Svolvær Bodø Hurtigbåt Pris

  1. Mer om
Svolvær Bodø Hurtigbåt Pris

Svolvær Bodø Hurtigbåt Pris JernkleddEn betingelse i vedtaket var økt For å være sikret plass på hurtigbåtene, er det viktig at du forhåndsbestiller din reise. Her finner du priser for godsfrakt nsker du å bestille plass på hurtigbåt, KLIKK HER Bodø - Gildeskål; Bodø - Myken; Bodø - Væran; Forvik - Vistensteder og Tjøtta Hurtigbåten mellom Bodø og Svolvær er en fantastisk måte å reise til Lofoten, sommer som vinter. Båten går mellom holmer og skjær langs kysten

Restauranten ligger i Hovedhuset.

Registreringsnummer eier

Her serverer vi frokost, lunsj og middag. Og du er selvfølgelig hjertelig velkommen innom til en drink.

Leiebil Svolvær

Frokost er inkludert. Her får du god, sunn, norske kost, men noe for enhver snak. Til Lunsj tilbereder vi daglig fiskesuppe, gryte med brød, salater etc. Selvfølgelig er vi klare til å forberede noe spesielt i tilfelle allergi, intoleranse eller spesielle regimer osv- Men vær så snill å gi oss beskjed med tiden.

https://odertal.info/8173.php

NB: Minimum 24 timers forhåndsreservasjon. Dette er saken I fjor høst vedtok Nordland fylkeskommune sitt nye samferdselskart Opprinnelig ville fylkesrådet kun ha hurtigbåt til Lofoten fredag med retur til Bodø søndag i perioden oktober — april. Forslaget om å kutte kraftig i hurtigbåttilbudet ble droppet i fylkestinget etter store protester.

Båten skal i hovedsak gå som før, men billettprisen øker og det blir ikke lørdagsrute om vinteren.

Ferjer og hurtigbåter

Om sommeren vil en ekstratur til Skutvik korrespondere med ferga til Lofoten. Ofte betaler man kun for bilen. Med AutoPASS-avtale for ferjer, kan du få 40-50 prosent rabatt på svært mange ferjeoverfarter landet rundt. Dette må bestilles i god tid før reisen. Mest kjent er havørna, men også forskjellige måkearter, skarv, teist og andre sjøfugler viser seg ofte. Med vår undervannsdrone kan vi utforske den skjulte verdenen under vannoverflaten, og der møter vi ofte på flere typer fisk, maneter sjøstjerner og andre spennende krabater.

Hurtigbåt og lokalbåt i Nord

Er vi ekstra heldig kan vi til og med møte hvaler, som nise, vågehval eller spekkhogger. Hvordan komme seg til Lofoten Lofoten er ikke det letteste stedet å komme seg til, men det er også en del av sjarmen. Det er flere måter å reise hit. Flyreiser er nok det letteste og raskeste. Det er få direkteruter, og de fleste går via Oslo. Fra Bodø kan du ta bilferge til Moskenes, også fra Skutvik til Svolvær.

Fra Svolvær lufthavn Helle må man ta taxi til Svolvær sentrum 10 minutter. Å reise med fly etterlater derimot et stort karbonavtrykk.

I relasjon: Legevakt bodø

Mer miljøvennlige alternativ kan være å ta toget til Bodø, eller til Narvik via Sverige og ta bussen videre derifra. Det er også daglige avganger med hurtigbåt direkte fra Bodø til Svolvær, som gir en lyninnføring i lokal geografi.

Svolvær lufthavn, Helle har daglige avganger til Bodø og Oslo.

Antikviteter sølv

Svolvær er kjent som porten til Lofoften, og byen lever derfor av turisme i utvalgte måneder.

SVOLVÆR BODØ HURTIGBÅT PRIS Relaterte emner

Risvær Brygger Lofoten befinner seg i østre del av Lofoten, 210 km nord for Polarsirkelen. Risvær er en bilfri øy, med komfortable kloppinger over begge øyene som deles av den vakre Risværkjeila. Det tar 5 minutter med båt fra Pundslett, som er nærmeste fastlandspunkt og som ligger i Raftsunder, kloss inntil Trollfjorden. Nyt stillheten, opplev et urørt øyrike og oppdag 365 øyer, holmer og skjær - og pust inn den friskeste luften i verden! Vil du padle kajakk i Risværkjeila, eller kanskje leie egen skjærgårdsjeep for å utforske Svellingsflaket og de kritthvite strendene på egen hånd? Eller rett og slett prøve fiskelykken fra kaia? Vi har også dypvannskai for større båter.

SVOLVÆR BODØ HURTIGBÅT PRIS Kommentarer:
Rapportert den Svolvær bodø hurtigbåt pris
Bertelsen fra Kristiansand
Les også min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Dame. jeg er glad i utforske norske bøker dårlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net