Asus Wps Knapp

  1. Mer om
Asus Wps Knapp

Asus Wps Knapp følgeligContent [hide]

En ekstern antenne forbedrer Wi-Fi-signaldekningen og forsterker Wi-Fi-signalene overalt; Raskt og sikkert oppsett via ett trykk på WPS-knappen Wi-Fi Protected Setup (WPS), IPSec-gjennomløp, Samba-støtte, FTP-server, Multiple SSID-støtte, statisk IP-modus, ASUS AiDisk, nullstillingsknapp av ruteren) eller ved å trykke på en knapp på ruteren. Dessverre kan hackere bryte inn rutere hvor WPS er slått på, så det bør være slått av hvis mulig WPS: WPS-knappen på ruteren gjør det enkelt å koble seg til – uten å måtte taste inn WiFi-passordet. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer Støtte for sikre tilkoblinger med WPA- og WPA2-kryptering samt enkel sammenkobling med et trykk på WPS-knappen. Konfigureres via webgrensesnitt eller appen

Har nettet falt ut?

Foreldrekontroll URL-filter og tidsbegrensning lar deg beskytte familien din mot upassende innhold og usunn internettbruk. Fleksibel nettverksnavngiving ZenWiFi lar deg på unikt vis velge hvordan du navngir WiFi-nettverkene: Ett enkelt navn for alt, eller ulike navn for hvert frekvensbånd. RP-N12 works best when it is receiving a strong wireless signal from the router — you can check this by using the signal strength indicator on the front panel.

https://odertal.info/qyxod.php

As well as a repeater, it can also work as a wireless access point AP or as a media bridge. Den har fire eksterne antenner: 2 for 2,4 GHz-frekvensen og 2 for 5 GHz-frekvensen.

Du vil kanskje like: Ikea knapper speil

Den teoretiske maksimale båndbredden er 867 Mbps for 5 GHz-frekvensen og 300 Mbps for 2,4 GHz-frekvensen, noe som fører til en total maksimal båndbredde på 1167 Mbps.

Den tilbyr støtte for følgende nettverksstandarder: IEEE 802.

Trådløst Nettverk

Som du ser på bildet nedenfor, på baksiden av denne ruteren, finner du følgende: AC-kontakten, the Makt -knappen, en USB 2. Dessuten veier den bare 432 gram eller 15,23 gram.

På baksiden av ruteren finner du to monteringshull med spor som lar deg bruke skruer som vil passe inn i hullene.

https://lndc.us/8515.php

De er veldig nyttige for montering av denne ruteren på vegger. Enkelt oppsett Designet til Asus minner litt om jerntronen i Game of Thrones, og dette er den nest største ruteren vi har hatt på vår lab, kun slått av den enorme R7000 Nighthawk fra Netgear.

Last ned også: Peppes pizza knapphus

Den har seks antenner og en formfaktor som begynner å bli standard hos Asus. Portene er standard; fire gigabit porter, en usb 2. Hvor å fastsette problemet "WPS er skrudd på" Step 1: Logge på ruteren Du bruker en webleser til å samhandle med ruteren din og fikse sin konfigurasjonsproblemer.

Men før du kan bruke nettleseren, må du logge inn. RouterCheck kan gi deg detaljerte instruksjoner for pålogging til ruteren.

Regnummer vegvesen

Step 2: Hvis du logger deg på med hell, ruterens hjemmesiden åpnes. På baksiden er det en rad med nettverksporter samt to USB-porter for skrivere eller nettverksdisker. En stripe med lysdioder viser ruterens status, og en WPS-knapp gjør det lett å koble til nye enheter.

Berg begravelsesbyrå

Den beste måten å konfigurere ruterne på er å bruke den tilhørende appen på mobil eller nettbrett.

ASUS WPS KNAPP Relaterte emner

Hvis du ser på spesifikasjonene, virker den ikke spektakulær, og utseendet er også vanlig. Men for folk med budsjett er disse faktorene alt annet enn viktige. Det som er viktigere er hva du får med tanke på nettverksytelse og funksjoner. På fronten kan du se et bilde av enheten i tillegg til noen av de viktigste spesifikasjonene. På baksiden av boksen kan du se mer informasjon om funksjonene til denne ruteren, samt portene som er tilgjengelige og en sammenligning med andre trådløse rutere fra ASUSs portefølje.

ASUS WPS KNAPP Kommentarer:
Forfatter på Asus wps knapp
Solstad fra Mo i Rana
Se gjennom min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Handball. Jeg har lyst lese tegneserier eventyrlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net