Mazda 5 2012

  1. Mer om
Mazda 5 2012

Mazda 5 2012 FantastiskSe hvorfor Mazda 5 kan bli en hit. Test: Mazda CX-5 2,0 4x4, 2012-modell Mazda 5 1.6D 7-Seter Ny EU Hengerfeste Xenon Skyvedører. Forhandler • 6 mnd garanti Men bagasjeplassen først: 463 liter er hva du har til rådighet. Det er mer enn Mitsubishi ASX (443 liter) og en hel del mer enn Subaru XV Flere fikse interiørløsninger, men det hverken ser eller føles spesielt påkostet ut. Vanlige feil og problemer. benny mener benny quote Mazda 5 er en utrolig Billig og driftsikker flerbruksbil med god plass til alle ungene

Har du pengene, kan toppserien Sport absolutt være verdt å vurdere. Materialbruken gir plastfølelse, men uten at det blir kritisk.

Traduction norvégien

Få motoralternativer og svært begrensede muligheter til utstyrsvalg utenfor de definerte utstyrsgradene hører til blant ulempene, i tillegg til en litt enkel kvalitetsfølelse for Advance Plus. Meget god kvalitet Mazda har et generelt godt rykte på seg for å ha god kvalitet. Det gjelder CX-5 også.

Har du lest dette? Bmw 530d 2012 test

Den tyske organisasjonen Dekra rangerer CX-5 som en av de absolutt beste bilene i sin klasse, med vesentlig bedre resultater enn gjennomsnittet på alle punkter. Hele 93,36 prosent score får bilen i pålitelighet, og 91,38 prosent for byggekvalitet.

Denne Mazdaen kan spare deg for kroner

Dermed er det de vanlige tingene som gjelder for alle bruktbiler som blir sjekklista for en CX-5. Har den servicehistorikk ikke vær redd for stempel fra frittstående verksteder! NNG gir ikke noen fremstillinger om egnetheten, nøyaktigheten, fullstendigheten eller rettidigheten til innholdet, og skal ikke holdes ansvarlig for mangler i disse. Dersom du opplever mangler i innholdet, kan du kontakte innholdsleverandøren med klagen din. Og det er slik som merkes i det daglige.

Det er massevis av vinter når vi kjører Mazda CX-5. Alt fra våt asfalt, via underkjølt regn, slapseføre til fine vinterveier med hardpakket snø.

Mazda 5 til salgs

Da blir det enda enklere å skjønne hvorfor mange vil ha en CX-5 når norsk vinter står på kjøremenyen. Langt oppe på fjellet kommer det en kar bort og kikker på bilen, lurer på spesifikasjoner og spør om pris. I alle fall hvis man klarer å beholde realitetsbrillene på og se hva du får for pengene. En BMW X3 med 163 hk og automatgir koster 572. Skal du spesifisere de to premiumbilene til et utstyrsnivå som omtrent matcher det du finner på Optimumversjonen av CX-5, havner du fort opp med 120-130.

De kompakte målene gjør den også enkel å leve med i parkeringshus og trange bygater. Flere fikse interiørløsninger, men det hverken ser eller føles spesielt påkostet ut. Bak rattet bidrar det ruvende panseret til en følelse av å kjøre en større bil — på en positiv måte.

Rett forfra får du helt klart sportsbilassosiasjoner — og den ser lav og aggressiv ut når LED-kjørelysene nederst i frontfangeren er tent. Bakfra bidrar en stor spoiler over bakluka til at det sportslige utseendet fortsetter. Vår modell hadde ikke sport-pakke — dermed ble det 17" hjul.

Test: Mazda CX 5 ()

Enda litt tøffere hadde den blitt med alternativet 19". Vi er også såpass barnslige at vi synes opplyste dørterskel og frontfanger- og bakfanger-styling er tøft også.

https://odertal.info/7185-1.php

Men realiteten er faktisk at denne bilen, selv med en prismessig inngangsmodell på 165 hk forhjulstrekk, manuell gir og bensin, kommer på under 300. Velger du diesel uten automat og firehjulstrekk sniker du deg 13.

MAZDA 5 2012 Relaterte emner

Nedenfor finner du de vanligste spørsmålene folk har om Mazda 5 2012. Hvordan konverterer jeg miles til kilometer? Hvor kan jeg finne VIN-nummeret til min Mazda? Plasseringen av VIN-nummeret på bilen varierer etter merke og biltype. Koden kan være stemplet på bilrammen eller montert på en plate. Det er best å se i manualen for Mazda 5 2012 for å se nøyaktig hvor VIN-nummeret er. Hva er et VIN-nummer?

Mazda 5 2012
MAZDA 5 2012 Kommentarer:
Forfatter om Mazda 5 2012
Meling fra Drammen
Se min andre innlegg. jeg liker Brettsport. jeg elsker rapporterer norske nyheter stivt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net