Moxy Hotel Bergen

  1. Mer om
Moxy Hotel Bergen

Moxy Hotel Bergen Skynde degContent [hide]

Moxy Bergen ligger i Bergen, 500 meter fra Møhlenpris badeplass, og har et treningssenter, en bar og fellesstue Hotell ved vannet med bar/lounge, i nærheten av Hurtigrutekaien likes · 170 talking about this · 140 were here. Overlooking the sea, Moxy Bergen offers a sustainable hotel with an impeccable view in Moxy Bergen, Bergen: Se 17 reiseanmeldelser, 60 bilder og gode tilbud for Moxy Bergen, vurdert som nr. 40 av 55 hotell i Bergen og vurdert til 3,5 av 5 p Bergens nye Moxy-hotell er nå klar for å ønske alle gjester velkommen Moxy Bergen er Marriott Bonvoy sitt andre hotell som åpner i Norge

Det vil skape enda mer liv i området på dag, kveld og ettermiddag noe som er bra for både tilreisende og nærmiljøet.

Helsebussen lillehammer

Det er 20 Moxy-hoteller over hele verden i dag og 86 nye på vei, sier Tor Instanes, adm. Om dagen vil du finne lokale og reisende som arbeider side om side på Moxy.

Danske Core Hospitality vil drifte Marriott Moxy-hotellet, som blir kjedens første i Bergen og andre i landet. Bekreftede prosjekter inkluderer Moxy Bergen og Moxy Tromsø. Les mer på corehospitality.

1 polet vs 2 polet bryter

Utformingen og plasseringen gjør at dette blir et viktig landemerke i Bergen. Det er nok mange bergensere som helst hadde sett at Stortinget lå i Bergen i dag, det er med andre ordet en sterk og selvstendig by, en tidligere europeisk kulturby, en verdensarvby og et must å besøke dersom dere befinner dere på disse kanter.

Verdens største hotellkjede inntar Solheimsviken

Dere kan for eksempel ta Fløibanen opp til toppen av Fløyen og oppleve utsikten over fjellene, fjorden og, ikke minst, byen. Eller hva med å rusle ut til Bryggen, en av de mest besøkte turistattraksjonene i Norge, besøke utendørsmarkedet Torget eller slå dere ned på et serveringssted og bare nyte å være til stede.

https://odertal.info/harlem-alexander.php

Bergen har et bred utvalg av kulturtilbud med mange festivaler og konserter på byens utesteder gjennom hele året. Bare sjekk kalenderen og se hva dere kan få med dere.

https://odertal.info/6993.php

Sokkelen i «Ground floor» har trekledning og er formet for å virke solid og godt forankret til bakkeplanet. Samtidig har den store åpninger med glass og inntrukket fasade fordi hele etasjen skal virke mest mulig åpen mellom gategrunnen ute og gulvet inne.

Har du lest dette? Blåmerke blodpropp

Det er en stor dag for oss og en stor ære å ha vært med i utviklingen.

MOXY HOTEL BERGEN Relaterte emner

Slik vil Marriott Moxy-hotellet i Solheimsviken ta seg ut fra Puddefjorden. Foto Paal Kahrs arkitekter, OG arkitekter. Illustrasjon av MIR. Dermed har området tre hoteller, etter at Magic Hotel åpnet i Bøhmergaten i august 2016. Først i løypen er Citybox-hotellet, der arbeidene har pågått et par måneder. Consto er i gang å totalrehabilitere to næringsbygg i Solheimsgaten 23 til et moderne hotellanlegg med 149 hotellrom, to restauranter samt velværerom. I Solheimsgaten 23 er arbeidene i gang å totalrehabilitere to næringsbygg til et moderne hotellanlegg med 149 hotellrom, to restauranter ogvelværerom.

MOXY HOTEL BERGEN Kommentarer:
Forfatter på Moxy hotel bergen
Haugland fra Kirkenes
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Schach. jeg elsker lese om Norge skarpt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net