Levonova Spiral

  1. Mer om
Levonova Spiral

Levonova Spiral BekrefteSpørsmål: Henvendelse fra en lege med en kvinnelig pasient som 1-2 måneder etter innsetting av Levonova (levonogestrel) spiral fikk symptomer på depresjon Spørsmål: En allmennpraktiserende lege har to pasienter som rapporterer bivirkninger, særlig irritabilitet, etter at de fikk satt in Levonova spiral Hormonspiral (eller gestagenspiral) settes inn i livmoren og inneholder små mengder av gestagenet levonorgestrel. Hormonet er innbakt i spiralen og påvirker Hos de fleste er årsaken ukjent, men kjente årsaker er livmorinnlegg (spiral) og livmorknuter (myomer). Kreft (Cancer): En gruppe sykdommer som skyldes Hos de fleste er årsaken ukjent, men kjente årsaker er livmorinnlegg (spiral) og livmorknuter (myomer). Metabolisme: Kjemiske prosesser i levende organismer

I tillegg bidrar det aktive stoffet til Mirena-spiralen i endometriose til reduksjon av samtidig inflammatoriske prosesser. For å minske denne risikoen bør du unngå å føre noe inn i skjeden den første uken. Vi anbefaler derfor å vente med samleie, bruk av tampong samt bading i basseng, sjøen og badekar i 7 dager etter innsetting.

Kontakt lege så raskt som mulig dersom du får symptomer på en bekkeninfeksjon de to første ukene etter innsetting: Hvis du får økende eller vedvarende blødninger og smerter.

Ved feber, magesmerter og økt utflod. Nedsatt allmenntilstand.

Utstøting Hos noen få kvinner vil spiralen støtes ut av livmoren. Dette oppleves oftest som sterke mensenlignende smerter og kramper. En eventuell utstøting skjer vanligvis de første månedene etter innsetting. Installasjon av en intrauterin enhet Mirena Mirena prevensjonsmiddel er inneholdt i en individuell steril pakke.

Etter å ha åpnet p-piller, utfører legen alle manipulasjoner bare med sterile hansker for ikke å infisere infeksjonen. Før installasjonen slipper legen trådene ved å bla i lederøret. Spiralskyveren er satt nærmere livmorhalskanalen, og armene til IUD ligner bokstaven T. Ved å bruke trådene trekkes systemet inn i røret slik at de tykke endene lukker lederøret. Glidebryteren går tilbake til sin opprinnelige posisjon, og trådene er festet i en spesiell spalte. Spiralringen er installert i samsvar med ønsket avstand, målt av legen under en gynekologisk undersøkelse verdien tas fra den ytre svelget til bunnen av livmoren.

Etter dette kan IUD settes direkte i livmoren. Glidebryteren er godt festet med fingeren og holdes i den fjerneste posisjonen. Det er svært vanlig å miste menstruasjonen, men det er også vanlig med uregelmessige blødninger når man bruker hormonspiral. Dersom man får uregelmessige blødninger, og samtidig økt mengde utflod, kan det være nødvendig med en gynekologisk undersøkelse for å sjekke om det foreligger en infeksjon. Sammen med legen din, kan du ta beslutningen om å ha Levonova fjernet og prøve en annen type prevensjon.

Når Innlegget er fjernet, være pasient. Men disse periodene varierer sterkt, for eksempel etter fødsel prosedyren kan bare utføres etter seks uker, og etter en abort - ikke tidligere enn i en måned.

For alvorlige sykdommer Levonova spiralen er satt inn på en hvilken som helst dag, uavhengig av menstruasjonssyklusen. Imidlertid har en slik gynekologisk prosedyre et begrenset antall pasienter, fordi det er noen kontraindikasjoner for bruken.

https://lndc.us/sas-mastercard-logg-inn.php

Den hormonelle spiralen forhindrer graviditet på en gang på flere måter: Undertrykker veksten av endometrium - celler i livmorslimhinnen, der det befruktede egget er fikset.

Endometrial irritasjon fører til produksjon av prostaglandiner som øker livmor tone. Som et resultat kan ikke embryoet få fotfeste. Øker antall makrofagstoffer som er giftige for sædceller. Forbedrer sammentrekninger av livmoren og egglederne, som "driver" det befruktede egget.

Som et resultat kommer egget for tidlig inn i endometrium uforberedt på inntaket og er ikke fikset. Livmorhalsslim i livmorhalsen kondenseres til viskositet.

Sperm kan ikke overvinne denne barrieren i den trange livmorhalskanalen. Undertrykker eggløsning delvis. Det aktive stoffet i systemet er levonorgestrel, en analog av progesteron. Mirenas hormonspiral konsentrerer stoffet i livmoren i livmoren, slik at en promille av stoffet kommer inn i blodplasmaet. Levonorgestrel er helt splittet og skilles ut i løpet av en dag, uten å ha en ødeleggende effekt på kvinnens kropp. Hvordan introdusere en spiral Innføring og fjerning av IUD kan bare overlates til en gynekolog, den 1-2 dagen av syklusen.

Overfloden av månedlig utskrivning vil ikke tillate å skade livmorhalsen. Før legen fører spiralen, må legen produsere: Gynekologisk undersøkelse Mammografi det er viktig å utelukke brystkreft Kolposkopi - undersøkelse av skjeden, livmorhalsen med et kolposkop dette er en kikkertenhet med belysning Bekken ultralyd Ta utstryk fra skjeden og livmorhalskanalen, noe som er spesielt viktig for onkocytologi.

