Serietips

  1. Mer om
Serietips

Serietips NormaltSerietips: Vårens 10 beste serier. Kate Winslet i sitt livs rolle – og en av de beste norske seriene på lenge – er noen av høydepunktene Her er 500 tips til hva du kan se, høre, lese og spille – filmer, TV-serier, teater, dans, musikal, standup, musikk, podkast, bøker og SERIETIPS: 5 Emmy-serier du bør sjekke ut. Ut fra et promobilde fra den fiktive avisen «Pembroke Daily», så virker det ikke som «The Chair Ikke at serietitting er prioritet nummer 1 nå om sommeren, men dersom det skulle komme en Trenger du en ny serie å se på? Annenhver uke får du servert rykende ferske anbefalinger fra May Synnøve Rogne

Kommentar: «Hvor går grensa for hvor langt en forfatter kan strekke strikken for hva som er sant? I selskap med flere får de beskjed om at de er med i et live-spill hvor det handler om å komme seg gjennom en rekke spill hvor det gjelder å overleve.

Foto: Netflix Netflix Serien bærer tydelig preg av at Netflix ikke sparer på noe for å beholde markedsposisjonen i det store asiatiske markedet, og når du skjønner at dette egentlig klassisk overlevelses-horror i en gamer-setting, risikerer du allerede å være oppslukt av spillene som foregår.

https://lndc.us/japowel.php

Sesong to skal være underveis. Serien er en miks av historisk drama og zombie-sjangeren, og er en opplevelse full heftig action og spenning. Dette foregår i det gamle Korea, i Joseon-perioden, og et keiserstyrt føydalsamfunn preget av politisk korrupsjon, maktmisbruk og hungersnød, og hvor et feil ord betyr at du blir et hode kortere. Kronprinsen og arvingen til keisertittelen i riket drar ut i landet for å sjekke rykter om at det herjer en pest der ute.

Kronprins Lee Chang i riket Ji-Hoon Ju som alt har nedkjempet to japanske invasjoner, må takle horder av udøde for å redde kongedømmet sitt. Foto: Netflix Når han kommer tilbake nektes han adgang til sin syke keiserfar, og må rømme sammen med en trofast livvakt når mektige politikere og stemoren hans rotter seg sammen for å overta makten.

Serien er på to sesonger, og en tredje skal være på vei.

Panet co l

Dette er heftig og hektisk og så medrivende at man klarer å overse det mer emosjonelle overspillet som noen ganger preger skuespillernes framføring, for i koreansk drama spares det aldri på følelser. Er basert på en web-tegneserie. Anya Taylor-Joy spiller Beth, et sjakkgeni som forbløffer skråsikre gutter og gubber i flere verdensdeler i denne visuelt lekre og godt formidla dramaserien.

Serietips: Netflix Filmpolitiet podcast

Det er ikke gitt at serien hadde blitt like fascinerende uten Anya Taylor-Joy i hovedrollen. Man trenger heller ikke skjønne det spøtt av sjakk for at dette skal være fengende og spennende. Serien på 16 timelange episoder handler om stuntmannen og kampsporttøffingen Cha Dal Geon Lee Seung-gi og etterretningsagenten Go Hae Ri Bae Suzy, et umake par som ikke er like tøffe, dyktige og smarte som de håper å være.

Stuntmannen er ute etter å hevne seg på storkapitalens krefter som sørget for å styrte flyet hans unge nevø var om bord på, e-agenten skal prøve å både holde styr på ham og hjelpe når det gjelder — det vil si, når snikskyttere, nordkoreanske leiemordere og slåsskjemper prøver å ta livet av ham.

Stuntmann og drosjesjåfør Cha Lee Seung-gi får mye juling og gir mye juling i denne actionthrilleren. Foto: Netflix Netflix Dette er først og fremst en underholdende og medrivende serie om du aksepterer de mange fascinerende og forunderlige vendingene som denne historien tar, og det følelsesmessige fokus og overspill som noen ganger har det med å prege koreansk drama. Her spares det ikke på noe, verken i tårer, kjærlighet eller i budsjettet for heftige actionsekvenser.

De to hovedrollene står også for sjarmen som gjør at det er vanskelig å skru av en noe tidvis litt for oppskrudd far-out fortelling. Samfunnskritisk vil den også være, men det er faktisk helt ok. Her det i overkant mye grining, men også spenning nok til å være gripende.

Hilary Swank spiller Emma Green, astronaut og kaptein for teamet som skal bli de første på Mars. Dette foregår i nær framtid, og Mars-ekspedisjonen er et resultat av samarbeid på tvers av supermakter og kulturer.

En fin tanke, i disse dager. De er strengt tatt også menneskehetens håp også, for lykkes de er sjansen for at Mars en gang kan bli en ny beboelig planet. På vei til Mars, Hilary Swank og et team av astronauter får en humpete ferd. Ferden mot Mars er underholdende og spennende, vel å merke for den som synes alt som har med romfart og det uendelig stille og veldige verdensrommet å gjøre.

