Dplay Ex In The City

  1. Mer om
Dplay Ex In The City

Dplay Ex In The City By påVi blir med inn i de spennende, fartsfylte og ofte litt kaotiske livene til flere av deltakerne kjent fra Ex on the Beach Norge Vi blir med inn i de spennende, fartsfylte og ofte litt kaotiske livene til flere av deltakerne kjent fra Dplay-serien Ex on the Beach Norge tir07 PremiereEx and the City sesong 1Dplay og FEM21:30 Sjanger: Følg Ex on the Beach Norge-deltakerne når de lever livet hjemme i Oslo De heiteste tabloidstjernene fra England og USA stikker i vei på en kjærlighetssommer, med noen uvelkomne overraskelser Celebrity Bumps: Famous & Pregnant · Celebrity Ex On The Beach

Dokumentarserien Britannia Hotel er fortellingen om et ikonisk hotell, og en gammel drøm som er i ferd med å gå i oppfyllelse.

Tak til oxford paviljong

Helt siden han var 14 år gammel, har Odd Reitan, Rema 1000-gründer og en av Norges rikeste, drømt om å én dag overta ærverdige Britannia Hotel i Trondheim. Hotellet ble åpnet i 1870 og er selve hjertet i byen, elsket både av folk flest og kultureliten i Trøndelag.

Nå har Reitan kjøpt hotellet, og samtidig påtatt seg en oppgave som ligger langt utenfor hans kompetansefelt.

Nå er on the Beach»

Han vil skape Norges beste hotell, og setter i gang med oppussing og restaurering for over en milliard kroner. For å realisere drømmen, hyrer han inn de absolutt beste innen hotelldrift, her skal restaurantsjef, kjøkkenansatte, concierger, resepsjonister, doormen, servitører og sjåfører være verdensklasse.

TVNorge-serien Britannia Hotel følger arbeidet med planlegging, oppussing, storstilt åpning og etter hvert daglig drift av det spektakulære hotellet og møtestedet. Ex and the City sesong 4 I Ex and the City får seerne bli med inn i de spennende, fartsfylte og ofte litt kaotiske livene til flere av deltakerne kjent fra Dplay-serien Ex on the Beach Norge.

Eksotiske strender og vaiende palmer byttes ut med storbypuls og hete netter i hovedstaden, når realityfavorittene lar kameraene følge dem tett på deres egen hjemmebane, med alt som følger med av følelser, drama, håp og svik.

Ex and the City viser hva som har skjedd i tiden etter Ex on the Beach Norge, og hvordan deltakerne takler overgangen til det nye kjendislivet.

Pierre og Daniel NY! Denne serien følger livene til de kjente realitybrødrene Pierre og Daniel Louis. De har alltid drømt om et liv i sus og dus med penger, fete biler og damer, men livet blir ikke alltid som planlagt. Pierre trives som singel, men drømmer om å ta karrieren og bankkontoen til nye høyder.

Danne har fått livet snudd på hodet nå som han har blitt pappa, og føler at kjæresten Kristina pisker ham rundt hjemme. Dplay-serien Pierre og Daniel følger brødrene i dagliglivet og på fest, og viser hvem som egentlig skjuler seg bak deres tøffe og heltatoverte ytre.

De svenske brødrene Pierre 27 og Daniel 28 Louis har gjort seg bemerket på den norske strandrealityhimmelen siden lillebror Pierre vant Paradise Hotel i 2015. Senere har begge dukket opp i Ex on the Beach, og nylig debuterte de som programledere sammen i Dplay-serien Singletown. Denne gangen skal han til Tokyo, men det skal vise seg å bli verdens lengste bomtur.

Loading

Sommeren 2020 skulle Japan imponert oss alle med tidenes beste OL. I stedet kom koronapandemien, men det visste selvfølgelig ikke Magnus noe om, da han i 2019 tok fatt på den 23 000 kilometer og fire måneder lange reisen.

Heldigvis var ikke turen bortkastet. Magnus hadde filmet alt sammen, og kanskje laget TV-historiens siste reiseprogram. På veien møter han en rekke OL-helter med helt utrolige historier, som brasilianske Vanderlei de Lima, som ledet maratonløpet i Athen 2004, men ble overfalt av en gal prest fra Irland. Hvis du vil lese den må du logge inn. Bruk markedsundersøkelser til å generere publikumsinnsikt. Utvikle og forbedre produkter. Nå har Discovery kanskje funnet løsningen.

Her er deltakerne i fjorårets strand-sesong. David får kalde føtter med Laytesha, Ashley har flaks og Michael og Victoria kommer nærmere hverandre.

Ex and the city (NO)

Ashley blir forført av Georgia. Grunnet dette måtte hun også tenke seg nøye om før hun takket ja på spørsmålet om hun ville delta i «Ex on the Beach — Afterski». Les også: «Paradise»-Yasmine kjenner seg ikke igjen på TV: Folk skriver «du burde bare dø» At det potensielt kan sjekke inn gamle flammer bekymrer henne ikke.

De er hun helt ferdige med.

Ex and the city

Det har jeg kastet. Så det kan bare komme, jeg tar det som det kommer.

Coop bygg molde

Jeg har en innstilling om å være i nuet, ha det gøy og kose meg. Så hvis det er en eks som vil krange med meg så får han krangle med veggen bare, for det har jeg ikke tid til, sier hun og ler.

https://lndc.us/suburo.php

Hun har heller ikke planer om å finne tilbake til en eks. Da får du skylde deg selv.

https://lndc.us/vegifuvu.php

Han var i fjor med i «Singletown», der han blant annet var den eneste som hadde sex foran kameraene. Spesielt Andreas Østerøy - som er den første homofile EOTB-deltakeren - og Meyer har funnet tonen: Siv har jeg blitt bestevenn med, og kan henge med opptil flere ganger i uka. Vi prøver å «booste» hverandre opp i bransjen.

Hvis en av oss får et jobbtilbud, så nevner vi hverandre. I Singletown gir vi deltakerne en pause fra forholdet og hverandre, slik at de kan få testet ut hva som er på den andre siden, og om det virkelig er så mye bedre enn det de har, sier Vatn i meldingen.

DPLAY EX IN THE CITY Relaterte emner

Årets deltakere ankom skiparadiset i midten av januar, og nå kan Nettavisen endelig røpe hvem som er med: Ulrik Giske Holm 29 Norske realityseere ble for første gang kjent med Ulrik Giske Holm da han var med på «Ex on the Beach» i 2019. Han gleder seg til å presentere «Ulrik 2. Jeg har jo sett hvor surrete og vimsete jeg var sist, og fått sett alle mine beste og verste sider, så nå føler jeg meg ganske trygg på meg selv, sier han, og legger til at han vil riste av seg et tidligere rykte. Så jeg er litt forhåndsdømt, men denne gangen er det mer «the love-edition» dere får se. Så får vi jo se hvor lenge det holder.

Dplay Ex In The City
DPLAY EX IN THE CITY Kommentarer:
Redaktør på Dplay ex in the city
Meland fra Rørvik
Bla gjennom min andre innlegg. jeg er tent på jogo do pau. Jeg har lyst lese romaner knapt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net