Levonova og bivirkninger

Hvis, med en gynekologisk studie, kan trådene for å fjerne Navy ikke oppdages i livmorhalsen, graviditeten må elimineres. Tråder kan trekkes inn i livmorhulen eller cervikalkanalen og bli nylig synlige etter en annen menstruasjon. Hvis graviditeten er utelukket, klarer plasseringen av trådene vanligvis å bestemme ved hjelp av forsiktige sensing av det aktuelle verktøyet.

Hvis du finner trådene, er det mulig å perforere livets vegg eller uttrykk for marinen fra livmorhulen.

erfaring med hormonspiral? Babyverden Forum

For å bestemme korrektheten av systemstedet, kan du bruke ultralyd. I tilfelle det er utilgjengelighet eller mislykket for å bestemme lokaliseringen av stoffet Miren ®, brukes røntgenforskning.

Cyster eggstokkene. Siden prevensjonsvirkningen av stoffet Mirena ® hovedsakelig på grunn av sin lokale handling, i kvinner av gjødsel, observeres ovulatoriske sykluser vanligvis med follikelbrudd. Noen ganger er atsia av follikler forsinket, og deres utvikling kan fortsette. Slike forstørrede follikler er klinisk umulig å skille fra eggstokenes cyste. Om ovariecyster som en sideaksjon rapporterte ca.

Har du lest dette? Ta ut spiral hos fastlegen

I de fleste tilfeller forårsaker disse folliklene ikke noen symptomer, selv om de noen ganger er ledsaget av smerte på bunnen av magen eller smerten under seksuell utveksling. Som regel forsvinner ovariecyster seg selv i 2-3 måneders observasjon.

Hvis dette ikke har skjedd, anbefales det å fortsette observasjon ved hjelp av ultralyd, samt å gjennomføre medisinske og diagnostiske tiltak. I sjeldne tilfeller må du ty til kirurgisk inngrep. Bruken av stoffet er Miren ® i kombinasjon med østrogenutskiftningsterapi. Når du bruker Drug Miren ® i kombinasjon med østrogener, er det nødvendig å i tillegg ta hensyn til informasjonen som er angitt i instruksjonene for bruk av riktig østrogen. Ekstra stoffer inneholdt i Drug Miren ®.

Den T-formede basen av stoffet Mirena ® inneholder bariumsulfat, som blir synlig under en radiografisk studie. Det må tas i betraktning at stoffet Mirena ® ikke beskytter mot HIV-infeksjon og andre seksuelt overførbare sykdommer.

Bmw 330e touring bagasjerom

Tilleggsinformasjon for pasienter Vanlige inspeksjoner. Legen må undersøke pasienten 4-12 uker etter at du har installert Navy, i fremtiden, er det nødvendig med regelmessige medisinske undersøkelser minst en gang i året. Hva om pasienten ønsker å bli gravid eller fjerne stoffet Mirena ® av andre grunner. Legen kan fjerne Navy når som helst, hvoretter graviditeten blir mulig.

Den døende detektiven nrk

Vanligvis fjerner fjerning smertefritt. Etter fjerning av stoffet Miren ® reproduktiv funksjon blir gjenopprettet. Når graviditeten er uønsket, må stoffet Mirena ® fjernes senest den 7.

Intrauterin Mirena: funksjoner av prevensjons

Hvis stoffet Mirena ® vil bli fjernet senere enn den 7. Hvis det ikke er bruk av stoffet i stoffet ® menstruasjon, i 7 dager før fjerningen av Navy skal begynne å anvende barriere metoder for prevensjon og fortsette deres bruk til menstruasjonen fortsetter. Du kan også installere en ny Navy umiddelbart etter fjerning av den forrige; I dette tilfellet er det ikke nødvendig med ytterligeretninger. Hvor lenge kan stoffet Mirena ®. Mirena®-forberedelsen ® gir beskyttelse mot graviditet i 5 år, hvoretter den skal fjernes.

Du kan installere en ny Navy etter å ha fjernet den gamle. Restaurering av evnen til å bli gravid etter oppsigelsen av bruken av stoffet Mirena ®. Etter at stoffet Mirena ® er fjernet, opphører den å påvirke den normale reproduktive funksjonen. Graviditet kan oppstå under 1. Innvirkning på menstruasjonssyklusen. Drug Mirena ® påvirker menstruasjonssyklusen. Under sin handling av menstruasjon kan det endres og ervervet av oscilledsarien, bli lengre eller mindre lange, fortsett med mer rikelig eller mer knappe enn vanlig, blødning, eller til og med stoppe.

LEVONOVA SPIRAL Relaterte emner

Til Morphos Spiralen skal ikke gi blødninger etter samleie, men jeg vil anbefale deg å ta kontakt med den som satt inn spiralen. Særlig siden du også har hatt litt vondt under samleiene i etterkant av spiralbruk. Gynekologen sa det var vanlig både med mensensmertelignende smerter i magen og blødning i alt fra timer til dager etter innsetting. Etter innsetting av spiral er det vanlig å ha småblødninger de først måneder. Smerter og blødninger etter samleie. Har spiral Prevensjon.

LEVONOVA SPIRAL Kommentarer:
Forfatter om Levonova spiral
Hussain fra Kirkenes
Jeg trives studere dokumenter oppreist. Les også min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Feldhockey.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net