Shepards Pai Trines Matblogg

  1. Mer om
Shepards Pai Trines Matblogg

Shepards Pai Trines Matblogg StøttetContent [hide]

Dagens oppskrift er en variant av den engelske tradisjonelle Shepherds pie, som slett ikke er noen pai, men en kjøttstuing dekket med et Shepherds pie er slett ikke noen pai, men en kjøttstuing med et lokk av potetmos, som gratineres i ovnen før servering Shepherds pie med rotfrukter | TRINES MATBLOGG Frisk, Lasagna, FriskLasagnaMashed PotatoesFood And DrinkEthnic RecipesPaiWhipped PotatoesRecipesLasagne Shepherd's Pie er en tradisjonell engelsk rett. Den består av en kjøttgryte laget på lammedeig med gratinert potetmos på toppen En britisk klassiker som har en stadig økende popularitet på norske middagsbord. Fyldig kjøttgryte av lam eller annen type kjøtt og med potetmos som

Felleskjøpet hønefoss

Følg med fremover for flere lammeoppskrifter! Sjekk gjerne ut de øvrige lammeoppskriftene jeg har på bloggen også, du finner dem samlet her. Ola Nordmann spiser gjennomsnittlig 54 kg kjøtt i året, men kun 3 av disse er lammekjøtt.

Last ned også: Micropaint fornebu

Dette innebærer at vi må importere annet kjøtt, mens vi altså har mange tonn med lamme- og sauekjøtt på fryselager. Norsk lam og sau har en ypperlig kvalitet, dyrene går ute hele sommerhalvåret og koser seg i og med frisk, norsk natur.

Shepherd's pai

Kommentarer Reply Talana 9. Litt chili og hvitløk i kan være deilig i, selv om det ikke står i en eneste hyrdepai oppskrift Jeg foretrekker også å bruke urter, som jeg gjør i mesteparten av mat jeg lager. Til dette passer selvsagt bladpersille. Del potet i små biter og kok mør i vann, ca.

ENGELSK COTTAGE PIE

Hell av vannet og mos godt med smør og kremfløte med en potetstapper eller gaffel til kremet konsistens. Her kan du bruke kjøttdeig av storfe, vilt eller lam, eller du kan bruke rent grytekjøtt kuttet i små terninger.

https://lndc.us/dofifodyb.php

Sammen med et godt brød, godt smør og en god rødvin, blir dette rene festmaten. Kokes i usaltet vann til grønnsakene er møre. Den handler også om verdien av å samles rundt bordet, å dele små og store hendelser som har skjedd i løpet av dagen, å være sammen.

Største bølge

Hverdagen er ofte travel, men den blir garantert bedre med hjemmelaget mat og familie eller venner rundt bordet. Vi bombarderes av kostholdsråd og mattrender fra alle kanter. Årets lammelår er omhyggelig tilberedt, helstekt og fortært. Må erkjenne at jeg ble ikke bare mett, men jeg ble stappmett!

https://lndc.us/rosaz.php

Vel, det er et sabla godt tegn på at middagen smakte.

SHEPARDS PAI TRINES MATBLOGG Relaterte emner

Shepherds pie lammekjøttdeig eller vanlig kjøttdeig Navnet er egentlig litt misvisende, dette er ingen pai nemlig. Men kjøttstuing med potetmoslokk som gratineres i ovnen. Her kan du bruke kjøttdeig av storfe, vilt eller lam, eller du kan bruke rent grytekjøtt kuttet i små terninger. Sammen med et godt brød, godt smør og en god rødvin, blir dette rene festmaten. Kokes i usaltet vann til grønnsakene er møre. Bruk en potetstapper ikke stavmikser, da bli mosen som lim og mos grønnsakene til ønsket konsistens. Tilsett en klatt smør og eggeplomme, og rør godt sammen.

SHEPARDS PAI TRINES MATBLOGG Kommentarer:
Rapportert den Shepards pai trines matblogg
Espeland fra Molde
Jeg trives lese tegneserier egentlig. Siste nytt: min andre innlegg. En av mine hobbyer er Biathlon.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net