Båttur Lofoten

  1. Mer om
Båttur Lofoten

Båttur Lofoten SaftigCamper vans in Oslo, Tromsø & Lofoten Hev ankeret og seil mot de toppvurderte båtturene og cruisene på destinasjonen din RIB tur til Trollfjorden på sommeren med RIB-Lofoten. 22.02.2019 Trollfjorden er det reisemål som blir besøkt Hvalsafari fra Andenes - Sommer (stor båt Båtturer og vannsportsaktiviteter i Lofoten · 1. Aqua Lofoten Coast Adventure Aqua Lofoten Coast Adventure

Har du lyst til å bli fisker for en dag? Bli med ombord med en lokal fisker og få på kroken ekte Lofottorsk. Lofotfiskeren tar deg med til sine gode fiskeplasser og gir deg et innblikk i sin tilværelse.

Hvis været er godt og du er heldig kan du få øye på både ørn, skarv, sel og kanskje hval. Turene går i spennende farvann med tidevannsstrømmer og åpent hav.

Hytter til leie i Lofoten med eller uten båt

I Henningsvær ligger også interiørbutikken Drops og sportsbutikken Haddock som blant annet selger håndstrikkede luer fra Nepal. Svolvær er et større sentrum der det også ligger et kjøpesenter, om du skulle trenge større utvalg av butikker. Her serveres både frokost, lunsj og middag i fargerike omgivelser. Lunsj: Legg turen til Klatrekaféen i Henningsvær eller Du verden! På turen passerer du smale sund og trivelige fiskevær før du ankommer Svolvær på kvelden hvor du overnatter.

Havsafari og båtturer i Lofoten

Turen går videre fra Svolvær med buss sørover gjennom Lofotens spektakulære natur og landskap. Reisens pris inkluderer ikke driks, da det er et individuelt anliggende, men drikssystemet er en del av den kulturen man velger å besøke, og som man derfor bør respektere.

https://lndc.us/gadyjywa.php

For ordens skyld vil vi understreke at det naturligvis er en frivillig sak å gi driks. Tillegg for enkeltrom og enkeltlugar De opplyste prisene på reisene våre er basert på 2 personer som reiser sammen og bor i delt dobbeltrom eller dobbeltlugar.

Bølgegenser

Tillegget avspejler det prisnivået vi som reisearranør blir møtt med når vi oppkjøper rom og lugarer hos våre underleverandører. Et enkeltværelse vil alltid være forholdsvis dyrere per person enn et dobbeltrom. Dette er et vilkår som har vært gjeldende i reisebransjen i mange år og derfor er å betrakte som kutyme.

Tillegget vil alltid fremgå av materialet vårt. Pass Vær oppmerksom på at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst fra destinasjonen.

Lofotr Vikingmuseum

Dette kravet gjelder for alle reisene våre, også der enkelte land opplyser at de krever kortere gyldighet. At vi som reisearrangør stiller et dette 6-måneders gyldighetskravet er for å unngå situasjoner der et lands gyldighetskrav måtte bli endret fra bestilling av reisen og frem til avreise.

Tilslutning med innenriksfly Om du booker tilslutningstransport anbefaler vi at du har minst 2,5 timer til å bytte mellom tilslutningen og flyreisen med oss. Reiser med mindreårige Hvis du skal reise sammen med barn som ikke er dine egne for eksempel barnebarn, eller hvis du og dine barn ikke har samme etternavn, kan noen land nekte dere innreise. Det kan derfor være nødvendig å ha med seg en fødselsattest på engelsk og en underskrevet erklæring som tillater den mindreårige å reise i selskap med en navngitt voksen.

Husk å undersøke reglene for dokumentenes gyldighet utstedelsesdato m. USA er et av de landene som har ovenstående krav, men det finnes ikke noen endegyldig liste over hvilke land det gjelder. Derfor anbefaler vi deg å kontakte den nærmeste ambassaden eller konsulatet for det landet du skal reise til for å få opplyst reglene.

Lofoten til lands og til vanns

Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates. Ta med deg mat og drikke, blir det fangst kan det muligens bli en smak av ferskfisk om bord. Turene skjer på eget ansvar, men alle båtene har passasjerforsikring og det redningsutstyr som kreves.

BÅTTUR LOFOTEN Relaterte emner

Alle turene våre i Norge gjennomføres av vår søsterbedrift Norrøna Hvitserk. Vanskelighetsgrad For å få maks utbytte ut av denne turen er det en fordel med en god grunnkondisjon og styrke, og du bør ha stått en del på ski og helst ha gått noen toppturer tidligere. Vi har med skiguider hver dag, og vil sammen finne turer som passer for gruppa. Skiguidene er med for å skape trygge, spennende og gode turopplevelser for alle. Seilmessig behøver du ingen forkunnskaper!

BÅTTUR LOFOTEN Kommentarer:
Forfatter på Båttur lofoten
Askeland fra Vadsø
Bla gjennom min andre nyheter. jeg er tent på Feuer Poi. Jeg nyter lese bøker ivrig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net