Pizzahorn Med Kjøttdeig

  1. Mer om
Pizzahorn Med Kjøttdeig

Pizzahorn Med Kjøttdeig FristContent [hide]

En innbakt pizza med kjøttdeig og løk. Når pizzahornet stekes, smelter osten inn i fyllet og hornet blir ekstra smakfullt og godt I denne oppskriften bruker vi kjøttdeig, ost og krydder, men dette kan selvsagt erstattes med det du liker aller best Pizzasnurrer er super lunsj, turmat og til barnebursdag. Bak en stor porsjon, så får du noen du kan legge i fryseren Hornene du kan fylle med hva som helst: Ost og skinke. Pizzasaus, kjøttdeig og ost. Kyllingkjøttdeig, smøreost og spinat Kjøttdeigen i fyllet kan byttes ut med skinke, pølsebiter eller annet du liker. Se også Grove horn med ost og skinke, som er basert på samme

Fordel så kjøttsausen utover leivene og strø revet hvitost over.

Rull sammen leivene så du får en lang pølse og del hver leiv i 2 cm tykke biter på tvers. Dette gir 12-15 pizzasnurrer per leiv.

GROVE HORN MED KJØTTDEIG

Legg pizzasnurrene på et bakepapirkledd stekebrett, og strø litt revet ost på toppen. Steikes ved 225 grader i ca. Oppvarming: Nå i kveld har vi kosa oss med pizzahorn - og det smakte godt! Thea barnebarnet vårt spiste 1,5, så hun likte det også.

Oppskriften gir 16 små horn Slik gjør du: 1 Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 4 dl 400 g kaldt vann og 3-4 ss olje.

Lønnsramme staten

Så du lager de akkurat som vanlig, fyllte horn altså Det tyter som regel ut på alle sider på mine horn, haha. Rør ut gjæren og tilsett olje, sukker og salt. Rør inn sammalt mel.

Hoster opp slim som smaker salt

Tilsett halvparten av det siktede hvetemelet og elt deigen. Enkleste vei er med ferdig pizzabunn, men det er naturligvis lov å slå på stortromma med hjemmelaget pizzadeig.

https://odertal.info/gezesyv.php

Bare pass på dette, råder bloggeren: Ikke legg på for mye fyll, og legg det noen centimeter fra kanten. Da slipper du at det renner over under steking.

PIZZAHORN MED KJØTTDEIG Relaterte emner

Held igjen litt av mjølet. Spe på med fingervarm væske. Dersom du nyttar ferskgjær er det ikkje nødvendig å løyse den opp i melka; du kan like gjerne smuldre den opp i bakebollen, så gjer kjøkkenmaskinen resten. Å elte deigen lenge er alfa og omega for å få eit godt resultat. Glutenet i mjølet endrar seg og gjer til at deigen vert lettare å jobba med, smakar betre og smular mindre.

PIZZAHORN MED KJØTTDEIG Kommentarer:
Forfatter på Pizzahorn med kjøttdeig
Stølen fra Harstad
jeg liker lese om Norge likt. Se min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Fußsack.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net