Hurtigbåt Harstad Tromsø Rutetider 2017

  1. Mer om
Hurtigbåt Harstad Tromsø Rutetider 2017

Hurtigbåt Harstad Tromsø Rutetider 2017 GratisRutetabeller hurtigbåter/timetables High Speed Vessels (not for cars) Tromsø – Finnsnes – Brøstadbotn – Engenes – Harstad (f.o.m Harstad - Finnsnes - Tromsø. The route is operated by: NORLED AS. Tromsø - Finnsnes - Harstad Harstad - Finnsnes - Tromsø. Ruten opereres av/Route operated by: Boreal Transport Nord AS, telefon: 78 40 70 00. FLØYFJELL: Telefon Boreal drifter følgende hurtigbåtruter i Troms, etter kontrakt med fylket: Harstad - Bjarkøystedene - Sør-Senja Hurtigbåt Tromsø-Harstad og paralellkjørende rute 4: Ramaskriket fra Senja. FLASKEHALS: – Ferga i seg selv er en gedigen flaskehals i sommerhalvåret

Troms Reise med sanntid og trafikkinformasjon DataGrafikk

Konseptet ble omtalt som hurtigrute og ville bety en kommunikasjonsmessig revolusjon for Nord-Norge. I 1891 fantes det bare 28 fyrlykter nordom Trondheim, og kun to hydrograferte kart var tilgjengelig.

Høsten 1891 sendte Indredepartementet ut anbudsinnbydelse for å få opprettet en hurtigrute to ganger ukentlig, Trondheim — Vadsø om sommeren og Trondheim — Hammerfest om vinteren. Noe anbud ble imidlertid ikke innlevert.

https://lndc.us/kowyl.php

Det var nå tale om en postførende hurtigrute mellom Trondheim og Finnmark en gang pr uke i hver retning. Ruten skulle gå til Hammerfest om sommeren og til Tromsø om vinteren. Skipet nådde Svolvær mandag 3.

Hurtigruten

Den første reisen Trondheim—Hammerfest med hurtigruten ble gjennomført på 67 timer. Kaptein ombord var Richard With, som i ettertid regnes som Hurtigrutens far. I 2011 var reisetiden Trondheim—Svolvær 33 timer, og Trondheim—Hammerfest 65 timer 15 min. Forberedelser og erfaringer[ rediger rediger kilde ] DS «Sirius» var det andre skipet i hurtigrutetrafikk.

Tema: hurtigbåt

Her i Molde omkring 1890 før hurtigrute-karrieren Mange mente at det var hasardiøst å trafikkere denne ruten med en stram ruteplan som forutsatte at man skulle tilbakelegge strekningen Trondheim-Hammerfest på under tre døgn også i den mørke årstid. Selskapet hadde imidlertid gjort et grundig arbeid før ruten ble etablert. Det er bare å vente i god tid; Det gjelder første til mølle.

Med buss Det er daglige bussavganger fra Andenes til resten av kommunen, både langs vest- og østsiden Bilutleie Det er mulig å leie bil på Andenes.

Nattbussen i Tromsø er igjen inkludert i periodebilletten i byen.

Reiseruter og kart

Med gyldig periodebillett voksen, kan du i helgene nå ta ta med deg inntil 4 barn under 16 år, helt gratis. Eksempel voksen Lørdagsbilletten har spesialpris og gjøres tilgjengelig for alle båtsamband med lørdagsruter. Lørdagsbillett hurtigbåt gir fri buss i ankomstby Billetten gjelder kun på rute 2, og inkluderer fri reise med bybusser lørdag innenfor 1 sone i Harstad, Tromsø og Finnsnes. Du må passe på å få papirbillett om bord på båten.

Billetten vises til sjåfør på bussen når du går om bord. Billetten gjelder hele lørdag, unntatt nattbusser i Tromsø. Dette via informasjonstavler på busstopp og inni bussene, nettsiden og en mobilapp. I fjor var det 14 millioner reisende med kollektivtrafikken i Troms, noe som er en økning på over fire prosent fra året før.

Du vil kanskje like: Flytaxi harstad

Det bør sees på muligheter for bedre korrespondanse med buss fra omkringliggende kommuner til Sortland for viderereise med flybuss til Evenes. Særlig gjelder dette flybuss med tilførsel til sørgående fly fra Evenes mellom klokka 10 og klokka 11.

Last ned også: Tau ferja rutetider

Rute 100 fra Tromsø til Narvik klokken 16. Derfor selges det ikke billetter lengre enn til Setermoen.

Reuter no

HURTIGBÅT HARSTAD TROMSØ RUTETIDER 2017 Relaterte emner

Boringen av Kvernsundtunnelen er godt i gang. Bjarkøyforbindelsen Arbeidet med tunnelen under Kvernsundet mellom Bjarkøy og Grytøy er godt i gang. Fjellet har vært av fin kvalitet hittil. Steinmassen skal brukes til utfylling på forbindelsen over fra Grytøy til Sandsøy. Kvernsundtunnelen skal bli 3. Stigningen blir 8 prosent på Grytøysiden og 10 prosent på Bjarkøysiden. Hele Bjarkøyforbindelsen, dvs.

Hurtigbåt Harstad Tromsø Rutetider 2017
HURTIGBÅT HARSTAD TROMSØ RUTETIDER 2017 Kommentarer:
Rapportert den Hurtigbåt harstad tromsø rutetider 2017
Meyer fra Rørvik
Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Reiten. Jeg trives utforske norske bøker nidkjært.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net