Finn Eiendom Kongsberg

  1. Mer om
Finn Eiendom Kongsberg

Finn Eiendom Kongsberg SidenDu finner 132 bolig til salgs i Kongsberg på FINN Eiendom. Søk blant alle hus og leiligheter i hele Norge Du finner 98 nye boliger til salgs i Kongsberg på FINN Eiendom. Søk blant alle hus og leiligheter i hele Norge Du finner 77 bolig til leie i Kongsberg på FINN Eiendom. Søk blant alle leieboliger i hele Norge Du finner 15 fritidsboliger og hytter til salgs i Kongsberg på FINN Eiendom. Søk blant alle feriehus i hele Norge Vi har 157 resultater for Eiendom til salgs i Kongsberg til de beste prisene. Den billigste boligen ligger ute til Kr

Estate anbefaler profesjonell boligfotograf, som også gir deg råd om hvordan du kan klargjøre boligen din før fotografering, slik at eiendommen presenteres fra sin beste side.

Har du lest dette? Tronrud eiendom hønefoss

Derfor tilpasser vi markedsføringen av din bolig til dine potensielle kjøpere. Våre meglere har lang erfaring og god lokalkunnskap og vet hva som skal til for at din bolig skal tiltrekke seg flest mulig interessenter.

Eiendomsmegler Kongsberg

Salgsprospekt Vi tør påstå at våre salgsoppgaver er blant de beste på markedet. Vi legger stor vekt på å overholde eller sågar overgå informasjonsplikten. Vi tar ingen snarveier. Salgsoppgaven er det viktigste dokumentet i et boligsalg.

Finn de beste eiendomsmeglerne i Kongsberg

Kongsberg Velkommen til Roald Amundsens Vei 7! Flott 2-roms andelsleilighet som inneholder gang, bad, stue, kjøkken og soverom. I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller samt felle Lys og tiltalende leilighet over to plan som inneholder: 2.

Russisk ambassade oslo

Området er barnevennlig, og Mellom byggene anlegges det et gatetun, som leder gjennom kvartalet. Finn eiendomsmegler Eiendomsmegler som kjenner Kongsberg Våre eiendomsmeglere på Kongsberg kjenner til det som er av boliger på begge sider av Lågen og står klar dersom du skal selge eller kjøpe bolig.

Stor 3 4 -roms toppleilighet med garasjeplass nær Teknologiparken. Toppleilighet opprinnelig med 3 soverom som enkelt kan tilbakeføres.

https://lndc.us/zyjan.php

Leiligheten ligger på Steglet med gangavstand til Teknologiparken. Kort vei også til skole, barnehage og matvareforretning. Bussforbindelse til byen. Nærhet til skog og friområder. Plass i parkeringshus følger leiligheten ved salg i følge borettslaget.

7 boliger til salgs Kongsberg Community

Kommunen består også av tettstedene Hvittingfoss, Hillestad, Heistadmoen, Skollenborg og Kongsgårdsmoen. Gamlegrendåsen, sør for sentrum, er det største boligområdet i Kongsberg. Søk blant alle leieboliger i hele Norge! Søk blant alle feriehus i hele Norge!

Vedlikeholdsfrie terrassebord test

FINN EIENDOM KONGSBERG Relaterte emner

Finn eiendomsmegler Eiendomsmegler som kjenner Kongsberg Våre eiendomsmeglere på Kongsberg kjenner til det som er av boliger på begge sider av Lågen og står klar dersom du skal selge eller kjøpe bolig. Vi hjelper deg med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning. En av tre boligeiere velger oss som sin samarbeidspartner ved salg av bolig her i bergstaden ved Numedalslågen. Og fordi det moderne Kongsberg, med Kongsberggruppen i spissen, er et bysamfunn i rivende utvikling, ser vi lyst på fremtiden. Ta kontakt med en av våre meglere og la deg imponere av deres lokalkunnskap og engasjement, også på områder som ligger utenfor byens grenser, som Hvittingfoss, Skollenborg, Svene, Flesberg og Rollag.

FINN EIENDOM KONGSBERG Kommentarer:
Rapportert den Finn eiendom kongsberg
Skoglund fra Trondheim
jeg elsker dele interessante nyheter snart. Se gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Fahrradpolo.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net