Bård Tufte Johansen

  1. Mer om
Bård Tufte Johansen

Bård Tufte Johansen StudereContent [hide]

Bård Tufte Johansen er en norsk programleder, komiker, produsent og tekstforfatter fra Skien som, særlig sammen med Harald Eia, har skapt en rekke TV- og radioprogrammer i NRK. Han dro et år til USA på videregående skole og jobbet to år som Bård Tufte Johansen (født 19. juni 1969) er en norsk programleder, komiker, produsent og tekstforfatter fra Skien som, særlig sammen med Harald Eia (siden Bård Tufte Johansen (born 19 June 1969 in Skien) is a Norwegian comedian. Together with Harald Eia, he has authored and participated in several successful k Followers, 598 Following, 453 Posts - See Instagram photos and videos from Bård Tufte Johansen Det er ikke rettferdig at jeg betaler mer skatt enn komikere i Belgia. Hvis ikke regjeringen gjør noe med dette kommer jeg til å flytte til en by i Belgia og fortelle vitsene mine der

Handlekurv

Utenom «Nytt på nytt»-jobben stod Johansen på Chat Noir med showet «12 gode råd - fra to menn med lav utdanning» sammen med komikerkollega Atle Antonsen. Billettene gikk for 500 kroner per stykk, og Nettavisen Økonomi skrev for et år siden at omtrent samtlige av 76 forestillingene var utsolgt. Johansen kommenterte billettinntektene slik: Det er gledelig, ikke minst for kommunen.

Vr briller ps4

Jeg skatter maks av det som er mulig. Trær skal kuttes ned og nye trær skal plantes i hele byen. Jeg står på helt til kommunen sier det holder, svarte Nytt på nytt-verten.

I relasjon: Olaf tufte idrett

Huden min var helt rød og flammet, sier han. Foto: Privat Siden Flesvig og Johansen hadde en lang en slåss-scene, var målet å slåss uten at nesen falt av. Det var ikke alltid det gikk etter planen, og det var mye improvisasjon, sier han. Han sier det er lenge siden han har ledd så mye på en innspilling, og at Flesvig var en fin motspiller.

Atle Antonsen Bård Tufte Johansen

Han er som en rottweiler: Du kan kaste ut et kjøttbein, så fillerister han det, sier han. Og råd om smalltalk, tuting, skifting av dynetrekk og valg av partner.

https://odertal.info/casul.php

Og hvordan man gjør sidemannen på bussen oppmerksom på at man skal av på neste uten å si et ord. Bakgrunn og gjennombrudd Johansen hadde jobbet som støvsugerselger da han ble sivilarbeider i U-redaksjonen i NRK fra 1992 til 1994.

Last ned også: Christopher haatuft

Gjennombruddet kom som programleder, tekstforfatter og rolleinnehaver i en rekke humorserier, blant annet Lille Lørdag 1995-1996 og Åpen Post 1998-2002 sammen med Harald Eia og Marit Åslein.

BÅRD TUFTE JOHANSEN Relaterte emner

Han er blant annet kjent fra flere samarbeidsprosjekter med Harald Eia og som programleder i Nytt på Nytt. Bakgrunn og gjennombrudd Johansen hadde jobbet som støvsugerselger da han ble sivilarbeider i U-redaksjonen i NRK fra 1992 til 1994. Gjennombruddet kom som programleder, tekstforfatter og rolleinnehaver i en rekke humorserier, blant annet Lille Lørdag 1995-1996 og Åpen Post 1998-2002 sammen med Harald Eia og Marit Åslein. Johansen har også hatt andre oppdrag i NRKs underholdningsavdeling, blant annet som programleder for Spellemannprisen og Idrettsgallaen. Han er også en ivrig hobbyfisker, og laget fra 1997 til 2000 flere fiskeprogrammer med Lars Lenth.

Bård Tufte Johansen
BÅRD TUFTE JOHANSEN Kommentarer:
Forfatter på Bård tufte johansen
Hetland fra Vadsø
Se gjennom min andre nyheter. jeg liker Rucksack. jeg liker lese bøker fargerikt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net