ganger. Denne gangen gikk vi altså på Bryggerikaia som ligger i de tidligere lokalene til Bodø Aktiebryggeri på kaia.

https://lndc.us/9791.php

De har servering både ute og inne og har både kjøtt og fisk på menyen. Det ble selvsagt fisk på oss siden vi omtrent satt oppi fiskebåtene.

VELKOMMEN TIL BRYGGERIKAIA

Tema med variasjoner Vår innholdsrike meny og lunsjbuffet er viden kjent. Men du kan like gjerne bare stikke innom og nyte en kopp varm kakao etter en stormfull tur på moloen.

Hun har også laget interiør på «Svendgårds» og de Peppes-restaurantene Johannessen er involvert i. Bakom publikumsarealene skal det bli museum. Noen gjenstander er allerede på plass i museumsdelen. I selve serveringslokalet er det mye som er på plass; foruten prekestolen og noen andre artige gjenstander fra Storbritannia er det bilder fra gamle Bodø, bilder fra Bodø Aktiebryggeri, bryggerigjenstander og gjenstander med maritimt-elektronisk tilsnitt.

BRYGGERIKAIA Relaterte emner

Medieomtaler og konkurranser Bryggerikaia i Bodø — verdt et besøk Jeg liker å forhøre meg med lokalkjente for å få tips om restauranter når jeg skal besøke et sted. Det gjorde jeg denne gangen også, og det var absolutt et smart trekk å spørre Anne som har vært i Bodø mange ganger. Det er greit å lete på Tripadvisor, men jeg har blitt «lurt» mange ganger. Denne gangen gikk vi altså på Bryggerikaia som ligger i de tidligere lokalene til Bodø Aktiebryggeri på kaia. De har servering både ute og inne og har både kjøtt og fisk på menyen.

BRYGGERIKAIA Kommentarer:
Rapportert den Bryggerikaia
Steffensen fra Hammerfest
Se min andre innlegg. En av mine hobbyer er Springen. Jeg har lyst rapporterer norske nyheter varmt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net