Ostekake Philadelphia

  1. Mer om
Ostekake Philadelphia

Ostekake Philadelphia SertifisertDekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i 4 timer eller til kaken har satt seg. Topp ostekaken med bær og bærsaus. Philadelphia kremost og smør Dekk bunnen med bakepapir.Bunnen: Smelt smøret og finmal kjeksen, bland dette sammen Deilig ostekake med bunn av havrekjeks og frisk ostekrem med smak av sitron Ostekake er rett og slett en fantastisk kake, lett og frisk og kremete som den er. Går det greit med Philadelphia light Enkel og klassisk oppskrift på ostekake med smak av sitron, pyntet med bær. Denne ostekaken har sitrongelé blandet inn i røren, noe som

Smør den jevnt utover med en slikkepott.

Klassisk ostekake (uten steking) Enkel oppskrift fra Melange

Sett kaken midt i ovnen på 105 °C i 40-50 minutter. Ta så kaken ut av ovnen å la den kjøles ned på benken i 15 minutter.

https://odertal.info/rsverk-lrer.php

Deretter setter du kaken i kjøleskapet i 3-4 timer, til den er fast. Rør godt i to minutter.

Hvis du ønsker en mer intens blfarge på geleen, kan du tilsette blå konditorfarge i blandingen. La geleen avkjøles, men ikke sett geleen i kjøleskapet til nedkjøling — den skal ikke stivne ennå. Ta ut formene med den stivnede ostekakerøren fra kjøleskapet, fyll på med blåbær så det topper formen.

Hell så på det romtempererte blåbærgele-vannet over bærene helt til kanten av formene. Reduser varmen i ovnen til 140 °C. Dekk hele utsiden av kakeformen med et helt stykke aluminiumfolie slik at kakeformen blir vanntett. Fyll Start med geleen, som skal være romtemperert før bruk i kaken: Kok opp vann til geleen — bruk halv menge vann av det som står på pakken ca.

Ostekake: kaken fra New York som får tennene til å løpe i vann

Bland ut gelepulveret i det kokte vannet. Miks sammen rømme, Philadelphia ost, fløte og melis.

https://odertal.info/8854.php

Hell så i den nedkjølte geleblandingen i en tynn stråle. Vend så i de knuste hvite sjokoladebitene og pekannøttene, og dryss i kardemommen.

Ostekake med gelélokk Det søte liv

Hell røren over bunnen i formen og sett den til kjøling. Hell gjerne geléen over baksiden av en spiseskje, da unngår du bobler i geléen eller merker av strålen i ostemassen.

Sett formen kaldt til geléen har stivnet, 1-2 timer. Bruk en liten, spiss kniv og skjær langs kanten av springformen. Sett formen med kjeksbunnen i kjøleskapet mens du lager ostekremen.

Hårklipp langt hår

Ha kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft i en bolle, og pisk sammen til du har en jevn blanding.

OSTEKAKE PHILADELPHIA Relaterte emner

Smør en springform på 20 cm diameter og dekk bunnen og sidene av formen med bakepapir. Smøret i formen er til for å feste papiret. Dekk sidene av formen ved å klippe en lang strimmel med bakepapir som er litt bredere enn høyden på formen. Det er fint med papir på sidene i tilfelle det blir litt mye i formen. Med papir får du en enda høyere kake, og slipper at det renner over.

OSTEKAKE PHILADELPHIA Kommentarer:
Forfatter om Ostekake philadelphia
Dahle fra Mo i Rana
Les også min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Blackball. jeg liker dele interessante nyheter bestandig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net