Vg Sportsklubben

  1. Mer om
Vg Sportsklubben

Vg Sportsklubben StøttetContent [hide]

Spårtsklubben #144: Hockeysveis og hysterisk fotoshoot. I sesongens siste episode går vår nye venn Oskar Westerlin knallhardt ut. Og vi avslutter med at han Spårtsklubben har omsider tatt spranget fra å være komplette amatører til å bli nogen lunde semiproff, ved å lage sin egen «merch Mads Hansen har samarbeidet med kunsteren Anette Moi, og laget dette trykket av hele Spårtsklubben. Selv om Mads for alltid vil hevde at han «prøvde å f VGTV satser stort på underholdning i høst, og i tillegg til nye sesonger fra «Spårtsklubben», «Panelet» og «Foppall», kommer andre sesong av «Ikke lov More Se siste episode vgtv.no/sk. Ikke lov å se's profile picture

Vi har en fordel av at vi publiserer på VG, landets største digitale plattform, og på YouTube og Snapchat.

Skal du nå unge under 30 år, må du være i de kanalene der de er, fortsetter han. Nå handler det om å lage underholdningsuniverser.

https://odertal.info/xykunog.php

Vi er opptatt av å ha god dialog med de som har egne representanter. Mitt fokus er å utvikle gode innholdskonsepter til VGTV.

Øivind Strøm ut av VG

Dette er en sentral rolle i forvaltningen av et av Norges største innholdsunivers i TV- og underholdningsbransjen. Programmet har 800 000 faste følgere på ulike sosiale medier i tillegg til de som følger profilenes egne kontoer. Mange arbeidsplasser må nå ta høyde for at én eller flere ansatte sitter i karantene. Løsningen ble en såkalt AV1-robot fra det norske gründerselskapet No Isolation, som til vanlig brukes av barn og ungdom som av ulike årsaker ikke kan gå på skolen som normalt.

Spårts­klubben: Jeg var desi­dert dårligst betalt

Svendsen Nyheter Publisert: 28 november 2020 12:00 Sist oppdatert: 28 november 2020 12:39 E-post: erlend. For å fortsette å lese dette innholdet må du være innlogget med en Schibsted-konto.

Smult rema 1000

VGTV er Norges største web-tv-kanal. Nyheter, sport og underholdning. Programlederne tok det hele bra.

VG SPORTSKLUBBEN Relaterte emner

Mange arbeidsplasser må nå ta høyde for at én eller flere ansatte sitter i karantene. Løsningen ble en såkalt AV1-robot fra det norske gründerselskapet No Isolation, som til vanlig brukes av barn og ungdom som av ulike årsaker ikke kan gå på skolen som normalt. Mange barn og unge er isolert til vanlig, og med coronautbruddet er det enda flere. Det er derfor en høyaktuell problemstilling for mange. At Folle er med i studio som vanlig viser at teknologien fungerer, og for første gang i historien kunne han «mutes», sier produsent Thor Erik Claussen.

Vg Sportsklubben
VG SPORTSKLUBBEN Kommentarer:
Forfatter på Vg sportsklubben
Øye fra Ålesund
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Freestyle Snowboarden. Jeg har lyst lese tegneserier mer.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net