Påskequiz 2020

  1. Mer om
Påskequiz 2020

Påskequiz 2020 Alt i altHvilken plassering fikk Norge i håndball-EM for kvinner i 2020? Hva heter den norske golfspilleren som har to seire på PGA-touren og som per Hva heter det nyeste universitetet i Norge? Hvor stor andel av 19-24-åringene var studenter i 2019?a Påskequiz 2020 (Heftet) av forfatter Marit O. Se flere bøker fra Marit O Kos deg med quiz i påsken! Dette er quizboka som samler hele familien Påskequiz 2020 1000 spørsmål om musikk, sport, film, geografi, historie og mye mer Påskequiz 2020 (Heftet) av forfatter Lars Hojem Kvam

Hva skjer når det holdes en inaugurasjon for rektor? Holder innvielsesseremoni for ny rektor Musikk og underholdning Jahn Teigen.

Jahn Teigen som nylig gikk bort hadde en svært mangfoldig karriere som musiker og artist. For mange er han likevel mest kjent som Grand Prix-artisten framfor alle.

Påskequiz av Lars Hojem Kvam (Heftet) Tanum nettbokhandel

Hvor mange Grand Prix-finaler deltok han i? Hva heter den britiske skuespilleren og komikeren?

TV-serier er blitt den viktigste underholdningen i minst tusen hjem. Mange av seriene er amerikansk-produserte, men noen suksesser er også produsert i andre land.

Hva heter serien om den franske etterretningstjenesten som blant annet har gått på NRK? En av de mest kjente skuespillerne i den populære NRK-serien Side om side, Jon Almaas, spiller en nokså snobbete karakter. Hvilket år ble BHK cupmester?

Påskequiz Trysil Dyreklinikk as

Hvem ble kåret til århundrets idrettsutøver på jubileumsgallaen til Nordland idrettskrets? Hvilken lagidrett har Roger Johansen fra Leirfjord tatt medalje i for Norge ved tre paralympiske vinterleker 2002, 2006 og 2010? Hvilken historisk bragd var det langrennspigger Isabell Valen fra Innstranda IL, gjennomførte denne vinteren? Hvilket særforbund i Norge tilhører idretten Boccia? I norge heter nasjonalforsamlingen "Stortinget".

Hva heter nasjonalforsamlingen i Sverige og Danmark? Republikanerne har elefant og demokratene har esel 3. Når ble Mexico en selvstendig stat?

Crossfit uten utstyr

Hvilke land grenser Libanon til? Hva heter Europas lengste Elv? Hvilke land grenser Tyskland til? Hvilken by er den største i Europa?

https://odertal.info/fjordingen-no.php

Hvilken britisk forfatter kom på norsk ut for første gang i år 2000 med boka Retterstedet? En kjent norsk forfatter var også en betydelig spritsmugler. Hva het han som forfatter? Hva mottar den heldige vinneren av den gjeve Rivertonprisvinneren? Påskeegg lages som regel av hønseegg.

Påskequizen

Men i Afrika har man funnet dekorerte egg fra en annen fugl, som skal være 60. Hva slags fugl er eggene fra? Hønserasen Araucana legger egg med en spesiell farge. Hvor mye kostet verdens dyreste påskeegg da det ble solgt i 2007?

PÅSKEQUIZ 2020 Relaterte emner

True crime til påske: Derfor hylles disse to bøkene av anmelderne Kategori: Krimquiz for voksne Krim og quiz. To ting som hører påsken til. Da er det også naturlig å ha en egen krimquiz. Her er 20 krimspørsmål, hentet fra Krimfestivalens Krimmagasin. Og enda mer krimquiz kan du få i Annes Krimquiz-sending, der du kan konkurrere mot kjendislaget bestående av noen av Norges mest merriterte krimforfattere: Tom Egeland, Trude Teige og Atle Nielsen. Spørsmål I hvor mange år har Krimfestivalen vært arrangert? Hvilken kjente krimbok av John Grisham ble i 1993 filmatisert med Tom Cruise i hovedrollen?

Påskequiz 2020
PÅSKEQUIZ 2020 Kommentarer:
Rapportert den Påskequiz 2020
Sandberg fra Kristiansand
jeg liker lese om Norge kokende. Se over min andre innlegg. Jeg trives amerikanischer Fußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net