Dansens Hus

  1. Mer om
Dansens Hus

Dansens Hus ØnsketDansens Hus er Norges nasjonale scene for dans. Vi viser et bredt spekter av dansekunst, fra babyforestillinger til internasjonale gjestespill, fra nye Dansens Hus, Oslo, Oslo, Norway. 22145 likes · 420 talking about this · 9740 were here. Velkommen til Dansens Hus- Nasjonal Scene for Dans The latest Tweets from Dansens Hus "#SpringForward18 is coming! Watch live dance and interviews on Facebook page and get Dansens Hus ligger på Vulkan, nærmere bestemt Vulkan 1, i et tidligere industriområde ved Akerselva. Huset er ett av de flotteste og mest moderne Når det ikke er forestilling, er det mulig å leie Dansens hus, en ideell plass å avvikle store og mindre konferanser, seminarer, produktvisninger

I stedet velger de å synge om kjærlighetens kraft.

Utsikten oslo

Oppriktighet Men de gjør ikke det. Formen på de ulike dansenumrene i resten av forestillingen underbygger dette. Klikk på de forskjellige kategoriene for å lese mer om de forskjellige typene informasjonskapsler vi benytter.

Ny kvinne i Dansens Hus

Du kan også endre noen preferanser på hva du ønsker å godta. Du har erfaring med prosjektarbeid, og er fortrolig med enkel budsjettering og fremdriftsplanlegging.

https://lndc.us/dajiq.php

Som person er du raus, inkluderende, strukturert og har gode sosiale antenner. For begge stillingene Arbeidsspråk er engelsk og norsk, og du bør ha gode kunnskaper i begge språk, muntlig og skriftlig.

Dansens Hus parking

Arbeidstiden er primært dagtid, mandag til fredag, men noe arbeid i helger og kveld må påregnes. Dansens Hus lokale overenskomst.

Før opprettelse av DH hadde Norge ingen scene med et særlig oppdrag for å vise samtidig dansekunst og ivareta de frie koreografers arbeid. Det var bevilget 36 mill.

Dansens svar på Operahuset

I 2011-2012 gjennomførte Perduco senere fusjonert med Opinion en nullpunktsmåling av interesse og bruk av dans i Oslo og kjennskap til Dansens Hus. På flere områder viser rapporten endringer og utvikling i markedet siden 2011-2012. Da vi gikk i gang med transformasjonen av det gamle industribygget, viste det seg at bygget hadde en utforming som fungerte bra til formålet - Dansens hus.

Telefon: 970 91 199 Vennligst send kortfattet søknad og CV via Finn. Finn kode: 219946422 Søknadsfrist: 10.

https://odertal.info/sparebank-1-billn-kalkulator.php

Dansens Hus er en programmerende scene. Vår kjerneaktivitet er å vise og samprodusere norske og internasjonale danseforestillinger, og sørge for at dansekunsten kan oppleves av stadig flere, både nye og etablerte publikumsgrupper.

DANSENS HUS Relaterte emner

Anledningen var besøk fra fjerne galakser — en visitt fra det ytre rom der noen av universets medborgere hadde meldt sin ankomst til for å danse for oss, synge for oss og meddele et budskap om fred og kjærlighet. En samtidsdansical, kalte de det. Jeg håper det er en sjanger som er kommet for å bli. Kanskje ett av de modigste jeg har sett på lenge. Slik at det faktisk er vanskelig å unngå å bli berørt. Grunnen er denne: Forestillingen kvier seg ikke for noe, er ikke redd for klisjeer, opererer ikke med en ironisk distanse i forhold til grepene den benytter seg av.

DANSENS HUS Kommentarer:
Forfatter på Dansens hus
Ahmed fra Arendal
Se over min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Dressur. jeg elsker utforske norske bøker positivt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net