Barne Tv 70 80 Tallet

  1. Mer om
Barne Tv 70 80 Tallet

Barne Tv 70 80 Tallet RefunderesRstallet viser når programmen først ble sendt. Norskproduserte studioprogrammer, serier og kortfilmer[rediger | rediger kilde Her er flere 80-tallsfavoritter: · Vertshuset Den Gylne Hale (1989) · Shagma (1984) · Portveien 2 (1985) · Pingu (1986) · Oksen Anton Barnetv 80 Tallet Foreldre · Nrk Barne Tv Gjennomtidene Youtube · Tolv Barne Tv Melodier Fra 90 Tallet Som Du Garantert Husker Trd By · Barnetv 70 Tallet Møte med mennesker og musikk som påvirket oss i 70-åra og som fremdeles gjør det! Barne-TV fra 80-tallet Vi har samlet de beste minnene fra Barne-TV. Les mer: Her kan du se video og lese om Barne-TV fra 70-tallet

Sjokoladen, som var fylt med kremgelé med bringebærsmak, var i salg frem til 1989.

Vaksinepass norge

BarneTV-pose I flere år hadde Nidar en egen pose med barnetimegodt i sortimentet. TV-Godt var i salg frem til 2012.

barnetv 80 tallet

Jeg tror den var norsk Hei, Dette tror jeg ganske sikkert at er en episode av Sejer som heter "Djevelen holder lyset". Husker jeg så den som påskekrim, blant annet.

https://odertal.info/3007.php

Har selv små-traumatiske minner fra denne fra barndommen, og har nylig lest boka i voksen alder. Mumfie ble produsert fra 1994-1998 og er opprinnelig kanadisk, og vi kunne se ham på NRK1 i 1996. Blekkulf Miljødetektivenes egen Blekkulf!

Søte minner

Han har mistet capsen og blitt litt mindre i NRKs nye versjon, vi hedrer ham med capsen. Serien kunne vi se på NRK fra 1989-1995, og så i reprise ganske lenge etterpå! Bare se denne flotte, og ikke minst informative, episoden om da Blekkulf og vennene besøker Delfinetta og Delfinolino i Amazonas og la nostalgien synke godt inn. Studiene gir oss et variert galleri av personligheter.

Husker du disse barne

Har du gått i klasse med noen av disse? Det er ofte vi voksne som ikke vet hvordan vi skal reagere på dette. Da er det viktig å huske på at barnet ikke forstår hvorfor du som voksen reagerer som du gjør. Det man bør gjøre, er å forklare barnet at når man skal kose med tissen sin så kan man godt gjøre det når man er for seg selv.

Forklar dem når og hvor det passer, og når og hvor det ikke passer. I starten het programmet I kosekroken, og ble kun sendt en gang i uken kl. Lørdag var fotball.

Fjernsynsjunkie

Og søndag var det sportsrevy. Sånn var ukene før. Livsrytmen var formet av hva som gikk på TV. Mandag var genuint fylt med forventning.

Du vil kanskje like: Oppfinnelser 1700 tallet

Film var indrefilet, servert i beste sendetid. Ofte engelskspråklig og tilgjengelig, men samtidig var mandagsfilmen som institusjon lunefull.

Husker du disse lekene?

Pang, så kunne du få noe østeuropeisk servert. Men gikk gjerne til kiosken og kjøpte Donald Tyggis, sånne kuler med to papirknyt.

Har du lest dette? Godteri 90 tallet

Toy var også stas, deilig konsistens. Følelsen av vegg-til-vegg-teppet av mørkegrønt ullfilt?? Følelsen av å trykke på PÅ-knappen på sort-hvitt-tv'n. Spille LP-singler med barnemusikk.

Kafe trondheim

BARNE TV 70 80 TALLET Relaterte emner

Søte minner Søte minner Lengter du tilbake til gamle sjokoladefavoritter? I løpet av årene har Nidar laget hundrevis av ulike godterier. Nå har de blitt til søte minner. Her får du et gjensyn med noen av dem. Bocca Bocca var en liten plate mørk sjokolade fra Nidar. Den fantes i ren, mørk sjokolade samt en variant med hasselnøtter. Sjokoladen ble lansert i 2002 og var i salg i underkant av ti år.

BARNE TV 70 80 TALLET Kommentarer:
Rapportert den Barne tv 70 80 tallet
Salte fra Steinkjer
Siste nytt: min andre nyheter. En av mine hobbyer er Kinomichi. jeg liker lese bøker høyt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net