Levetid Xenonpære

  1. Mer om
Levetid Xenonpære

Levetid Xenonpære SidenLys som ligner mer på dagslys, har to ganger høyere lyseffekt og en Det kostet mellom 1.500 og 3.300 kroner å skifte xenonpære på disse Gjør du dette, kan du forlenge levetiden til xenonpærene betraktelig Lengre liv; En xenonpære har et gjennomsnittsliv på 2500 timer altså 3-5 ganger lengre levetid enn den tradisjonelle halogenpæra. Xenonpærene har heller Levetiden til en xenonpære er beregnet til cirka 2.000-3.500 timer. For en som har en årlig kjørelengde på 20.000 km tilsvarer det med en pdf, for en standard D2S Xenon pære. Ca 75% lumen etter 1500timer, se vedlegg

H m salg

Det har skjedd mye siden den gang, selv om mange av glødelampene ikke skiller seg stort fra de som ble produsert rundt 1920. I fremtiden ser man for seg et intelligent lyssystem som kombinerer informasjon fra en rekke følere lys, regn, bevegelse, GPS med mer for å aktivt tilpasse lysbruken til situasjonen, værforholdene og akkurat den veien du kjører på.

Lyskastere som svinger samtidig med rattet er gammelt nytt. Problemet er at du gjerne skulle sett hvor du svinger før du beveger rattet.

Vis mer Produktsjef Bjørn Nordberg, i Hellanor, som leverer lyskastere til en rekke biler til ettermarkedet, anslår at omtrent 70 prosent av den norske bilparken fortsatt kjører med glødetrådteknologien halogen i hovedlyktene.

Pære D4S Xenarc Ultra Life 35W Osram

Men det er umulig å bygge om fra halogen til xenon, eller fra xenon til LED fordi de dreier seg kompliserte systemer med forgreninger mye lenger inn i bilen enn bare lykteinnsatsen, sier han.

Han tror mange kan ha nytte av å investere i bedre pærer, enten de har halogen eller xenon. Når disse elektrodene får tilført strøm, skapes det en gnistrende lysbue på et par millimeter mellom elektrodene.

Hvordan er hoka i størrelse

Omtrent på samme måte som når man sveiser med et tig apparat. At pæra ikke har glødetråd forbedrer holdbarheten, vibrasjoner og støt fra veidekket kan skade og forkorte levetiden til den tradisjonelle halogenpæra med glødetråd. Pærene avgir også et mer blåhvitt lys nærmest mulig dagslys som bedrer sikt og sikkerheten. Det er her du virkelig merker forskjellen.

Dyrt lyspæreskifte

Fargetemperaturen på settene våre kan leveres i 4300kelvin, 6000k, 8000k og 10000 kelvin. Sammenlignet med en vanlig halogenpære som har rundt 3200 kelvin.

På xenonpæren finner du fire kabler: to stk. På den andre enden av kablene sitter en oval kontakt som kobles til ballasten.

De to andre kablene har en AMP-kontakt hver fra xenonpæren. Kombineres lysytelse og forventet levetid, er GEs standardpære den beste i testen, mens pæren Hamron H7 fra Jula ikke engang oppfyller kravene. Lysprodusentene bruker et minstekrav på en fiktiv lampe som gir E-verdi Figure of merit på 33. Det sitter blant annet en høyspent omformer der.

Xenon og svingende lykter

Av Volkswagens modeller er det imidlertid bare Passaten som dette er komplisert på. Han forteller at de eksempelvis bytter hovedlyspærer veldig enkelt på en Touran.

https://odertal.info/8144-1.php

En tilleggsopsjon Xenon-lys er imidlertid ikke standard på nye Passat. Foreldelsesfristen kan imidlertid utvides med 1 år regnet fra det tidspunkt man ble eller burde blitt kjent med mangelen.

I relasjon: Kanin levetid

LEVETID XENONPÆRE Relaterte emner

Lys som ligner mer på dagslys, har to ganger høyere lyseffekt og en levetid som tilsvarer bilens levetid, er bare noen av fordelene med xenon. Holdbarheten er en sannhet med visse modifikasjoner. Fredriksen - Bil Tweet Artikkel fra Bil nummer 10 - 2001 Levetiden til en xenonpære er beregnet til cirka 2. For en som har en årlig kjørelengde på 20. Prisen for en xenonpære er cirka 1. Teknologien tillater mindre lyskastere, noe som igjen gir fordeler når det gjelder luftmotstand og design.

LEVETID XENONPÆRE Kommentarer:
Forfatter om Levetid xenonpære
Ali fra Mo i Rana
Les gjerne min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Eisrennen. Jeg nyter dele interessante nyheter gledelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net