Nrk Påskelabyrinten

  1. Mer om
Nrk Påskelabyrinten

Nrk Påskelabyrinten AttraktivIngen påske uten quiz og Påskelabyrinten, og nå er det din tur til å ta utfordringa fra Viggo Valle: Kor ska vi reis Nok et år kan du bryne hjernen på nye utfordringer fra Viggo Valle Ingen påske uten Påskelabyrinten, og nå er det din tur til å ta utfordringa fra Viggo Valle: Kor ska vi reis? Like sikkert som at du må fram med klisteret Et atlas, ei gammel NAF veibok og litt hjelp fra venner hjalp Trond Erling til topps i NRKs Påskelabyrinten – med et publikum på flere Viggo Valle har ledet den radiosendte spørrekonkurransen «Påskelabyrinten» på NRK Radio siden 1987. I år vises programmet også for første

Du kan prøve på nytt ved å trykke på knappen under.

Nyheter, Skole Drammenslærer vant Påskelabyrinten på NRK P1

Dersom du fortsatt ikke får gjennomført reservasjonen, kan du kontakte kundeservice. Greit nok at det er litt generell lynsjestemning i samband med covid-19, men no er det på tide å mobilisere det vi har av moralsk harme mot dei som verkeleg fortener det: Folk som juksar i Påskelabyrinten.

Først tenkte jeg at det var litt voldsomt at han ville bruke tida si på dette, men han har altså ytret seg som privatperson. Jeg synes han går litt langt når han kaller det for juks. Det å stemple folk som juksemakere blir for drøyt — det er ingen som har juksa i Påskelabyrinten.

Da måtte de i så fall ha fått svaret fra meg på forhånd. Men han har moderert seg i ettertid og hadde nok et glimt i øyet da han skrev denne meldingen på Twitter.

PÅSKEMORGENRUTINEN: I påska logger NRKs Viggo Valle kun av om natta

Du har vært åpen om at du ikke ønsket Påskelabyrinten som TV-sending. Hvordan synes du det har gått? Jeg synes Påskelabyrinten først og fremst er et radioprogram, og det er det fortsatt. Derfor forbauser det meg med alle som ser programmet på TV og ergrer seg.

Hvorfor ikke slå av TV-en og høre på radio i stedet?

Faktakrangelen er død

Publikum får fortsatt en fullverdig radiosending, det skal ikke være en fordel å se Påskelabyrinten på TV framfor å lytte til den, det har vi vært bevisste på under hele produksjonen. Jeg synes det har gått veldig bra i år og er veldig fornøyd. Avviser at det er snakk om juks Påskelabyrintens far Viggo Valle avviser også påstander om «juks». Men det er altså ikke juks. Hjelpemidler har vært lov helt siden 1980-tallet, sier Valle. Men hjelpemidlene har endret seg på 30 år.

Stjørdal, Påskelabyrinten Påskelabyrinten blir TV

Mens man før satt med atlas og ettbinds leksikon er det i dag smarttelefoner og Google som gjelder. Det går bare så mye raskere med dagens hjelpemidler, mener Valle. Det er et underholdningsprogram, sier Viggo Valle.

Last ned også: Kjære konfirmant tale

Og hvis hjelpemidler skulle vært ulovlig, hvordan skulle vi som lager programmet klare å forhindre det. Det er selvsagt helt umulig? Valle liker at folk engasjerer seg i programmene han lager.

Hjemmelaget curry paste

Det verste for oss som lager programmet ville vært at ingen hadde brydd seg. Påskelabyrinten - Det er spennende å se om jeg treffer, om apparatet i toppetasjen fungerer like godt som før Første sending i Påskelabyrinten 2021 er historie, og tallenes tale viser at programmet fortsatt er en sukess.

Viggo Valle i Påskelabyrinten. Foto: Ivar Mølsknes Publisert: 30. Parallelt med etterforskningen blir derimot Lisa og barna hennes forfulgt av en mystisk figur. Foto: NRK Torsdag 1.

https://odertal.info/hormonplaster-og-vekt.php

Gamle saker og hodeløse lik I påskehelgen står virkelig godbitene for tur, både på statskanalen og TV2. Sistnevnte viser krimserien Bloodlands lørdag 3. Serien følger den nordirske politietterforskeren Tom Brannick.

https://odertal.info/kivocoty.php

NRK PÅSKELABYRINTEN Relaterte emner

Viggo Valle er klar for Påskelabyrinten for 34. I år sendes det også på TV. Det tekniske fungerte som forventet, og det er tilfredsstillende. Vi har en kompetent stab på Tyholt, men dette er nytt også for dem, sier Viggo Valle til Stjørdals-Nytt, etter årets første sending med Påskelabyrinten fra Tyholt. Visuell radio har blitt ganske populært, noe man for eksempel ser i Dagsnytt 18 og Nyhetsmorgen på NRK, sier Valle og fortsetter: Men utfordringen ligger i at vi ikke skal gi radiolytterne noen følelse av at de er prioritert ned.

Nrk Påskelabyrinten
NRK PÅSKELABYRINTEN Kommentarer:
Forfatter på Nrk påskelabyrinten
Brandt fra Alta
Se gjennom min andre innlegg. jeg er tent på treiben. Jeg nyter studere dokumenter motbydelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net