Zipline Kongeparken

  1. Mer om
Zipline Kongeparken

Zipline Kongeparken SpennendeHøyt over parken farer du avgårde over attraksjoner, hus og gjester i en zipline over 500 meter lang. Bestill Høydeskrekk-pakken på nett Over 60 attraksjoner i magiske omgivelser! Norges høyeste droptårn Stupet. Velkommen til et kongerike fylt av magi & spenning I ziplinen i Kongeparken suser du over hele Laksefjord og avslutter med For barnefamilier er selvsagt regionens fantastiske museer og Kongeparken et must. eller ta sats og sus avgårde på 304 meters zipline med fjordutsikt Ordførerene i Sandnes og Gjesdal fikk prøve seg i årets nyheter i Kongeparken. Det er høyt, og det går fort! kongeparken, nyheter, ordfører, zipline

Samtidig får du lære mer om livet i fjorden, og hva som kan høstes og spises her. Noe av det tas med til fiskesuppa som blir servert på bål til lunsj. Foto: Fjordexpedition. Her kan du blant annet besøke et visningsanlegg ute på sjøen, Tranhuset med laboratorium og akvarium, og et visningssenter med interaktive utstillinger og overnattingsplasser på sovesal.

Spill «Happy laks» og ta havbruks-quiz'en! Det er gratis inngang! Helelektrisk fjordcruise Nå kan du cruise lydløst og utslippsfritt i verdensarvområdet fra Flåm til Nærøyfjorden med den stilige verdenssensasjonen Future of the fjords. Båten er den første helelektriske sightseeingbåten av sitt slag, og har som søsterbåten, hybriden Vision of the fjords, et kult og moderne design som er inspirert av de vestlandske fjordstiene. Minicampingbil i Rogaland Nå kan du reise ut på tur, og stoppe hvor du vil, med små, lettkjørte campingbiler fra Open Road.

Bilene er nette, ombygde varebiler, som kan kjøres overalt. Når du åpner bakluka, finner du to soveplasser med madrasser og sengetøy, der du kan slokne for kvelden.

Bilene har også et minikjøkken med gassbluss, elektrisk varmeovn, vanntank og gratis wifi.

Rundtur Sandnes Sirdal It's Waterful

De kan hentes på Mosterøy, men tilbyr også gratis flyplasstransport til Sola. I campingbilen har du alt du trenger!

Den lengste starter 540 meter over fjorden, og begge er beregnet på de tøffeste og erfarne klatrerne.

60 år morsomme bilder

Alle sprekinger kan imidlertid teste begge de to nye 120 meter lange ziplinene som er bygget øverst i Gjølmunna, juvet der Loen Active også har sine berømte hengebruer. Tilbudene skal etter planen stå klare til 1. På ferden er det både vannsprut, virvelstrømmer og 100-års bølger. Det kan med andre ord bli en våt fornøyelse, men for å sikre at gjestene går tørrkledd videre har parken det de kaller en «Sydenmaskin» - hvor man kan tørke seg etter en tur i «Fossen» Åpningstider: 10.

Bursdagsbarn og barn under 90 centimeter gratis. Årets nyhet er «Trippeltrakta» - en 100 meter lang sklie. På veien ned kastes du inn i tre ulike trakter i høy fart, gjennom et spektakulært lysshow. Parken satser på en sunnere matprofil og har utvidet sitt samarbeid med Bama, i år har de både salat- og fruktbuffet.

Årets beste, nye norske reiseopplevelser Dagsavisen

Det lanseres også familiemenyer for dem som skulle ønske å spise i parken. Man kommer tilbake til startstedet via den egne aktiviteten Høydeskrekken, en hinderbane 13 meter over bakken.

Det er magisk, sier reiselivsdirektøren. Her er noen av hennes ferieanbefalinger. Flere opplevelser finner du på www.

Helt konge i Kongeparken Regionens villeste fornøyelsespark drar flere hundre tusen besøkende hvert år. Her kan du være brannhelt i brannstasjonen, sjokoladekokk i sjokoladefabrikken, fly høyt og snurre rundt.

Heftige naturopplevelser for små og store Rogalandsnaturen byr på uendelige turmuligheter. Fra majestetiske topper som Preikestolen og Kjeragbolten til fossefall og naturlige jettegryter. Her er noen favoritter: Preikestolen — Selve diamanten i ryfylkenaturen.

