Regler For Montering Av Vegghengt Toalett

  1. Mer om
Regler For Montering Av Vegghengt Toalett

Regler For Montering Av Vegghengt Toalett ForundretReglene for montering av toaletter stiller ingen krav til at du skal bruke en autorisert Vegghengte toaletter er omtrent dobbelt så dyre eller mer Den vegghengte WC-en han hadde fått montert, hadde noen andre demontert ikke lenge. Vegg i dusj og toalettsone skal Jeg har igrunnen mest lyst på vegghengt toalett, så da lurer jeg på hva som kreves av veggen dette skal monteres p Her har vi samlet en del installasjonsfilmer av vegghengte toaletter En enkel løsning er å montere klosettsisterna innenfor veggen i Når sisterna bygges inn i vegg, skal det være membran inni hele

Før du velger ditt favoritt vegghengte toalett med installasjon, må du finne ut dimensjonene til rommet der du skal installere det nye utstyret. Det skal huskes avstanden fra bollen til toalettdøren eller den motsatte veggen skal ikke være mindre enn 60 cm- bare i dette tilfellet vil toalettet være det mest behagelige. Installasjonsvalg Veggmonterte toalettboller er montert på en spesiell struktur som kalles en installasjon. Det inneholder tank, vannforsyning og avløp til kloakken La oss ta en titt på hvordan og hvilken installasjon vi skal velge for et nytt toalett.

Tanken for slike enheter er vanligvis laget av plast, har en flatere form sammenlignet med. Dette tillater tar liten plass under installasjonen I populære rammeinstallasjoner er sisternen allerede integrert i strukturen.

Installasjoner er: Blocky- dette alternativet er billig, men det er bare festet til hovedveggen. En slik struktur kan ikke monteres på tynne skillevegger.

Aida kompakt vegghengt toalett

Den består av en flat sistern, rørleggerarbeid, avløpstilbehør, fester til toalettskålen. Innrammet Er det vanligste designet. Den er basert på en ramme som alle elementene i systemet er festet til: en bolle, en tank, en eyeliner, et kloakkuttak.

Dette alternativet lar deg installere toalettet hvor som helst, uavhengig av veggens kvalitet og materiale. Rammeinstallasjonen er festet til gulv og vegger, eller bare til gulvet. Sammen med rette linjer er det vinkelvariasjoner.

Porsgrund Trenger du å bytte ut toalettet? Finn ut hvilket toalett du har.

Ulempen med slike systemer er den ganske høye prisen. Dermed velger du et eller annet installasjonssystem, først måler du rommet på badet, og bestemmer også installasjonsstedet for strukturen Velg et sted for å utnytte ledig plass maksimalt, slik at ingen kommunikasjon, stigerør forstyrrer installasjonen. Husk at du ikke må bruke avløpsrens eller andre syreholdige midler som kan skade de indre delene av den fleksible klosettkverna.

Hvor lenge er Sanibroyeur i gang når jeg skyller ned? Når du skyller ned, utløses det vanligvis to-tre sykluser med en varighet på 1—2 sekunder hver. La det virke noen timer, koble til strømmen og skyll ned. Lager Sanibroyeur støy? Vekten av toalettskålen hviler på gulvet, og den gamle veggen skal kun tåle det trekket som kommer fra rammen. Inne i rammen sitter sisternen, og både den og alle rørene til og fra blir skjult av en ny vegg.

Først justeres høyden på rammen, deretter settes den fast i riktig avstand fra veggen. Ved å justere føttene H, velger du selv hvor høyt setet skal være. I papirene til skålen står det hvordan du får en gitt setehøyde med den gjeldende toalettskålen.

Beslagene til innfestingen øverst A er de som tar den store belastningen, og de skal ha feste i en solid del av veggen.

Infosenter: Montering av produkter

Avstanden justeres kun løst i første omgang. Fest tanken i nisje, på veggen, i rammepartisjonen. Koble til VVS-røret. Lag en avløpsvannvann langs veggen, i en tidligere kanal, inne i en rammepartisjon.

Plugg midlertidig i systemet og toalett.

Sykepleierforbundet

Kontroller operasjonen og tettheten til systemet. Lukk det vasket og avløpsrøret med plugger, studs - rør. Sy installasjon med gipsplater med faste stoffer for spyling og plomme. Eller lukk en nisje og korte rhodes med en løsning. Koble til og fest gulvet toalett. Monterings toalett Suspensjonskålen er montert etter installert installasjon for toalettet og ferdig medfølgende arbeid.

Og avhengig av hvilken type installasjon, er metoden for installasjon og veggmaterialer det følgende forberedelsesalternativer for etterbehandling: installer blokk- eller rammesystemet og sy hele overflaten fra gulvet til taket med et dobbeltlag av gipsplater; etablere en ramme eller blokk system og lage en boks med gips; installer rammesystemet i rammeveggen; installer en ramme eller blokk system i en nisje og eller lukk laget av gips.

Etter at installasjonen og kommunikasjonen er "skjult" under den grove overflaten av veggene og kjønn, fullfør de valgte materialene fliser eller dekorative gips.

Installasjon av vegghengt toalett

Fortsett deretter til montering av suspensjons toalett. Det antas at maksimal gevinst fra den skjulte montering av tanken og kommunikasjonen oppnås hvis du installerer installasjonen for toalettet i nisje. Nisje for installasjon Nisje i installasjonsveggen er laget hvis monteringsdybden på rammen, materialene og tykkelsen på veggen tillater deg å utføre slike verk.

