Skobutikk Majorstuen

  1. Mer om
Skobutikk Majorstuen

Skobutikk Majorstuen ØkeContent [hide]

Søkeresultatene fortsetter under annonsen Lille Vinkel Sko · Sandal M38009-23 Postboks 5424 Majorstuen, 0305 Oslo Telefon nettbutikk Hjem · Om Agnar-Hagen · Inspirasjon · Merker · Kontakt. Hundre år med skohistorie i Bogstadveien Siden 1984 har Lille Vinkel Sko kunnet tilby kundene flotte, unike sko på Majorstua. Vi har senere vokst og er nå 9 butikker totalt - nettbutikken inkludert CC Vest · Strømmen Storsenter · Byporten · Valkyrien · Fornebu S · Grensen Sko Oslo City · Grensen Sko Stovner · Kidz CC Vest · Studio G12 Grensen

Vi kjøper ofte direkte fra fabrikkene uten fordyrende mellomledd, slik har vi funnet flere spennende merker som vi er alene om i landet. I tillegg fører vi mange kjente og etablerte merkevarer.

Lille Vinkel Sko Majorstuen

Vi som jobber her er opptatt av skomote og reiser ofte til utlandet for å få med oss hva som skjer. Moten skifter raskt, og det betyr at vi stadig fornyer vårt utvalg, og legger ukentlig ut nye varer på nettsiden. Vi har ikke som mål å ha alt av alle merker. Hos oss finner de kun de skoene som er aktuelle, ikke fjorårets modeller. Vi vurderer merker nøye før vi kjøper dem inn.

Vi som kjøper inn sko jobber i butikkene og er levende opptatt av sko.

Våre butikker

Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp. Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser.

Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige.

Nikita bergen storsenter

Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg.

Avast mobile security 2018

Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger. Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag.

https://odertal.info/3898.php

Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem. Vi som jobber her er opptatt av skomote og reiser ofte til utlandet for å få med oss hva som skjer.

Nettbutikken vår har eksistert siden 1999!

Det finnes ingen i Norge som har lengre erfaring med å selge sko på nett! Skobutikken til Hagen.

https://odertal.info/firurys.php

Familiebedriften i Bogstadveien som ble startet av mor. Sønnen var visergutt og handelsskoleelev om kvelden.

Du vil kanskje like: Unilabs majorstuen

SKOBUTIKK MAJORSTUEN Relaterte emner

Det merkes i vårt utvalg av oppdaterte sko og modeller fra utvalgte varemerker som lever opp til våre krav om kvalitet, fashion og design. Når du besøker Nilson Shoes, skal du alltid finne sesongens mest relevante modeller i din smak og for dine behov — håndplukkede sneakers, stilrene boots, sesongens peneste støvler, sofistikerte finsko, trendy sandaler og varmende vintersko. Vi vet at få ting slår følelsen av å finne et par nye sko og føle at de sitter perfekt og matcher både klærne og personligheten. Det er den følelsen vi ønsker å gi deg hver gang du tar på deg et nytt par fra Nilson Shoes. Det er den følelsen som driver oss til alltid å forbedre og finslipe vårt utvalg ytterligere, sesong etter sesong.

SKOBUTIKK MAJORSTUEN Kommentarer:
Redaktør på Skobutikk majorstuen
Thorsen fra Moss
Se min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er alte Spiele. jeg elsker lese bøker oppreist.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net