Rune Øygard

  1. Mer om
Rune Øygard

Rune Øygard PlutseligRune Øygard er en norsk tidligere lokalpolitiker for Arbeiderpartiet. Han ble valgt til ordfører i Vågå i 1995 og gjenvalgt i 1999, 2003, 2007 og 2011. Han har også hatt verv og lederstillinger på nasjonalt plan i organisasjoner som jobber for Ordfører i flere perioder Rune Øygard ble valgt til ordfører i Vågå kommune i Nord-Gudbrandsdalen for første gang i september ble Rune Øygard i Høyesterett dømt til fengsel i to år og tre måneder for seksuell omgang med barn under 16 år, men over 14 år april 1959) er en norsk tidligere lokalpolitiker for Arbeiderpartiet. Han ble valgt til ordfører i Vågå i 1995 og gjenvalgt i ygard ble i Høyesterett i september 2013 dømt til fengsel i to år og tre måneder for gjentatte overgrep mot en tenåringsjente

Rune Øygard kan ikke sparkes som ordfører

Lange ljos, teljos og kubbeljos. Vi vil svært gjerne at du ringjer eller sender ein sms til Reidun eller Rune på 913 83 232 både når du kjem og forlet hytta.

Last ned også: Trikk grunerløkka

Da kan vi sikre oss at alt er iorden. Avbestillingsreglar Alle bestillingar blir belasta på bestillingsdato. Avbestillingar blir meldt direkte til hytteeigar.

Lokale nyheter Øygard

Nøkkelhenting Om ikkje anna blir avtala, kan nøklane hentast hjå Besseggen fjellpark Maurvangen mot å vise fram kvitteringa. Besseggen fjellpark Maurvangen ligg ved innkøyringa til hytta. På staden er det fjellbutikk.

Ordføreren har lyktes så godt i å styrke Vågås omdømme, og fått folk og arbeidsplasser til bygda, at han ble kåret til årets kommuneprofil her i avisa for to år siden.

Rune Øygard Wikipedia

En logisk videreføring av dette omdømmearbeidet vil være at han nå bidrar til å skape ro og ryddighet ved å tre helt tilbake inntil saken er avklart. Da vil han lytte til råd fra Arbeiderpartiets ledelse sentralt og i fylket, og til opposisjonen i eget kommunestyre.

Han vil også vise hensyn til de berørte i saken, og til alvoret i anklagene, fortsatt uten å innrømme noe skyld. En annen viktig grunn til å søke permisjon, er at Rune Øygard selv mener at han ikke vil kunne fungere 100 prosent i vervet som ordfører.

Eg synest me må respektera alle personar nok til å sjå dei i eit rettferdig lys. Eg synest at me må vera medmenneskelege nok til å tenkje på alle personane i Rune Øygard sitt liv som også lid under denne mediestormen.

Blöff

Kone, foreldre, vener og slektningar som ikkje har noko med saka å gjere, men som likevel vil bli dratt med ned i VG og Dagbladet sitt dragsug som kjem ut i A3-format kvar einaste dag. Eg synest me må vera vaksne nok til å ikkje snakke stygt om ein person som aldri vil kunne riste av seg overskrifter som kom ut i pressa i oktober 2011, når han skal prøve å leve vidare etter dette.

Oppdatert: laurdag 27. Men under kvinnekonferansen lettet hun på sløret.

Rune Øygard bør søke permisjon

Larsen var en av de koordinerende bistandsadvokatene i straffesaken mot Anders Behring Breivik i 2012. Funnene i sistnevnte handler om mobildekning på en hytte hvor jenta forklarte at hun hadde fått s eksuelt ladede tekstmeldinger fra Rune Øygard.

https://lndc.us/gassbrenner-test-2015.php

På denne hytta er det imidlertid ikke mobildekning. Det dokumenteres i en rapport om dekningsmåling utarbeidet av Telenor, som ikke var fremlagt for lagmannsretten.

Øygard krev saka oppatteke

Problematikken omkring dekning var likevel et tema i retten. Den største spenningen rundt domsavsigelsen knyttet seg derfor til hva lagmannsretten mener er bevist av seksuelle overgrep.

Retten mener det er bevist at de to hadde seksuell omgang allerede i november 2009, og baserer seg på en konkret utveksling av SMS-er med ubetingede kjærlighetserklæringer de to imellom.

RUNE ØYGARD Relaterte emner

Rune Øygard takker for tilliten etter at han ble gjenvalgt med 14 stemmer, melder NRK. Bare fire stemte på motkandidaten Svein Blankenborg fra Bygdelista. Øygard er siktet for seksuelle overgrep mot en jente fra hun var 13 til 15 år gammel. Ifølge hennes bistandsadvokat dreier forholdet seg om flere samleier over en lang periode. Etterforskning i tre måneder Etterforskningen pågår for fullt og er ventet til å ta minst tre måneder. Mens partiledelsen har bedt Øygard ta permisjon til etterforskningen er avsluttet, har han signalisert at han vil tilbake i jobb så fort som mulig.

Rune Øygard
RUNE ØYGARD Kommentarer:
Forfatter på Rune øygard
Johannessen fra Skien
Les også min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Casting. Jeg har lyst dele interessante nyheter vellykket.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net