Behandlingsforsikring Gjensidige

  1. Mer om
Behandlingsforsikring Gjensidige

Behandlingsforsikring Gjensidige UbegrensetVi garanterer utredning, behandling og operasjon innen 10 virkedager fra vi har mottatt nødvendig dokumentasjon for behandlingen Med Behandlingsforsikring fra Gjensidige er du og dine ansatte garantert rask hjelp, enten dere trenger fysioterapeut, psykolog, legespesialist eller Forsikringen garanterer time hos legespesialist innen 14 virkedager. Garantitiden løper fra Gjensidige har mottatt henvisning fra allmennlege Nyhet I samarbeid med Braive gir vi deg som har Behandlingsforsikring i Gjensidige tilgang til en digital tjeneste for å styrke din mentale helse Få raskere utredning, behandling og operasjon med Behandlingsforsikring Pluss – og tilgang til tjenesten Forsikringen tilbys i samarbeid med Gjensidige

Er du en aktiv person og blir rammet av sykdom eller skade vil du med Behandlingsforsikring Pluss få rask utbedring, behandling og operasjon slik at du slipper å stå i helsekø.

For røykere er prisen 25 prosent høyere. Ventetid: behandlingstiden er garantert til 14 virkedager, i praksis tre uker.

Pris: For en 20-åring er prisen 923 kroner per år. De rimeligste avtalene dekker ikke nødvendigvis alle typer behandling, og garantitiden for behandling kan variere fra avtale til avtale. Kollektive avtaler Mesteparten av nordmenn dekket av behandlingsforsikring er forsikret via sin arbeidsgiver gjennom en kollektiv avtale. Prisen på behandlingsforsikring solgt som kollektiv avtale varierer fra selskap til selskap, og kan avhenge av hvor mange ansatte som dekkes og hvilken avtale som velges.

Blant selskapene som selger kollektive behandlingsforsikringsavtaler er: SpareBank1, Vertikal Helseassistanse, Gjensidige forsikring, If, Storebrand Helseforsikring, Tryg Forsikring og Eika forsikring.

Forbrukerrådet: Halvparten av behandlingsforsikringene får terningkast én

Hvis du ikke tar imot tilbudet om behandling mister du retten til behandling innen garantitiden. Hvor lenge du kan ha forsikringen varierer fra 70 år til livsvarig. Det er også selskaper som tilbyr egne avtaler for personer fra 55 år Gjensidige, If, og Tryg.

Alle selskapene har et hjelpeapparat som hjelper deg gjennom hele prosessen fra du har en henvisning fra lege til utredning, behandling eller operasjon er gjennomført. Omtrent 90 prosent av behandlingsforsikringene tegnes gjennom bedrifter som kollektive avtaler.

Det er akkurat de samme prinsippene som gjelder enten du har kjøpt en behandlingsforsikring privat, eller om du har tilgang til en avtale gjennom bedriften du jobber i. Forskjellen kan bestå i at det er en utvidet dekning i den kollektive avtalen i forhold til hva vilkårene i privatavtalene har.

Nok et rekordår for behandlingsforsikring

En kollektiv forsikring har aldri dårligere vilkår enn det som den private dekker. Bruk av forsikringen Alle selskapene har et eget nummer du kan ringe. Du kan eventuelt registrere saken på nettsiden til selskapet, og der laste opp nødvendig dokumentasjon som henvisning fra lege.

Ta derfor kontakt med de ulike forsikringsselskapene for å finne ut mer om dette.

https://odertal.info/xyjig.php

I forbindelse med tegning av ny forsikring skal forsikringsselskapene sørge for at du får utfyllende informasjon om den nye avtalen. Den som tegner eller fornyer en forsikringsavtale skal gi riktige og fullstendige svar på forsikringsselskapets spørsmål.

Dette betyr at du har en streng plikt til å gi riktig informasjon. Forsikringsselskapene innhenter også helseopplysninger for de ti siste årene. Som medlem er det et krav om obligatorisk etterutdanning. Det bidrar til å kvalitetssikre tannlegene, og at behandling utføres etter aksepterte standarder for tannlegepraksis. Vi har avtale med de fleste forsikringselskap i Norge.

Antall behandlinger og krav om henvisning varierer mellom tilbyderne, Noen har ikke krav om henvisning, andre har krav om henvisning fra lege, mens If-Vertikal har krav om henvisning fra spesialist. Dette er dekket hos alle leverandørene. Spørsmålet er om man kan tilby slike forsikringer i privatmarkedet, uten helseerklæring, eller om dette er i strid med Forsikringsavtaleloven.

Gjensidige skadebehandling on Vimeo

Dersom man ikke har levert inn helseerklæring, kan man risikere å avslag på hendelser som man forventet var dekket ved inngåelse av forsikringen. For å vise at det er en forskjell i praksis, har vi likevel valgt å vektlegge dette. Dette er vektet lavt, siden det er sjelden man får hendelser som overstiger de forsikringssummene det blir operert med hos de ulike leverandørene.

Gullkake

Deres produkt er attraktivt priset, og Tryg har de beste vilkårene. Tryg er den enste leverandøren som dekker tekniske hjelpemidler og hjemmehjelp etter operasjon. I tillegg dekker de inntil 3 måneders rehabilitering, som er meget bra sammenlignet med standard dekning på 14 dager.

Tryg har også inkludert akupunktur og osteopati under fysikalske behandlinger, og de har ikke krav om henvisning for fysikalske behandlinger. Tryg er også en av to leverandører som har dekket behandling for rus- og spillavhengighet.

Alle K5-behandlere har ulik og unik spesialkompetanse.

BEHANDLINGSFORSIKRING GJENSIDIGE Relaterte emner

Publisert: Publisert: 10. Det er en økning på 15 prosent sammenlignet med tall fra 2012. I 2003 gjaldt det samme for bare 32 000 nordmenn. Ni av ti nordmenn med sykeforsikring har fått den gjennom jobben. Professor i sosialmedisin Steinar Westin ved NTNU mener utviklingen er urovekkende: Det er en rar utvikling i et land med et helsevesen som gir hjelp etter behov — ikke etter betalingsevne.

Behandlingsforsikring Gjensidige
BEHANDLINGSFORSIKRING GJENSIDIGE Kommentarer:
Forfatter på Behandlingsforsikring gjensidige
Gabrielsen fra Moss
jeg er glad i lese bøker grasiøst. Les gjerne min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Reifen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net