Nettenestea

  1. Mer om
Nettenestea

Nettenestea HjelpK Followers, 546 Following, 2210 Posts - See Instagram photos and videos from Annette Haga likes · 1 talking about this Became a tiser in November SKAL SKILLES: Annette Haga, også kjent under bloggnavnet «NetteNestea» og ektemannen Emil Løvstad Haga skal skilles Annette styler sommerens største trender. Makeup tutorial: Costume Awards

Nette Nestea Annette Haga

Akkurat passe søt uten å bli for kvalmende, lett og frisk! Til produktet Deborah Lippmann Nail Polish Jeg er svak for korallfargede negler, spesielt til sommeren! Denne fra Deborah Lippmann er perfekt å kombinere til solbrune hender og gullringer på fingrene.

https://odertal.info/jinitol.php

Superfin, og så får den tommel opp for rask tørketid! Så da passer det jo bra å slenge opp et par bilder med good day-filter tenker jeg.

Digital læringsarena

Har såpass vondt i bekkenet at det å finne på ting er uaktuelt, så jeg ligger for det meste bare og ruger.. Har klart å stappe i meg mer enn halvparten av snacksen fra fødebagen også Så der har dere meg om dagen.

Annette Giæver Haga

Det er ikke det at jeg ikke liker å lage mat, men jeg er nok litt lat og prioriterer andre ting. Jeg er veldig glad for at Morten er så glad i å grille, for jeg elsker grillmat og det eneste jeg trenger å gjøre er å slenge sammen en salat.

https://odertal.info/bo-i-paris-hotell.php

Jeg føler jeg har sett omtrent ALT som går an å se, og blir nesten desperat om vi ikke har noe å se på kveldene, haha.

Ros fra lesere Men denne gangen har de negative reaksjonene latt vente på seg.

Update Nette Nestea Bloglovin’

Kun fine og rosende ord har kommet inn i kommentarfeltet på Annettes blogg. Annette sier hun er glad for at hun har denne muligheten til å påvirke andre jenter, og kanskje få dem til å bli litt mer fornøyd med seg selv.

Uansett om det skulle kostet noen negative tilbakemeldinger. Du skal helst ikke skrike ut at du er lykkelig, fordi mange som ikke har det på samme måte blir misunnelige og slenger med leppa, sier hun.

Munchies meny

NETTENESTEA Relaterte emner

Se hennes blogg for utrolig mye inspirasjon her. Annette har valgt sine 5 sommerfavoritter fra Bangerhead. GloMinerals Body Bronzer Denne er et must have for tørre ben og armer som trenger litt ekstra brunfarge og glød! Jeg har brukt den i mange år, og elsker hvordan resultatet blir. Jeg pleier å blande den ut med litt bodylotion for et naturlig, solkysset resultat. På 1-2-3 kan du spraye lett over ansiktet, og umiddelbart få en naturlig, fresh brunfarge!

Nettenestea
NETTENESTEA Kommentarer:
Redaktør på Nettenestea
Toft fra Namsos
Se over min andre innlegg. Jeg trives Bier Pong. jeg elsker utforske norske bøker gledelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net