Et serietips du ikke kan avslå

Iblant skaper alt det mellommenneskelige og familiære fokuset følelse av såpeopera in space. Samtidig er reisen spennende også, og premissene for dramatikken, teknologien som skisseres og scenarioene som skildres så fascinerende at det er verdt å bli med på hele denne turen. For den som har sett «Breaking Bad» — og det har man jo gjerne er hovedpersonen Saul — Saul Goodman Bob Odenkirk en kjent figur, advokaten som er de små og store kriminelles beste venn og fikser, tilsynelatende en mann uten skrupler.

De syv fjell i bergen

I likhet med nevnte klassiker byr serieskaper Vince Gilligan på de flotteste bildene av New Mexicocs karrige landskap. Fem sesonger drama av ypperste klasse og menneskelig sett mørkeste sort. Neste sesong skal bli den siste i serien, og den lover ikke godt for Saul Goodman.

Vi vet jo åssen det går til sist, men ferden fram er gripende og underholdende. To kropper er delt på midten og satt sammen til én. Det spektakulære dobbeltdrapet er bare begynnelsen på en voldsbølge ingen har sett maken til tidligere. For det danske og svenske politiet blir det både et kappløp mot tiden og mot en overlegen fiende.

serietips Archives ELLE Norge

Robot følger vi den unge programmereren Elliot som lider av en sosial angstlidelse og klinisk depresjon. Det å hacke andres maskiner er den eneste kontakten han har med mennesker. Ferdigheter innen hacking gjør ham ettertraktet av et undergrunns hackingkollektiv som ønsker å bruke disse til å knuse et korrupt multinasjonalt selskap. Selv vil han bruke ferdighetene til å beskytte de menneskene han er glad i.

The Handmaid's Tale Basert på den prisvinnende og bestselgende romanen til Margaret Atwood handler denne dramaserien om livet i dystopiske Gilead; et totalitært samfunn i det som tidligere var en del av USA. Hvis du falt av den tredje sesongen, prøv å kjempe deg tilbake til Gilead-universet, det blir verdt det. Exit, ses 2 NRK Sesong 2 av «Exit» fortsetter der sesong 1 slapp, med hauger av penger, narkotika og prostituerte blant de rikeste av de rike, og der hungeren etter å føle noe som helst fører til umoral og drittsekkeri på skyhøyt nivå.

Det er flere medrivende tråder å følge, spesielt Agnes Kittelsens Hermine, som jobber for å stå på egne ben og ikke minst er på jakt etter hevn over eks-mannen Adam Simon J. Finansfirkløveret er fremdeles glitrende ufyselige og selv om de hele tiden tar altfor drøye valg, så oppleves de absurd nok troverdige.

https://odertal.info/2598.php

Vi følger slavene Cora og Caesar på deres flukt fra plantasjen i Georgia, ved bruk av undergrunnstog og hemmelige nettverk.

Skuespiller Thuso Mbedus gjør en formidabel rolle i «The Underground Railroad» Foto: Amazon Prime Glitrende skuespillere, spesielt hovedrolleinnehaver Thuso Mbedus, og en medrivende og hjerteskjærende historie gjør dette til en serie som absolutt er verdt å se. Dessuten oppleves den tidvis som et kunstverk, med produksjonsdesign og foto som tar pusten fra en. Ingen av de forferdelige drapene vises. Alt er basert på Nilsens arrogante, litt irriterte fortellinger i avhør. Tennant spiller den usedvanlig vanlige Nilsen til perfeksjon, og gir ham en unik aura av ufyselighet.

The Wire «The Wire» er en serie-klassiker som alle bør se. Serien om dopmiljølet i Baltimore gikk fra 2002 til 2008, og siden 2015 har du kunnet se The Wire "remastered" i 16:9 og HD. Både denne og den gamle versjonen ligger tilgjengelig på HBO Nordic. Westworld I sesong 1 av sci-fi dramaet «Westworld» foregår handlingen hovedsakelig i en western-inspirert park, hvor mennesker lever ut sine fantasier blant roboter som er skapt for å tilfredsstille behov for alt fra spenning og action til sex og vold.

I sesong 2 blir vi kjent med enda flere parker og virkeligheter, mens sesong 3 snur det meste med å rette fokus mot en fremtid hvor alle har en forhåndsbestemt skjebne.

Sesong 4 av «Westworld» kommer i 2021, datoen er foreløpig ikke klar. Les også: Topp 10 serier på Viaplay nå 5.

SERIETIPS Relaterte emner

Uansett om du bare vil se én sesong eller ha en seriemaraton, finner du tips til nye favoritter her! Alle seriene finner du i Altibox-arkivet! Du kan også velge inn Viaplay eller HBO i tv-pakken din og få tilgang til en rekke serier og filmer. Har du brukt opp poengene dine, kan du enkelt bytte ut kanalene du allerede har valgt i strømmetjenester. Broen Midt på Øresundsbroen, på grensen mellom Sverige og Danmark, blir en kvinne funnet drept. Både svensk og dansk politi blir tilkalt, men det som man tror er ett mord viser ser fort å være to.

SERIETIPS Kommentarer:
Redaktør på Serietips
Dahle fra Harstad
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Footvolleyball. jeg elsker lese tegneserier vanligvis.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net