Putt kvikklunsj i sekken og ta med familien på fottur. Preikestolen er nærmest obligatorisk pensum for turglade familier. Men du, husk fjellvettreglene. Planlegg etter været, ha på gode klær, solide sko og ta med nok mat. I 2011 var Barnas Brannstasjon årets nyhet, denne opplevelsen ble kåret til beste nye attraksjon i verden under Thea-awards i Los Angeles. Her lærer barna om brannsikkerhet, får kjøre brannbil og prøve seg på å slukke brann. Det ble i 2015 også bygget ny garderobe til de ansatte.

Årets høytsvevende nyheter i Kongeparken

Langgata i Sandnes har hyggelige nisjebutikker. Merk at Badelandet er en helt egen park med egen inngang. Fredriksten festning er også stedet hvor Allsang på grensen feires. Fredriksten festning Lise N. Son - Sørlandsidyll på Østlandet Son ligger ved Oslofjorden og er et tettbebygd sted som er kjent for sin gamle bebyggelse fra hollendertiden. Brygga i Tønsberg Er du fysen på god mat, freshe drinker og fin utsikt så er Brygga i Tønsberg er stedet.

Her er det mange restauranter og utesteder og velge mellom.

https://odertal.info/8980.php

Fra sjøfolk til festfolk, fra pizza, sjømat, indisk, japansk — hva enn du måtte ønske! Stavern og kruttårnteatret Stavern har blitt kåret til årets sommerby 4 år på rad - og er perfekt for en badesommer! I år spilles det ikke i tårnet, men på 'Leier'n' på Galeiscenen.

Billetter på Ticketmaster. Grønligrotta, Mo i Rana Gjennom 100 år har den blitt en av nordens mest besøkte kalksteinsgrotte. Med innlagte lys og et nettverk av nettverk av ganger tar guiden deg med på en opplevelse utenom det vanlige.

Havfisketur på Kvaløya For den fiskeinteresserte er dette et mekka! Fortell hvilken fiskeart du gjerne vil ha på kroken og båtene kjører deg til utvalgt område. Saltstraumen Verdens sterkest tidevannsstrøm befinner seg 33 km sør for Bodø sentrum.

Besøk Saltstraumen når strømmen er på det sterkeste og beundre moder jords enorme krefter. Lofoten Her er det endeløst med ting du kan gjøre!

Det spiller det ikke noe rolle om du er fjell -eller sjømenneske, i Lofoten her er det rom for alle. Populære fjelltopper som Reinebringen og Svolværgeita bør oppleves, men kanskje det er lurt å legge turen til tidlig morgen eller sen kveld i midnattssola så du slipper å gå i kø. Krabbesafari Barentshavet På krabbesafari får du med deg hele reisen fra krabbens liv i havet og helt til tallerkenen din.

Du blir med på en spennende reise hvor guiden forteller alt om krabbens anatomi og liv før vi koker den i sjøvann. Reisen avsluttes med et herlig kongekrabbemåltid. Bystranda Nærmere syden i Norge kommer du ikke. Bystranda i Kristiansand er som å gå langs sandstranda i Barcelona.

Kongeparken

Ta med familien på badeferie i Kristiansand! Odderøya Tidligere Marinebase som nå er et friareale. Odderøya kan by på vakre strender og nydelig utsikt over hav og by.

Kristiansand Kanonmuseum - Møvik fort Er du interessert i krigshistorie? Da er Møvik fort et sted du burde besøke.

Der helter skapes

Møvik fort ble bygget under 2. Her ligger en av verdens største kanoner! Brufjellhulene Brufjellhulene kan by på vakker havutsikt. Turen kan være litt bratt noen steder og man må være forsiktig. Sett av 5 timer til turen. Kvåsfossen - Sørnorsk laksesenter Opplev laksen på nært hold!

ZIPLINE KONGEPARKEN Relaterte emner

Valldal aktivitetspark To mil fra Trollstigen, ligger Valldal Aktivitetspark. Her er barn i alle aldre ivaretatt, og det finnes løyper og utfordringer for de helt små til de aller største. Her går det troll rundt i parken og for de litt større som søker action er zipline over elven en sikker vinner. Mikkelparken familiepark Vestland byr på et mangfold av opplevelsesparker. I Kinsarvik ligger Mikkelparken familiepark som er helt ideelt for barnefamilier. Har kan store og små boltre seg i mange spennende aktiviteter. Perfekt for de minste med badeland og lekeland.

ZIPLINE KONGEPARKEN Kommentarer:
Rapportert den Zipline kongeparken
Benjaminsen fra Hermansverk
jeg elsker lese romaner spørrende. Se gjennom min andre innlegg. Jeg trives Freestyle-Skifahren.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net