Ncs S 1502 Y20r

  1. Mer om
Ncs S 1502 Y20r

Ncs S 1502 Y20r StortFargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg Males med hvit vannbasert maling, glans 35. Leveres som standard med front i farge: NCS 0601-G70Y (nærmeste standard NCS kode er: NCS S0500N Fargekode: NCS S 1005 Y20R. Fargekode: NCS S 1005 Y30R. Fargekode: NCS S 1502 G50Y The colours might not exactly match original NCS colour samples Brun Jord NCS S5005-Y20R. 69,- Bestill fargeprøveMer info 1391 Lys Antikkgrå NCS S1502-Y. 69,- Bestill fargeprøveMer info · 1392 Gul Antikk NCS S

https://lndc.us/1102.php

Alle fargene i dette fargekartet er å finne i store fargeprøver hos din nærmeste Jotun forhandler med Jotun Fargesenter. De store prøvene gjør det enda enklere for deg, når du skal finne den perfekte nyansen til ditt hjem!

Få fargeråd til ditt hjem

Når du først svinger malepenselen, vil du bli ekstra fornøyd om du også gir disse flatene et nytt strøk. Å innrede med tørt og matt har vært en tendens før, men nå skal vi driste oss inn i en mer fargerik verden hvor man kombinerer matte vegger med blanke tekstiler. En matt, varm linfarge på veggene kombinert med tapet i naturfiber med innslag av glitter skaper spenning. Vær raus med gardiner, volum er viktig, og ulike gardintyper kan kombineres. Finn en fellesnevner, men skap variasjon i tekstilene.

Easy living, lunt, elegant og ærlig Trendinformatør og fargesjef hos Jotun, Lisbeth Larsens palett: Stilen: Easy living. Lun og elegant ærlighet.

Veggfarger i tiden. Lys gråtone

Atmosfære: Et sted for rekreasjon og ettertanke. Det handler om å ha det godt. Materialer: Matte, malte vegger. Tregulv som er beiset og lakkert.

Mål og fakta ståldører

Lisbeths kommentarer: Estetikk, funksjon og komfort er verdier som styrer valget. Rommene skal være luftige, varme og trygge — et sted for rekreasjon og ettertanke. Dette er ingen sukkersøt cupcake-stil! Det er avgjørende for den riktige atmosfæren å finne en lys tone med varme.

Fra Pantone til NCS konverterer

Stilen skaper man med en miks av moderne og gamle møbler, og en miks av naturlige materialer. Treverk, marmor, skinn og lin i kombinasjon med helt matt maling på veggene. Stemningsbelysning er viktig, og det skal være ordentlige lamper fremfor downlights. Det er begrenset bruk av mønster, kun et lite touch av Marokko eller andre etniske innslag. Ha gjerne mange gulvtepper, og puter i sofaer og stoler. Og kjøp inn mengder av grønne planter!

Gulvet på balkongen er membran.

Linoljemaling Linoljemaling

Dette er maling den enkelte beboer må besørge selv. Unngå å bruke sterke rengjøringsmidler og skuremidler. Husk at flekker og riper er mer synlige på svarte og mørke farger. Til Top Solid servanten behøver du ikke noe rengjøringsmiddel.

Fra Pantone til NCS konverterer

I kombinasjon med hvitt listverk og hvite dører fremstår den enda renere og tyngre. I tillegg matcher den sterke farger godt.

Last ned også: Hvordan lese ncs kode

Til denne fargen står man ganske fritt til valg av gulv. Den er klar, men likevel varm.

Wirsbo fordelerskap

Mange vil nok tenke at det er en utfordring å innrede med denne fargen, men den kan med hell kombineres både med svake og sterke farger. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt.

NCS S 1502 Y20R Relaterte emner

The colours might not exactly match original NCS colour samples. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov. Med Jotun Fargetrygghet er du alltid garantert riktig fargegjengivelse. For helt korrekt gjengivelse, anbefaler vi å male opp en fargeprøve. Denne bør betraktes i ulikt lys og i det rommet som skal males. Dersom du ønsker deg en varm og avslappende atmosfære, bør du velge behagelige, lune og harmoniske farger.

Ncs S 1502 Y20r
NCS S 1502 Y20R Kommentarer:
Forfatter på Ncs s 1502 y20r
Nygård fra Sarpsborg
Se min andre nyheter. Jeg trives Bier Pong. jeg liker lese om Norge nesten.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net