Steke Kalkunfilet

  1. Mer om
Steke Kalkunfilet

Steke Kalkunfilet MerkeligStikk inn et steketermometer i den tykkeste delen av fileten. Sett formen i ovnen på 125 °C og stek fileten til steketermometeret viser 65 °C Stikk en skarp kniv inn i den tykkeste delen av fileten. Kommer det ut klar kraft, er fileten ferdig Krydre kalkunfileten med salt, pepper og evnt timian. Legg kalkunfileten i stekeposen og lukk posen. Stek kalkunfileten i stekeposen i ovnen p Stek til termometeret viser 72 – 75 grader. Ta ut fileten og sil kraften. La fileten hvile minst 15 minutter før den skjæres i tynne skiver Det er to fordeler med å skjære kalkunfileten i skiver og steke den raskt i panna: kjøttet rekker ikke å bli tørt og middagen er klar på rekordtid

Svolvær skrova hurtigbåt

Bind opp fileten, da blir den jevnt stekt og du får pene skiver. Gni fileten inn med salt og pepper og la den gjerne stå i 10 minutter før du bruner den.

Tilsett resten og la det koke i minst 10 minutter på svak varme.

Helstekt kalkunbryst

Tilsett fløten og bring opp til kokepunktet igjen. Smak sausen til med ripsgele og soyasaus.

Dette er det beste stykket på kalkunen, og det er MYE lettere å få til pene skiver også. Et veldig godt alternativ spør du meg: Her har jeg fylt kalkunbrystet med ost og svisker, men du kan også la det være.

Da blir kjøttet helt nydelig!

I relasjon: Liten stekepanne

For å sikre at du får et perfekt resultat, er det lurt å bruke steketermometer når du skal tilberede kalkunfilet. Termometeret stikker du inn i den tykkeste delen av fileten.

Helstekt kalkunbryst

Husk at temperaturen gjerne stiger noen få grader etter at kjøttet har kommet ut fra ovnen. Følg godt med mot slutten av stekeperioden. Her samler jeg de beste oppskriftene som har dukket opp via venner, familie, bekjente, kokebøker, internett osv, eller som jeg har komponert selv i årene som har gått. Jeg har ikke så stor erfaring med å servere til så mange, men ble veldig fornøyd kalkunen saftig og mør så dette må dokumenteres.

Vi hadde visst mer en nok kjøtt ihvertfall. La surre i et par minutter, press over saft fra appelsin, eventuelt blandet med litt olivenolje.

Stekt kalkunfilet

Smak til salaten med salt og pepper. Dryss med granteplekjerner og eventuelt grovhakkede valnøtter før servering. Tips til de som ikke spiser kjøtt Lun vegetargryte med «varme krydder» servert med linser eller byggryn.

https://odertal.info/prix-foss.php

STEKE KALKUNFILET Relaterte emner

Partnerstudio har ingen tilknytning til mediehusets redaksjoner, men innholdet er i likhet med ordinære annonser underlagt Schibsted-medienes kvalitetskrav og redaktøransvar. Mediehusenes journalister og redaksjoner har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet. Slik får du kalkunen saftig Gammel barnelærdom har gitt kalkunen et ufortjent tørt rykte. Med disse triksene blir den saftig hver eneste gang. Det er ikke så rart at mange vegrer seg for å lage kalkun.

Steke Kalkunfilet
STEKE KALKUNFILET Kommentarer:
Rapportert den Steke kalkunfilet
Lia fra Arendal
Vennligst sjekk min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Ball Badminton. Jeg trives lese om Norge oppløftende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net