Tanntråd Jordan

  1. Mer om
Tanntråd Jordan

Tanntråd Jordan MammothPå alle tannens flater danner det seg et belegg av bakterier. Disse bakteriene er årsaken til både karies (hull i tennene) og tannkjøttsykdom Jordan Clinic Easy Slide tanntråd er spesielt velegnet for dem som opplever at tennene sitter tett. Den fliser ikke, har et godt grep og er tilsatt tannkrem Plukk & miks all tannpleie. kr 43,00 kr 172,00/100 meter. Legg Jordan Tanntråd i handlevognen Jordan Tanntråd 3-in-1 Flosser er enkel å bruke til å fjerne smuss og matrester. Tanntråden er til engangsbruk. Tanntråden kan brukes til hele tre ting Kjøp Jordan Tanntråd Easyslide 1 stk og alt annet av dagligvarer billig på nett! Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg

Her kommer tannstikker og tanntråd inn i bildet. Derfor bør de ha en fast plass i alle moderne menneskers badeværelser.

Tanntråd Jordan til 39,90 fra Europris shishlov.info

Hos NORMAL kan du finne noen av de mest annerkjente typer tannstikker og tanntråd, vi står selvfølgelig også klar til å gi råd om bruk og lignende.

Samtidig skal man være litt forsiktig slik at man ikke skader forbindelsen mellom tannkjøttet og tannen. Foto: VGPS 3 i 1: Med dette produktet får du tungeskrape, tanntråd og tannpirker i ett og samme produkt.

Ovn badestamp til salgs

For dem som får plass til det, anbefaler produktutvikleren at man i tillegg til flosser benytter interdentalbørste eller «Clean Between Sticks», en mellomting mellom interdentalbørste og tannstikkere, for å få renset optimalt mellom tennene. Interdentalbørsten og Clean Between Sticks virker veldig godt nederst i den lille trekanten mellom to tenner og tannkjøttet.

Der tennene ligger tettere sammen vil du derimot ikke ha plass til disse og da må du bruke tanntråd eller flosser, sier han.

https://odertal.info/cykov.php

Foto: Shutterstock Flosse før eller etter tannpussen? Flosser og eventuelt interdentalbørste bør brukes like hyppig som man pusser tennene, altså hver morgen og kveld. På alle tannens flater danner det seg et belegg av bakterier.

JORDAN TANNTRÅD EASYSLIDE

Disse bakteriene er årsaken til både karies hull i tennene og tannkjøttsykdom. Tanntråd er best egnet til å fjerne plakk mellom tennene der tannbørsten ikke kommer til.

Jordan er markedsleder i Norden på tannbørster, tannstikkere og tanntråd, samt malerverktøy. I Norge er Jordan i tillegg en ledende leverandør av oppvaskbørster og mikrofiberkluter til dagligvarehandelen. Gjør det enkelt å bruke tanntråd.

Orkla kjøper Jordan

Tanntråden er helt uten smak og duft, så den kan brukes av allergikere, og for å gi et bedre gli mellom tennene, er det et tynt lag bivoks på den tynne og flate tråden. Husk at du hos Med24. Slik bruker du tanntråd Du bør inndra bruken av tanntråd som en del av din daglige tannpleie, men selv om du kun husker tanntråden et par ganger om uken, er det stadig bedre enn hvis du slett ikke bruker tanntråd.

Tanntråd kan fjerne riktig mye plakk i munnen, og den tynne tråden kan komme inn mellom tenner og tannkjøtt og nå de flater hvor tannbørsten ikke kan komme til. Når du skal bruke din tanntråd, kan du velge å vikle et stykke på ca.

https://odertal.info/nyqyc.php

Hvis du har tanntråd i holder, er det bare å gå i gang med å bruke den, men sikre deg først at tanntråden er ren og stram. Før så tanntråden mellom de to tenner hvor du ønsker å bruke den — start gjerne i den ene siden av munnen, så du ikke glemmer noen tenner underveis.

Med en lett sagende bevegelse fører du tanntråden ned mot tannkjøttet langs den ene av de to tenner, så flaten på tannen renses for plakk. Det er viktig at du fører tanntråden helt tett inntil tannen og ikke direkte ned i mellomrommet, da du ellers kan risikere å skade ditt tannkjøtt.

TANNTRÅD JORDAN Relaterte emner

Orkla kjøper Jordan Orkla kjøper Jordan Orkla har inngått en avtale om å kjøpe Jordan, som er et ledende merkevareselskap innen munnhygiene, rengjøring og malerverktøy. I 2011 var samlet omsetning på ca 900 mill. Antall ansatte ved utgangen av 2011 var ca. Kjøpesummen for selskapet er 1. Selger er Jordan AS, som har vært et norsk familieeid selskap siden det ble etablert i 1837. Jordan er markedsleder i Norden på tannbørster, tannstikkere og tanntråd, samt malerverktøy. I Norge er Jordan i tillegg en ledende leverandør av oppvaskbørster og mikrofiberkluter til dagligvarehandelen.

Tanntråd Jordan
TANNTRÅD JORDAN Kommentarer:
Forfatter om Tanntråd jordan
Kristoffersen fra Mo i Rana
Jeg nyter lese om Norge triumferende. Les også min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Indoor-Bogenschießen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net