Opel Ampera Test

  1. Mer om
Opel Ampera Test

Opel Ampera Test EkspertRekkeviddetest Opel Ampera-e Opel Ampera-e kjører hele 215,2 kilometer lenger om sommeren sammenlignet med på vinterføre, viser NAF og Motors Opel Ampera-e er testet av NAF og Motor i en stor test av elbiler. 20 elbiler ble kjørt fullstendig tomme for strøm på norske veier, på både sommer- og Motor testet Opel Ampera-e første gang for snaut to år siden, men bilen ble da ikke den suksessen man trodde – først og fremst på grunn av Opel Ampera-e er tvillingbilen til Chevrolet Bolt (som selges i USA). Ampera-e får skryt for lang rekkevidde til en lav pris Test av Opel Ampera-e: 35 mil langt og godt førsteinntrykk · Ytelse (kW/hk): 150/204 · Dreiemoment (Nm): 360 · Rekkevidde (NEDC/EPA-oppgitt, km

Opel Ampera var forut for sin tid sjekk prisen nå ABC Nyheter

Utsyn forover var upåklagelig, faktisk helt perfekt, mens det bakover bare var greit nok. Prisen på bilen gjorde at jeg satte krav til den om å nå helt frem til hytta, uten at jeg skulle behøve å tenke spesielt mye på kjørestil, kuldegrader eller hurtigladere på veien. Bestått igjen, selv om det bare var 40 kilometer igjen da jeg trillet inn på tunet. En hyttebil må tåle dårlige dager og med vilje kjørte jeg meg fast i en snøfonn for å utfordre litt ekstra.

TEST: Opel Ampera

Jeg ble raskt urolig da bilen først ikke virket spesielt interessert i å komme seg løs, og pustet lettet ut da den med litt mer forsiktighet på gasspedalen og litt lirking fikk den ut av vanskelighetene. Godkjent men bare såvidt. Etter å ha blitt ranet på hurtigladeren nede i Trysil sentrum 290 kroner for 72 minutters SMS lading som ikke er mye billigere enn bensin skulle vi teste «mini monsterbakken» opp til min tante. Steen igjen opp salget av Opel Ampera-e.

Nå reduseres prisen med 40. Alle bilene ladet til 100 prosent over natten i en garasje. Alle bilene startet kalde, altså ingen forvarming av verken kupé eller batteri.

Samtlige kjørte i eco-modus eller tilsvarende. På vinteren stilles klimaanlegget på 21 grader og setevarmer på laveste nivå. På sommerføre stilles klimaanleggetpå 20 grader og vifte på laveste nivå.

Nå forsvinner Opel Ampera

Du kan få et annet resultat om du prøver selv Det er viktig å huske at du ganske sikkert kommer til å få et annet rekkevidde-resultat hvis du prøver en tilsvarende test. Dagen etter senket jeg forbruket til 12,9 kWh på en 205 km lang og ganske kuppert kjøretur sørvest i landet, men her med begrenset kjøring på motorvei.

Lading outlander phev

Også Ampera-e forholder seg til naturlovene. Husk likevel at selv under slike forhold ligger 250 reelle rekkeviddekilometer inne i en fulladet Ampera. Tar tid å lade Å fullade en Ampera-e hjemme tar tid.

https://lndc.us/hva-er-en-vps-konto.php

Uten egen hjemmelader — koster rundt 8500 kroner for 16A og det dobbelte for dobbelt ladefart 32A — napper bilen maksimalt til seg 2,3 kW, slik at en fullading fra tomt batteri tar nærmere 30 timer. Ifølge NAF ble «alle bilene ble kjørt uten forvarming, kjøremodus stilt inn på «eco» eller tilsvarende og klimaanlegget på 21 grader.

Små røde prikker på brystet

Informasjonssjef for Opel i Norge, Stein Pettersen, forteller at de går i gang med 2019-modellene allerede kommende uke, før de fortsetter med 2018 og 2017-modellene i slutten av mai. Opel Ampera-e: Bilen kom i 2017, og fristet med lang rekkevidde. Chevrolet Bolt er en del av kampanjen, og i USA er nær 70.

https://lndc.us/legocynib.php

For mer informasjon om WLTP, klikk her.

OPEL AMPERA TEST Relaterte emner

Opel Prøvekjøring Opel Ampera-e: Denne bilen er det mange som venter på - står den til forventningene? Dette er den billanseringen det er størst forventninger til siden Tesla rullet inn i Norge med Model S for snart fire år siden. Over 4000 nordmenn kjøpte den uten å ha sett den. Rekkevidden er omtrent den samme som i den større og tyngre Tesla Model S 75, som koster det dobbelte. De aller første som la inn bestilling på bilen i høst, får den i slutten av mai.

OPEL AMPERA TEST Kommentarer:
Forfatter om Opel ampera test
Stangeland fra Lillehammer
Jeg nyter lese bøker hver time. Les også min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er künstlerisches Radfahren.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net