Gullnummer

  1. Mer om
Gullnummer

Gullnummer Ingen forpliktelserContent [hide]

Gullnummer.no leverer mer enn 200 gullnummer til norske bedrifter årlig. De aller fleste av våre gullnummer er ubrukte, og kan flyttes fritt til ønsket Gullnummer er telefonnummer som består av sifre som er lett å huske. De består gjerne av flere like sifre eller siffergrupper. Andre telefonnummer med samme hensikt er alfanummer. De forskjellige telefonoperatørene har sine egne definisjoner for Send “GULL + ditt nummer” til 2300, og få en profesjonell verdivurdering av Gullnummer.no Har du et telefonnummer som er lett å huske eller et såkalt gullnummer, kan det være gull verdt! Legg det ut for salg på finn.no - og du kan eksempelvis f Du finner 1621 webdomener og gullnummer under Næringsvirksomhet til salgs på FINN Torget. Søk blant alle typer ting i hele Norge

Minstøkning er på 500 kroner.

https://odertal.info/dypewe.php

At en høyning på 100 kroner likevel er godtatt flere ganger nedover på auksjonslista, har han ikke noen forklaring på. Så lenge de er seriøse.

Dette er et unikt nummer for dem som forstår verdien av gjenkjennelse. Men summen er diskutabel, den er satt for å påpeke at det er et dyrt nummer.

Selger telefonnummer for fem mill.

Gullnummer har en spesiell verdi. Hva som gjør gullnummer spesielle kan også variere.

Morsomme gåter for voksne

Det kan være et tall som går igjen i nummeret, som nummeret til vårt kundesenter - 21 00 00 00. Gruppen er blitt kalt en geriljabevegelse mot de etablerte mediene og har fått mye kritikk for tunge personangrep, ryktespredning og for å ha publisert innlegg som ikke stemmer. Siden har blitt pekt på som en del av årsaken til valgresultatet i Kristiansand i 2019, der Demokratene og den nyetablerte Folkelista fikk 18,9 prosent av stemmene.

https://odertal.info/9279-1.php

Etter å ha stengt ned, er den kontroversielle gruppen nå oppe og går igjen. Statistikken kan bare tolkes som tall, og er anonymisert.

Har du et Gullnummer?

Vi bruker denne informasjonen til å forbedre og utvikle fremtidige besøk på nettsiden, for å gjøre det raskere og mer tilpasset hver bruker. Den tredje typen er en statistikk-cookie som brukes for at vi skal vite hvor mange besøkere nettsidene har.

Profilerte lister vindu

Vi bruker informasjonskapsler for å opprettholde brukersesjonen din på våre nettsider.

GULLNUMMER Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. For ti år siden kjøpte Alexander Dalgård fra Larvik et nytt telefonnummer. Han så tilfeldigvis dette nummeret uåpnet, og spurte om jeg ville ha det siden jeg var i bransjen, sier 31-åringen til TV 2. Alexander jobbet da med salg av telefoner og bredbånd. For 500 kroner ble nummeret hans til odel og eie. Det er så enkelt å huske for både meg og andre, for jeg trenger bare å si det en gang, forteller han. Det var Østlands-Posten som først omtalte saken.

GULLNUMMER Kommentarer:
Forfatter på Gullnummer
Egeland fra Sandnes
Les gjerne min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Moskauer Broomball. jeg liker utforske norske bøker triumferende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net