Graffi Grill Trondheim

  1. Mer om
Graffi Grill Trondheim

Graffi Grill Trondheim GodkjentVi har lagt alt til rette for å følge myndighetenes smittevernsråd. VÅRE RESTAURANTER: Midtbyen Trondheim Graffi Grill Solsiden, Trondheim, Norway. 16 149 liker dette · 87 snakker om dette · 11 170 har vært her. Koselig og uformell grillrestaurant som oser av Graffi grill på Solsiden imponerte idag med to heilt utsøkte burgere. Tilbehøret var også nydelig! Dato for besøk: august Bestill fra Graffi Grill & Bar Midtbyen Trondheim online | Matlevering hjem på døren | Dine favoritter | Kun de beste restaurantene | Rask levering Graffi Grillfest med drikke! Entrecóte, kyllingfilet, spareribs, kyllingklubber, maiskolbe, tomatsalat, soppstuing, maiskrem

For å fortsette å lese betalt innhold må du logge inn på nytt for å få godkjent de nye brukervilkårene.

Se dette: Pelletsgrill

Beklager, det har oppstått en feil. Dette kan være et midlertidig problem.

https://odertal.info/2860.php

Dette kunne uten utfordringer mtp pandemien vært løst direkte via servitør. Anbefaler retten 'Grillfest Lux' 5Espen K. Here the fiffen eats in Trondheim. Her spiser fiffen i Trondheim.

Deaktivert

Den grillede osten som vises på bildet smakte bittert og svidd. Her er det mange muligheter for forbedring og det blir lenge til mitt neste besøk på Graffi. Bestilling og betaling via app. Vi fikk en serviett på deling. Gu Trivelig restaurant med hyggelig betjeningOg meget god mat, anbefales Li God mat, smittevern ok, bestilling og betaling via egen tlf. Desverre var maten veldig dårlig.

Graffi Grill Midtbyen søker servitører.

Betalte ekstra for å få en større biff. Den var forøvrig også svidd på store deler av biffen.

https://lndc.us/test-av-vaskemaskin.php

Anbefales ikke Ja Et fortreffelig serveringssted. Mer enn et år sidenSvarRapporter H. Maten har stort sett vært bra, men servicen fra betjeningen er mildt sagt forferdelig. Ikke nok med at de faktisk er direkte spydige til deg som kunde, men de tar betalt for ting de ikke skal. Eksempel her er en bestilling på drikke som ikke kom før 40 minutter etter den ble bestilt. I tillegg ble det bestilt med krem, noe som aldri kom.

Restaurantgründer går over til konkurrenten vegg i vegg

Stokbakken sier at de vil legge seg i selen og gjøre alt som står i deres makt for å unngå at dette skjer igjen.

Han sier at de har innført en mye sterkere kontroll for å unngå kryssforurensing. Stokbakken har allerede vært i kontakt med noen av dem som ble matforgiftet og sagt unnskyld. Dette var forståelig, så vi satt oss ned. Vi fikk tildelt menyer i en klump på bordet, og servitøren pekte slapt på bordkortet og sa at «Dere bestiller maten på nettet» før hun gikk.

Slemming av murvegg inne

Det er her problemet lå for vår del. Det tok for det første 20 minutter for alle fem å legge inn en bestilling.

Last ned også: Aften pizza og grill

Null service å yte, og om vi hadde spørsmål om maten var det jo ingen å spørre..? Maten kom tilslutt, men servitøren vi fikk var uhøflig i svarene sine, og det var ubehagelig å stille spørsmål, eller høre om det var mulig å få bestikk noe vi måtte SPØRRE om Ikke bare var det en uhyggelig opplevelse, men vi var to stykker som hadde fyllt atten for under en mnd siden, og det var ingen anntydning til å bli spørt om legitimasjon, iom at dette ble bestilt på nettsiden dette også.

Graffi Grill og Bar, Trondheim

Her veide altså servicen så ned at vi dro uten å ta en øl til, til tross for «lang kø» og mye folk. Pluss for god mat og en servitør som var vesentlig hyggeligere enn hun vi fikk tildelt. Styr UNNA denne turistfella med mindre du vil ha dårlig service, eller om du vil ha en øl og enda er 17 Redningen fra en ellers skuffende opplevelse var den utsøkte desserten og hyggelige servitører.

GRAFFI GRILL TRONDHEIM Relaterte emner

En i Midtbyen - den andre på Solsiden - som kan sies å være Trondheims svar på hovedstadens Aker Brygge. Mattilsynet fikk første melding om sykdom 11. Tre personer var da innlagt på St. Olavs Hospital i Trondheim, skriver Adresseavisen. Totalt ble 20 personer syke etter å ha spist på en av de to restaurantene. Ved første inspeksjon fant vi at kjøkkenet ikke hadde rutiner som hindrer kryssforurensing fra rått kyllingkjøtt over på andre matvarer.

Graffi Grill Trondheim
GRAFFI GRILL TRONDHEIM Kommentarer:
Redaktør på Graffi grill trondheim
Andersen fra Drammen
jeg er glad i lese bøker dypt. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg trives Freestyle Snowboarden.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net