Ølvott Fritidsgarn

  1. Mer om
Ølvott Fritidsgarn

Ølvott Fritidsgarn BeskyttetLvott - Opprinnelige farger er utgått. Vi har lagt til et annet valg. Denne oppskriften kan lases ned gratis Votten er strikket i Fritidsgarn fra Sandnes Votten er strikket i Fritidsgarn fra Sandnes. Dette garnet er perfekt for arbeid som skal toves etter strikking Votten er strikket i Fritidsgarn fra Sandnes. Dette garnet er perfekt for arbeid Garn: 2-3 nøster Sandnes Fritidsgarn, Cortina eller et annet tykt tovbart garn. dobbel tråd av PT2, Finull

Toves, enten for hånd eller i vaskemaskin. Jeg tover 2 ganger i maskina for å få dem faste nok. Kan sikkert klare seg med en runde også, men jeg tørr aldri kjøre på full toving i første runde Ekstraforklaring for hvordan jeg tar opp masker til bunnen: Når jeg er ferdig med å strikke innsiden, så beholder jeg de maskene på den pinnen - Pinne 1.

Jepp, toving er like uforutsigbart som alltid, og fotograferingen glemte jeg helt av. De samme bordene er også på luemønstrene som følger med. Mønster til pute 40 - 60 cm. Jeg brukte samme mønster på ølvotten. Jeg la opp 36 masker på votten og fulgte mønsteret på mariusvottene, men uten å felle felle på slutten av mønsteret.

Koppvott, kaffevott, ølvott, kall den hva du vil.

Det viktigste er at den tjener sitt formål; å holde deg varm på hendene når du tar en velfortjent rast ute i vinterværet. Votten er strikket med et fiks ferdig hull som du stikker koppen eller flaska opp i.

Strikkerne: Mariusvotter og ølvott med mariusmønster

Fest alle løse tråder på det som blir innsiden av votten. Husk å bruke samme farge som hovedfarge når du gjør dette, og det kan kanskje være lurt å bruke en hjelpepinne. Strikk så rundt i hovedfarge en runde og begynn så og fell av ca. Strikk 5 omg glattstrikk.

Strikk 2 omg glattstrikk. Toves i vaskemaskin, se side 1.

Linde garn

Stapp inni puten, og sy sm avfelligskant. Omg beg midt på den ene kortsiden.

https://lndc.us/5182.php

Strikk riller rundt vekselvis 1 omg vr, 1 omg r til det i alt er 5 riller. Skift til multibrun, strikk 1 omg r, samtidig som det felles 4 m jevnt fordelt. Strikk 6 p glattstrikk frem og tilbake. Legg opp 6 nye m over de felte m, og strikk glattstrikk rundt til 2 nøster multibrun er strikket opp. Skift til brun, strikk 5 omg glattstrikk, deretter 6 omg vrbord 1 r, 1 vr.

På neste p legges m opp igjen. Strikk 4 omg vr-bord. Fell av med r og vr m.

Vanndrivende erfaringer

Vinger: Beg opp på vingen. Legg opp 15 m med brun, strikk 2 p r frem og tilbake. Videre økes 1 m i beg av hver p til i alt 31 m. Strikk 2 p uten økning. Strikk rillestrikk til arb måler 14. Fell 1 m i hver side annenhver p 3 ggr. Fell 2 m i beg av de neste 2 p, deretter 3 m, 2 ggr.

Fell de resterende 17 m. Strikk en vinge til på samme til måte. Heklet nebb: Legg opp 3 lm med oker og heklenål nr rad: Beg i 2. Vend, hekle 1 kjm i første fm, 8 fm, vend, hekle 1 kjm i første fm, 6 fm. Briller: Legg opp 4 lm med natur, ta sm til en ring med 1 kjm.

Strikking er gøy!: mars

Skift til brun og hekle siste omg. Hekle en runding til på samme måte, men når det er heklet 1 omg brunt, hekles rundingene sammen. Hekle først 8 fm på samme runding, hekle 3 lm, hekle 8 fm, 1 kjm på andre runding. Vend hekle 7 kjm, 7 fm, 7 kjm.

Øyne: Hekle som briller, men beg med brunt, hekle 2 omg brunt, 2 omg oker, og avslutt med 1 omg kjm i brunt. Hekle et øye til på samme måte. Øynene sys på brillene, se foto.

GALLERI KRANMAJOLA: ØLVOTT.

Sy alt på forsiden av uglen, den brune kanten i kant med der kroppen går over i brunt. Hekle 1 ben til på samme måte. Montering: Sy på bena slik: Sy overdelen fast i overgangen mellom kropp og bunn. Fest hver remse med ca 1 mellomrom, ikke stram dem, men la de bue seg litt. Plasser bena i avstand fra hver andre, se foto. Sy på nebb med spissen ned. Hekle en hempe til knapp under hanken på forsiden.

Alt toves sammen og uglen formes mens den er våt, slik at den passer til en vinkartong. Trekk en plastpose rundt vinkartongen og la den være i ugla mens den tørker. Montering: Trekk til knapp: Legg opp 20 m på p nr 4, og strikk glattstrikk frem og tilbake.

Strikk et trekk til på samme måte.

ØLVOTT FRITIDSGARN Relaterte emner

Artikkelen er over 8 år gammel Her er oppskrift til verdens varmeste vott. Heretter er det ingen grunn til å fryse på labbene når du drikker turkaffen. Koppvott, kaffevott, ølvott, kall den hva du vil. Det viktigste er at den tjener sitt formål; å holde deg varm på hendene når du tar en velfortjent rast ute i vinterværet. Votten er strikket med et fiks ferdig hull som du stikker koppen eller flaska opp i.

Ølvott Fritidsgarn
ØLVOTT FRITIDSGARN Kommentarer:
Redaktør på Ølvott fritidsgarn
Brustad fra Tønsberg
jeg liker lese tegneserier verbalt. Se min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Modellraketen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net