Blomkål Med Ostesaus Og Skinke

  1. Mer om
Blomkål Med Ostesaus Og Skinke

Blomkål Med Ostesaus Og Skinke PerspektivContent [hide]

Kok blomkålhodet såvidt mørt i lettsaltet vann. Skjær spekeskinken i strimler. Lag hvit saus ved å smelte smør, røre inn mel og spe med melk Hel blomkål med skinke og superenkel ostesaus er en familiefavoritt, som lages på under 20 minutter! Nevnte jeg at den er både glutenfri og Saus til gratinert blomkål med skinke. Smelt smøret i en tykkbunnet kjele. Rør inn mel og spe med melk Sil av og ta vare på kokevannet. Bland blomkål og løk med røkt skinke og ha dette i en ildfast form. Varm stekeovnen til 230-250 grader C Blomkål med ostesaus er en gammel klassiker som fortjener å bli børstet støv av! Det smaker ypperlig til middag, og baconet kan byttes ut med reker

La kjøle seg noen minutter før den nytes.

Mat for barnefamilier: Lunds bogskinke og blomkål i ostesaus

Dette er en barndomsrett for meg og jeg garanterer at dette er veldig godt! Men blomkål er bortimot festmat.

https://lndc.us/laxesafav.php

Ikkje rart, kanskje, ettersom den smakar heilt vidunderleg — og har vore dyrka på Vestlandet sidan 1600-talet. Det er heller ikke noe hokus-pokus å gjøre en vri på denne oppskriften, for eksempel kan du lage en ren blomkålgrateng i stedet for ved å bruke en pakke med blomkål.

Grunnoppskriften nedenfor er vegetar kjøttfri, men se våre tips lenger ned for hvordan du kan variere oppskriften.

Har du lest dette? Bayonneskinke tilberedning

Lurer du på hva mer du kan lage med blomkål? Sjekk stikkordet blomkål og finn masse inspirasjon. Visp inn melk og fløte. Gi det hele et oppkok mens du hele tiden visper for å unngå klumper i sausen og for å unngå at det fester seg i bunnen. La sausen småkoke i to minutter under stadig omrøring.

Krema blomkålform med skinke

Kok opp og la det hele småkoke i 3-5 minutter. Smak til med salt, pepper og litt fersk revet muskatnøtt. Ha så i osten og rør den inn til den er helt smeltet.

System strikkepinner

Kok opp 1,5 liter grønnsaksbuljong. Knip av de grønne bladene på blomkålen og del dem i fire like store biter.

BLOMKÅL MED OSTESAUS OG SKINKE Relaterte emner

Ingredienser Steg 1 Start med å finne frem 3 kjeler og en stekepanne. Kok opp vann tilsett makaroni. Kok til de er ferdige, men fortsatt har litt tyggemotstand. Steg 2 Skjær skinken opp i terninger og stek i nøytral olje så de får litt stekeskorpe. Steg 3 Rens blomkålen og kok i 3 minutter.

Blomkål Med Ostesaus Og Skinke
BLOMKÅL MED OSTESAUS OG SKINKE Kommentarer:
Rapportert den Blomkål med ostesaus og skinke
Syversen fra Alta
jeg liker lese romaner ærlig talt. Les også min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Reifen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net