Uløst Podcast

  1. Mer om
Uløst Podcast

Uløst Podcast EnergiUløst sesong 1 handlet om 17 år gamle Birgitte Tengs som ble funnet drept på Karmøy Uløst 1 ble kåret til årets beste podcast i 2015 av «radiobransjens Uløst sesong 1 handlet om 17 år gamle Birgitte Tengs som ble funnet drept på Karmøy i 1995. Ingen har blitt dømt for drapet. 20 år senere spør vi hva som gikk I de to Uløst-sesongene forsøker VG å finne svaret på hva som skjedde med Birgitte Tengs og Therese Johannessen Uløst 1 ble kåret til årets beste podcast i 2015 av «radiobransjens Oscar», Prix Radio.Uløst er laget av VG og Rubicon Bli med på innsiden av St. Olavs hospital hvor behandlere, pasienter og forskere gir deg innsikt, historier og perspektiv

Hvordan går du frem for å skaffe deg oppdrag? Jeg sender idéene mine til reportasjelederne i redaksjonene. Hvis de er interessert, forhandler vi en prisramme og så går jeg i gang og lager prosjektene. Her gjelder det å selge idéene sine på best mulig måte. Virkelig gjøre alt man kan for å få reportasjelederen interessert, og vise at jeg er den rette personen til å gjøre jobben.

Last ned også: Nordnet podcast

Av og til får jeg også tilbud om oppdrag, men stort sett jobber jeg med emner jeg har foreslått selv. Det gjør arbeidet lystbetont, fordi det da alltid dreier seg om emner jeg er interessert i. Det gir også større eierskap til prosjektene. Hva er de største fordelene ved å være frilanser? Etablerte produksjonsselskaper for tv og radio har begynt å produsere podkaster, og nye produksjonsselskaper har kommet til.

Gåten har vært uløst i ett år

Bruk Ifølge Apple ble det i 2018 produsert mer enn 550. Men selv om podkastlyttingen øker, er podkast fremdeles et relativt lite medium sammenlignet med tv, radio og tekst. I 2017 rapporterte syv av ti nordmenn at de hadde hørt om podkast, og 14 prosent hadde lyttet til podkast minst én gang i uken.

Aldersgruppen 15-44 år lytter mest og tallene viser også at de med at høyt utdanningsnivå lytter hyppigere til podkast.

https://lndc.us/4555-1.php

Skyldig, eller offer for justismord? For hver episode blir du presentert for en ny forbrytelse og mennesket bak forbrytelsen.

Nytt sim kort bankid

Kanskje er det en spesiell grunn til at de havnet på den gale siden av loven? En mann med navn John spør Brian om han kan undersøke en sønn av en rik familie i Alabama, en kar som visstnok skryter av at han har kommet unna med et drap.

De beste true crime podcastene

Plutselig er det noen andre som dør, og jakten på sannheten begynner. Om du er avhengig av musikk, bare må sende en snap av den sinnsykt hvite stranden, eller lurer på hvilke apper som er smart å ha på tur, har vi gode tips til gode apper i ferien. To hvite menn Denne podkasten fra NRK har uten tvil vært en suksess. I løpet av seks episoder forklarer Joshua French sin versjon av hva som egentlig skjedde den gang i 2009 i DR Kongo.

Hvem drepte egentlig sjåføren til Joshua French og Tjostolv Moland? Dette var en sak med enorm mediedekning i en årrekke, men i denne podkasten klarer journalist Runar Henriksen Jørstad likevel å bringe frem helt nye opplysninger, ukjente frem til nå.

Eirik Helland Urke

Men blir vi noe klokere? Dirty John Også denne podkasten har vært enormt populær, med over 10 millioner nedlastninger i løpet av de første seks ukene etter publisering.

Migrene skjermbruk

For å få frem det vanlige i situasjonen lot de opptakeren være på også før de begynte å snakke med intervjuobjektet. I et av klippene kan man høre samtalen med Birgittes far før de begynner og stille spørsmål.

Podcast for alle

Denne fortellermetoden var det Sindre Leganger som hovedsakelig stod for da hans featuremetode ble systematisk brukt for å skape bilder for publikum. Hør mer i neste episode av Uløst!

https://odertal.info/duguvyduh.php

Vi er halvveis i fortellingen; seks episoder skal det bli. Rett før jul får vi, om ikke svaret, så i hvert fall siste episode i denne runden om en av Norgeshistoriens mest omtalte drapsgåter: Hvem drepte Birgitte Tengs 6.

Les også: Rss podcast app

Og hvordan kunne fetteren hennes først bli siktet, dømt, så frikjent — men likevel idømt erstatning overfor familien? Saken har avstedkommet både bøker, TV-stoff og spaltekilometer med avisstoff. Om vi har lest aldri så mye før, er det fortsatt mange som vil vite mer: 110.

ULØST PODCAST Relaterte emner

Noen må si at keiseren er naken Podcastere undervurderer radiomediet Dette er et lite hjertesukk. Podcast virker å være det nye nett-tv, slik nett-tv var i sin spede barndom. Med internasjonale, og nasjonale suksesser som «Serial», «Uløst» og «Tusvik og Tønne» som utgangspunkt, vil alle nå produsere sine egne podcaster. Noen får det til, men mange undervurderer radiomediet. Det er billig og relativt ukomplisert å lage en podcast, men kanskje ikke så enkelt og ukomplisert som mange tror. Som gammel radiomann reagerer jeg først og fremst på at så mange podcastere tar så lett på lydkvalitet.

Uløst Podcast
ULØST PODCAST Kommentarer:
Redaktør på Uløst podcast
Forsberg fra Drammen
Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg trives frei laufen. jeg elsker utforske norske bøker oppreist.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net