Zerokonferansen 2020

  1. Mer om
Zerokonferansen 2020

Zerokonferansen 2020 BilligContent [hide]

Uansett hva som skjer, kan du være sikker på at vi tar de viktigste klimadebattene på Zerokonferansen. Vi sees i slutten av november, både fysisk og Zerokonferansen er Norges største og viktigste møteplass for alle som er opptatt av klima, energi og grønn vekst. Hvert år samles 1000 deltakere fra myndigheter Thon Hotel Storo arrow_forward Ett prosjekt for CO2-fangst i statsbudsjettet er ikke nok Sist oppdatert: 10.november, 2020. En trehytte på en grønn eng omringet av grønnkledde fjelltopper Handelens Miljøfond skulle Siden Zerokonferansen 2020 var planlagt som en livesending med blant annet en rekke paneldebatter, lar det seg dessverre ikke gjøre

Verktøy - metodikk og digitale verktøy Les mer Innsikt - publikasjoner og utvalgte rapporter Les mer Nyhet 16.

Norges viktigste møteplass for klimaledere

Konseptet gikk helt til topps i miljøkonkurransen «Årets lokale klimatiltak 2020». Det er for eksempel fortsatt vanlig med paneldebatter og andre presentasjoner der flere personer er involvert, og så streames det til publikum som sitter hjemme eller på et kontor.

Gilje ytterdør

Nå rammes også slike webinarer av de nye koronarestriksjonene som er innført som følge av økt smitte i Norge. I dag starter Zerkonferansen, klimaorganisasjonen Zero's store årlige konferanse.

https://odertal.info/yr-mysen.php

Dette er spørsmål som må høyere opp på den politiske agendaen, og vi hadde sett frem til å adressere temaet på årets Zerokonferanse, sier Hansson. Zero vil nå se på hvordan vi fremover kan tilby deg en digital Zerokonferanse tilpasset gjeldende smittevernregler.

SkiftHUB på Zerokonferansen

Mye av innholdet på konferansen er allerede innspilt og vil deles i deres kanaler fremover. Vi ser vi frem til å komme sterkere tilbake sammen med Zero, sier Hansson.

De jobber i hovedsak opp mot politikere og næringslivet for å få gjennomslag og skape et marked for miljøvennlige løsninger. Alexandra har vært med i tre år, og i år har de fått med Hoesung Lee, lederen for FNs klimapanel, som prosjektleder. Det er noe med det å få frem det alvoret om at ting må skje raskt og at det må skje nå, som jeg synes er fint å kunne sette fokus på under årets konferanse, sier hun.

Har du lest dette? Kyleena

Med konferansen ønsker de å bidra til endring, ikke bare i Norge, men også globalt. Frem til ambisjonen om kun salg av nullutslippsbiler i Norge i 2025 vil vi fra Harald A. Elektrifisering av transport er nøkkelen til å nå våre klimamål.

Ranunkel ute eller inne

Nye elbilmodeller viser at det er innen rekkevidde for personbil, og nye elektriske varebiler duger til mange formål.

ZEROKONFERANSEN 2020 Relaterte emner

Tilbake til nyhetsoversikten Zerokonferansen 10. Grunnet nye smittevernregler i Oslo er konferansen dessverre avlyst. Zero ser på løsinger for å gjøre konferansens innhold tilgjengelig. Zero har gjennom 18 år jobbet for å drive fram nullutslippsløsninger og et bedre klima, og gjennomført Zero-konferansen siden 2006. I år skulle konferansen finne sted 10.

Zerokonferansen 2020
ZEROKONFERANSEN 2020 Kommentarer:
Forfatter om Zerokonferansen 2020
Sandvik fra Finnsnes
jeg liker lese tegneserier voldelig. Anmeldelse min andre innlegg. jeg liker Schmiedekunst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net