Og i tillegg til nisje i veggen, kan kanalene for en rørleggerarbeid og kloakkrør også slag, som, så vel som installasjon, må du montere i hemmelighet. For bærervegger av murstein er denne metoden ikke egnet for vegger fra armert betong, det er teknisk sett en nisje med egne hender. Og hvis nisjebuen kan forbedres med en innsats fra en metallprofil standard praksis for åpning, så for skjulte rørpakninger, er dette alternativet ikke egnet - slag av horisontale kanaler i lagerveggen er forbudt på normativt nivå.

Aida og Aida kompakt vegghengte toaletter SINTEF Certification

Og uten horisontale slag er det ekstremt vanskelig å lage et skjult layout - bare hvis rørene er egnet for nisjer, og det legges i skrittet eller mellom tregulvet. For en nisje i veggen er det et enkelt alternativ levert av produsenten - under blokkinstallasjon med et passende toalett.

I tillegg er nisje på badet også brukt, hvor vannforsyning og kloakkstiger holdes. I dette tilfellet er en ramme av en metallprofil installert i en nisje, og den er festet til rammeinstallasjonen for montert toalett.

Installasjonsramme med en tank i nisje Kompleksiteten i denne metoden - installasjonen av rammen i nisje passerer "ikke-standard". I installasjonsinstruksjonene til Geberit og GROHE, er dette alternativet ikke vurdert, og i settet er det ikke for disse festene. Installasjon av rammen i nisje passerer av denne algoritmen: De noterer seg på gulvlinjen som angir bena med hensyn til monteringsdybden, plasseringen av vann og kloakkstiger.

Markeringen skal være vinkelrett på nisjeets vegger eller være i planet i den tilstøtende overflaten. Fra denne linjen Beton vertikalt på nisjeets vegger. Monter guider forsterket profil UA50 på gulvet, sideveggene til nisje og taket. Installer rammen i profilen og fest den til gulvet, før du dramper hullet under dowel. Utsett høyden på bena og rammenivået langs horisonten. Laget festene studs eller andre typer festing for tett fiksering av installasjonen til den "lange" nisjeveggen.

Boret under disse monteringshullene og fest rammen. Ua profil kutt fra et nisje profilsegment. Fest den til sideprofiler og ramme.

Vegghengt toalett høyde

Monter de vasket og drenere beslagene for suspensjons toalett. Monter tappene for å feste bollen. Koble tanken til vannforsyningen, kneet for avløp til kloakk. Midlertidig inspirert toalettet og koble det til installasjon. Kontroller systemet for tetthet og effektivitet. Fjern tanken, lukk de vasket og avløpshullene med plugger, og toalettpinner med beskyttende rør.

Fest til profiler hakket i størrelse på gipsplater i to lag. Kloakkinnlevering Vannforsyning til installasjon av toalettskål forårsaker ikke vanskeligheter. Og med en hvilken som helst tankforbindelse side eller topp, kan du alltid bane et stivt eller fleksibelt rør i halvvalg. Med forbindelsen til kloakk er situasjonen mer komplisert.

I installasjonsskjemaet er to typer tilkoblinger trukket: kneet i en rett vinkel går ned; kneet blir utvidet med 45 ° i rammeplanet. Basert på disse alternativene, og i de fleste tilfeller er tilkoblingsinstallasjonen til kloakk bygget. Det første alternativet, for eksempel, brukes til å koble direkte til avløpet når rammen står i en nisje med den.

Det andre alternativet brukes når du legger et avløpsrør til en stigerør langs veggen. Men det er tilfeller når begge alternativene ikke er egnet på grunn av et begrenset sted og originaliteten av geometrien på badet - den store diameteren av harde rør og de faste hjørner av knærne forstyrrer det riktig. Men i dette tilfellet er det nødvendig å sjekke tilt av korrugeringene.

Koble til kommunikasjon For å koble til vannforsyningen i installasjonssettet, er en inngangsventil med en ekstern utgang under ½ tommersrøret og en vinkellåsningsventil inne i installasjonen.

I avdrag på toalettskålene med bidets funksjon, leveres et ekstra rør til de intime hygienebeslagene. Og for å gi en behagelig temperatur, er slike modeller fortsatt koblet til strømnettet for oppvarming av vann, som går til vask. Footer icon Vis kompetansemål Har du noen gang tenkt over hva som skjer når du bruker et toalett?

https://lndc.us/4852.php

Det er framtida og mye tryggere ift vannlekasjer. På nettstedet ramsoyas. Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål: 1 For å tilpasse tjenestene og å gi deg anbefalinger og relevant markedsføring Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg.

Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Unntak gjelder utlevering av opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet. Her har vi samlet en. Geberit vegghengt toalett monteringsanvisning Biltema polyester Termostat med ekstern romføler Deler til eldre evinrude Ifø dusjhjørne reservedeler Korsbakken bollevask Semmelweis hypoteser Hengende dusjhylle Loddetinn med.

REGLER FOR MONTERING AV VEGGHENGT TOALETT Relaterte emner

Regler for oppussing av bad Publisert 15. Når du skal gå i gang med å pusse opp et bad selv er det flere regler du må ta hensyn til. Her får du en oversikt over reglene for oppussing av bad, samt hva du kan gjøre selv og hva du er nødt til å ansette en håndverker til. Våtrom som bad- og vaskerom er der mange ulykker skjer i et hjem. Vann og strøm er sjeldenen god kombinasjon, og ulykker og uhell tilknyttet elektrisitet er spesielt vanlig. Før du går i gang med å pusse opp badet ditt bør du være klar over hvilke regler som gjelder, hva du kan gjøre selv, og hva du bør få profesjonelle til å gjøre.

REGLER FOR MONTERING AV VEGGHENGT TOALETT Kommentarer:
Rapportert den Regler for montering av vegghengt toalett
Håland fra Hamar
jeg liker lese tegneserier problemfritt. Les også min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Drachenbuggy.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net