Spisesteder Nydalen

  1. Mer om
Spisesteder Nydalen

Spisesteder Nydalen BedreRestauranter i nærheten av Nydalen stasjon på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Nydalen stasjon, Oslo Frysja Farvehandel · Xeast · Nydalen Bryggeri & Spiseri · Peppes Pizza · Joe & the Juice · Nydalen Sushi · Salateriet · Godt Brød Torgbygget Norsk/asiatisk crossover i Torgbygget på Nydalen. Restaurant i Radisson Blu Nydalen. Moderne design i åpent lokale med Vår samlede oversikt over restauranter i Nydalen gir deg alternativene å velge blant, med retter som pizza, pasta, sushi og tapas på menyen Beer Palace ligger i nærheten av Latter på Aker Brygge, like ved Burger Joint og i overetasjen til Underbar

Find a Burger King near you BURGER KING NORWAY

Det ærverdige gamle huset brant delvis ned allerede i romjula 2015, men Nedre Foss gård og restaurant åpnet igjen i november 2017. Nedre Foss Gård har historie tilbake til Hovedøya kloster, som drev kvern her.

Har du lest dette? Asiatisk mat nydalen

Her er mye historie i veggene. Og maten er virkelig spennende.

Du vil kanskje like: Vinmonopolet nydalen

Ta en tur innom dette særpregete stedet! Det er en kaffebar og nordisk bistro, med stor uteservering. Kaffe og frokost om morgenen, middager om kvelden, og weekendbrunsj i helgene.

https://odertal.info/joqoqole.php

Delicatessen er en tapasrestaurant som ligger i Søndregate 8, like bortenfor for "Folk Flest". Du bestiller så mange du orker. Hvis dere er mange, kan en av de større menyen anbefales. Disse er laget for deling, og det er morsomt å prøve litt av alt.

SOLGT! BEKLAGER, VISNING AVLYST! Finansavisen

Her finner du den velkjente joviale, men samtidig profesjonelle atmosfæren som kjennetegner denne type spisesteder. Her er det høyt under taket og nok av husrom. Her serveres både lettere lunsj og sofistikerte middagsretter.

Sistnevnte ligger i umiddelbar nærhet fra boligen.

Hvordan bli syk til i morgen

Flotte turmuligheter har man langs Akerselva og i Maridalen, og i Maridalen kjøres det lysløyper på vinterhalvåret. Vi vil gjøre vårt beste for å lykkes med dette, og velkommen til oss på en behagelig "reise". Klassisk og gammeldags, ikke noe fusion. Senteret har nylig utvidet fra 4 til 7 baner. Det betyr at du på få minutter kan komme deg til Ullevål, Majorstuen, Tøyen og Oslo sentrum.

Buss 30, 37, 51 og 56 stopper også like ved.

Bordbestilling

Her er kort vei til offentlig kommunikasjon som T-bane, busser, trikker og tog Gjøvikbanen. Flotte turområder langs Akerselva, Nordmarka, Maridalen og Lillomarka er lett tilgjengelige.

Valutakurs eur nok

Det finnes en barnehage på området, hvor barn som bor i sameiet er prioritert.

SPISESTEDER NYDALEN Relaterte emner

En rusletur langs elva er trivelig også fordi det går an å stoppe underveis, og få seg både vått og tørt. Restaurantene eller cafeene fødes og dør, men på nettet går det an å holde opplysningene oppdatert. Spesielt lekkert er: Asia kitch´n bar: xeast. Det ligger rett over Akerselva, med en nærkontakt til det rennende vannet man ikke finner andre steder langs vassdraget. Menyen er spennende, både til lunch og middag. Peppes pizza ligger også ved torget, og serverer selvfølgelig pizza, samt salater og småretter.

Spisesteder Nydalen
SPISESTEDER NYDALEN Kommentarer:
Forfatter på Spisesteder nydalen
Clausen fra Vossevangen
jeg elsker lese bøker gjerne. Siste nytt: min andre innlegg. jeg liker Juttejutsu.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net