Nedre Løkka Cocktailbar Og Lounge

  1. Mer om
Nedre Løkka Cocktailbar Og Lounge

Nedre Løkka Cocktailbar Og Lounge KlokContent [hide]

Cocktailbar, selskapslokaler og møterom i Oslo sentrum. Vi tilpasser opplegget etter dine preferanser. Book Nedre Løkka til ditt arrangement Desember 2016 åpnet Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge i Thorvald Meyers Gate 89, en bar som hedrer både bydelen Grünerløkka og de som bor der Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge. Thorvald Meyers gate 89, 0550 Oslo Vis mer Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge i Thorvald Meyers Gate 89, en bar som hedrer både bydelen Grünerløkka og de som bor der. Både konseptet, innredningen og Nedre Løkka Cocktailbar og Lounge har en unik mulighet til å ha arrangement i 2 etasje med både egen bar og personell. Her kan du ha privat selskap eller

New York Duoen ser mot New Yorks cocktailrenessanse og ønsker å lage cocktails som funker bra med de tilstøtende restaurantene.

https://lndc.us/vemyjumot.php

På Grünerløkka kryr det av gode spisesteder, derfor har vi skreddersydd cocktail-menyen slik at den komplementerer de beste smakene området har å by på, forteller eier Kim Søyland. Har du behov for noe spesielt teknisk utstyr, er det bare å si fra til din kontaktperson.

Norskprøve muntlig eksempel

Personlig planlegger Nedre Løkka tilbyr spesialtilpassede konferansepakker og selskapspakker med mat og drikke, men det er også mulig å leie lokalene uten mat. I tillegg til å gå i dialog med dagspresse og Oslo-baserte medier, kontaktet vi også fagmedier som Juristen, Advokatbladet, og lignende. Medier med journalister og lesere som kanskje tidligere pleide å vanke på Justisen.

Både konseptet, innredningen og lokalene er tilknyttet det forhistoriske Løkka, mens menyen er skreddersydd for bydelens befolkning.

Nedre Løkka Cocktailbar Lounge

Bydelen har plutselig fått et perfekt sted for å nyte en drink og senke skuldrene. Den nye baren, som åpner dørene den 1.

https://lndc.us/8176.php

Ingen planlegging nødvendig! En nydelig bar i Oslo som har tonnevis av sjarm og stemning og garantert løsner på stive after work-snipper.

Hva med konferanse eller kurs på Nedre Løkka Cocktailbar Lounge?

God stemning og nostalgi på Pier 42 Hvis du eller dine kolleger ikke er så opptatte av vin, kan det være lurere å starte kvelden på en bar i Oslo med kule cocktails! Vi hadde i utgangspunktet bare tenkt å drive en ren cocktailbar, men vi fikk mulighet til å overta kjøkkenet til en grei pris, forteller Søyland.

Har du lest dette? Q lounge bar

Det mangler ikke restauranter i høgget — både Trancher, Trattoria Popolare og Le Benjamin ligger et olivensteinknips unna. Lesestoff for drinktørste.

NEDRE LØKKA COCKTAILBAR OG LOUNGE Relaterte emner

Oslos beste barer for After Work Publisert: 20. Da er det like greit å gjøre det beste ut av det. Utforsk en av Oslos beste barer neste gang dere skal på AW! Vil du imponere kolleger, venner eller en date med dine uovertrufne vinkunnskaper, kan vi anbefale at du tar turen til velutstyrte Teatro vinbar på flotte Hotel Christiania Teater. Det er noe med ordentlige hotellbarer — de har en slags Hollywoodaktig nostalgi.

Nedre Løkka Cocktailbar Og Lounge
NEDRE LØKKA COCKTAILBAR OG LOUNGE Kommentarer:
Forfatter på Nedre løkka cocktailbar og lounge
Moberg fra Lillehammer
jeg elsker lese tegneserier dessverre. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg elsker absolutt fünf.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net