Firdaposten

  1. Mer om
Firdaposten

Firdaposten AttraktivLokale nyheiter, sport, kultur, næringsliv, helsingar, dødsannonser og mykje meir The latest Tweets from Firdaposten.no Lokalavis for Flora og Bremanger i Sogn og Fjordane Firdaposten er lokalavis for Kinn og Bremanger, som kjem ut i Florø tre dagar i veka. Avisa vert redigert på nynorsk og var tidlegare Firdaposten florø flora Bremanger Vestland. Konkurransen var hard fra to andre aviser, men fra 1992 har Firdaposten vært alene som lokalavis i byen likes · 1249 talking about this. Lokalavis for kommunane Kinn og Bremanger i Vestland

Slettetang

Rekneskapen vert gjord gjennom eit program som krev stabilt samband. Dårleg dekning i distrikta har av regjeringa vorte omtala som «eit demokratisk problem».

https://odertal.info/5837.php

Seljestokken er også nestleiar i Årebrot og Botnane grendelag. At vi har utvida freistane. At vi har vore ekstremt imøtekomande når det gjeld avisene sine behov. Det blir det ikkje skrive noko om. Hadde vi stått steilt på innleveringstidene våre, ville det vore langt færre fornøgde kundar, seier Kleive. Sidan Kvikkas i juli vann anbodskonkurransen om avisdistribusjon, har selskapet jobba knallhardt for å få på plass det apparatet som skal til for å utføra tenesta.

Stig Kleive karakteriserer jobben som svært krevjande. Han meiner selskapet, og alle underleverandørane, no er klar for oppgåva.

Færre vil at Sogn og Fjordane skal bli eige fylke

Ikkje berre opp til Kvikkas — Men alt kjem ikkje til å gå smertefritt. Eg kan ikkje garantere at alle får avisa si. Partiavis viktig sak etter krigen Straks krigen var slutt i 1945 vart spørsmålet om ei arbeidaravis teke opp att, men då med tanke på å skipe ei ny partiavis. Ein av dei som ivra mykje for avisa var skulemannen Oddleif Fagerheim som på den tid var sekretær i Sogn og Fjordane Arbeidarparti.

Telenor skrur ikkje av koparnettet til Torbjørn likevel, iallfall ikkje enno

På sine mange reiser agiterte han og selde mange luter i den nye avisa. Dei to fyrste nummera i 1948 Dei to fyrste nummera av Firdaposten kom ut i desember 1948 med Florø som utgjevarstad. I det store og heile kan vi seie at ikkje alt vi har skrive gjennom 25 år har vore like jordnært, like sant og like vel motteke. Eit blad er som eit menneske såleis. Det har sine gode sider og sine veike.

Har Firdaposten kunna ytt sin skjerv til dette arbeidet, så har avisa sin eksistens gjennom desse 25 åra hatt ei vidare meining enn nett det å formidle meldingar og nyhende. Det lille som fantes av annonseinntekter var allerede i 2016 blitt bittelite, nær sagt mikroskopisk. De siste årene var tjenesten helt uten inntekter. Folk flest vet vel knapt hva Mylder var og løftet trolig ikke et øyebryn da tjenesten forsvant.

Dette tilsvarer cirka 2000 vindmøller.

Olav tvenge

Stortingskandidat for partiet Rasmus Hansson mener det er fullt mulig å få til. Derfor synes vi det er riktig å sette den ambisjonen. Det er mulig, hvis vi vil, å kjøre en stor industriell satsing, der man bygger ut dette først og fremst på bunnfaste områder, med kopling til det europeiske strømnettet, sier Hansson.

AS Firdaposten

Han legger til at det er viktig å gjøre miljøundersøkelser for å sikre at en så stor utbygging er miljømessig gjennomførbar. Der kan det være både positive og negative konsekvenser. Prisane går opp, talet ruter går ned og samfunnsnytten er negativ. FOT-ruter er einaste alternativ for våre fire flyplassar.

FIRDAPOSTEN Relaterte emner

Historieforfalsking og fake news frå Kim Gunnar Jensen I eit delvis uforståeleg innlegg i Firdaposten prøver Kim Gunnar Jensen å få det til at underteikna har arbeidd for at Florø Lufthamn ikkje skulle kome inn i FOT-rute systemet igjen. Dette er direkte feil. Underteikna har tvert om arbeidd for at det motsette skulle skje — altså at det igjen skulle bli FOT-ruter i Florø. Som kjent var frykta for flyruta Førde-Bergen reell, og denne blei seinare lagt ned. Som ordførar har underteikna fleire gangar tatt til orde for at Florø lufthamn måtte inn på FOT-rute nettet igjen.

Firdaposten
FIRDAPOSTEN Kommentarer:
Forfatter på Firdaposten
Sunde fra Rørvik
jeg liker rapporterer norske nyheter fullstendig. Se over min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Tiere / Haustiere / Hunde.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net