Eu Kontroll Frist Utløpt

  1. Mer om
Eu Kontroll Frist Utløpt

Eu Kontroll Frist Utløpt Ingen spørsmål spurtContent [hide]

Er ikke kjøretøyet ditt godkjent innen Du kan enkelt sjekke når etterkontrollen din må være godkjent. Manglene på kjøretøyet må være rettet og godkjent innen den opprinnelige fristen Rekker du ikke fristen for EU-kontroll mottar du et varsel om dette fra Staten vegvesen. Kontrollfristen forlenges med to måneder Hvilke biler skal EU-kontrolleres? Når bilen har egenvekt opptil 7,5 tonn og er eldre enn 3 år (dvs at det skal på førstegangskontroll det fjerde året etter I den nye ordningen er fristen endelig. Om bilen ikke blir EU-godkjent, betyr det at du ikke lenger får to måneder på deg til å utbedre

https://lndc.us/gobel.php

Det blir ofte avdekket feil på for eksempel bremser og hjuloppheng under slike kontroller, forteller Holm. Vandel, fagbrev og obligatorisk opplæring er nå påkrevd av både kontrollører og tekniske ledere.

Tidligere var det slik at siste siffer i registreringsnummeret var styrende for når bilen skulle inn til kontroll. Kjøretøyeeiere får også større fleksibilitet ved at de kan gjennomføre kontrollen når det passer for dem, forklarer avdelingsdirektør Henning Harsem i Statens vegvesen til Din Fritid i en pressemelding.

Tidligere var det det siste siffer i registreringsnummeret som bestemte når bilen skulle inn til EU-kontroll.

Hvis bilen ikke blir godkjent ved EU-kontrollen får du likevel ikke forskyve fristen. Heretter vil Vegvesenet sende et påminnelsesbrev to måneder før den endelige kontrollfristen, og de første sendes ut allerede nå i uke 49.

https://odertal.info/630.php

Les også: Dette er de vanligste årsakene til at kjøretøy ikke går gjennom EU-kontrollen Prisen vil øke De nye reglene stiller også krav om en egen opplæring og personlig godkjenning av kontrollører og tekniske ledere som utfører EU-kontrollen. I tillegg til økt kompetanse-krav, vil kontrollene også ta lenger tid å gjennomføre. Selv om du kan gjennomføre kontrollen når du vil, får du aldri mer enn to måneder på å utbedre eventuelle feil.

Har du lest dette? Altibox fjernkontroll lyd

Større fleksibilitet — Tidligere var det slik at siste siffer i registreringsnummeret var styrende for når bilen skulle inn til kontroll.

Kjøretøyeiere får også større fleksibilitet ved at de kan gjennomføre kontrollen når det passer for dem, forklarer avdelingsdirektør Henning Harsem i Statens vegvesen, til Vegnett.

Www norwegian no

Det er viktig å bestille EU-kontroll i god tid, fordi reglene sier at kjøretøyet skal være godkjent innen fristens utløp. Jeg vil oppfordre alle til å sette seg godt inn i hva reglene går ut på og å sjekke når de har frist på seg for å få sitt kjøretøy EU-godkjent, sier Roy H.

Brokkolisalat med skinke

EU KONTROLL FRIST UTLØPT Relaterte emner

Annonse Endrer reglene for når bilen skal på EU-kontroll I dag bestemmer det siste sifferet i bilens registreringsnummer hvilken måned kjøretøyet skal til EU-kontroll. Det blir det snart slutt på. Brede Høgseth Wardrum Publisert fredag 25. De største endringene er det bilbransjen som vil merke, blant annet i form av nye krav til kompetanse og godkjenning for kontrollører, og strengere habilitetsregler. Noe av det du som kjøretøyeier må forholde deg til, er de nye fristene for når kontroll og etterkontroll må gjennomføres. Velger tidspunkt selv Fra 8. Det vil fortsatt være slik at en personbil må kontrolleres innen fire år etter førstegangs registrering i Norge.

EU KONTROLL FRIST UTLØPT Kommentarer:
Forfatter på Eu kontroll frist utløpt
Kaspersen fra Trondheim
Se min andre nyheter. jeg liker lernen, ein Flugzeug zu steuern. jeg liker lese tegneserier hensynsløst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net