Ilva Italia

  1. Mer om
Ilva Italia

Ilva Italia Og dermedLei fra personer i Agip Petroli-ilva, Italia fra 179 kr NOK/natt. Finn unike steder å bo med lokale verter i Denne bondegården med en historisk profil ligger i Piombino og 3 kilometer unna Baratti-stranden, Baratti og Populonia arkeologiske park og Golfo di Baratti Piazza Vittorio Veneto 10, 58022 Follonica, Italia. 0,1 km fra Area ex-Ilva Di Follonica. 1 av 5 748 overnattingssteder med Beste verdi i Follonica Via Ilva 2, La Maddalena sentrum, La Maddalena, Italia, 07024 - PÅ KARTET Se tilbud hos Casa Franco e Ilva 1, inkludert fullt refunderbare priser med gratis Casa Franco e Ilva 1, Arco, Trentino-Alto Adige, ItaliaReisemål

State Italia Det er den andre seksjon. Det samler et utvalg av fotografier tatt i løpet av de tre årene 2008- 2011, hvor Mancuso dokumentere historiene og ansiktene til den økonomiske og sosiale krisen i en Italia ringe for å håndtere nye krav. I inngrep med følsom rigor epokegjørende arrangementer som migrerende landinger i Lampedusa, problemene med barns levekår forårsaket av Taranto Ilva fabrikk, eller opprøret av afrikanske arbeidere i Rosarno.

Bildene følge mange reportasjer om disse årene. Under-søkelsen omhandler mennesker som bodde i Taranto i perioden 1998 til 2010. Den bekrefter at byens industrielle vekst med utslipp av giftige stoffer, fine støvpartikler og svoveldioksid, sammenfaller med utviklingen av kreftsvulster, og også med økningen av hjerte- og karsykdommer samt luftveissykdommer. Men det stopper ikke der. Sentieri-undersøkelsen, utført av det statlige Istituto Superiore de sanita ISS, i 2011 og 2014, konstaterer en forhøyet hyppighet av dødsfall av ulike årsaker hos barn i aldersgruppen null til 14 år, med en dødelighet 21 prosent høyere enn gjennomsnittet for regionen.

Casa Franco e Ilva

Antall innleggelser for akutte luftveislidelser hos barn er 5 prosent høyere enn gjennomsnittet for regionen, mens forekomsten av alle kreftformer hos barn er 54 prosent høyere i Taranto enn for regionen som helhet. Blant de ansatte på ILVA forekommer lungehinnekreft en sjelden kreftform som skyldes eksponering for asbest fire til fem ganger hyppigere enn forventet. Blant de ansatte på ILVA forekommer lungehinnekreft fire til fem ganger hyppigere enn forventet.

Regionen Puglia er Italias kornkammer, og i områdene rundt Taranto produseres noen av Italias beste viner. For å ankomme byen kjører vi milevis gjennom et naturskjønt kulturlandskap, før vi passerer den glitrende blå lagunen Mar Piccolo, der blåskjellfarmene ligger tett i tett som utstrakte perlekjeder. Innstrømming av kaldt, salt sjøvann langs bunnen kombinert med rik næringstilførsel fra elvene gjør det lille innlandshavet særdeles produktivt.

Blåskjell — le cozze — fra Taranto er viden kjent i Italia. Med sin strategiske posisjon helt sørøst i Middelhavet, huser Taranto en av Italias tre marinebaser. I byens ytre havneløp ruver borgen Castello Aragonese, bygd i år 780 e.

https://lndc.us/vintergrnne-planter-i-skrning.php

Men boligområdene langs havnen innenfor borgen er preget av forfall. Husene mangler murpuss, høyt oppe på hus-veggene henger det klesvask mellom knuste vindusruter. De smale smugene inn i kvartalene bak frister ikke til byvandring. Ferrero driver konditoriet Pasticceria Napoletana i sentrum av Taranto og er en lidenskapelig naturfotograf på fritiden.

Italiensk komfyrdesign

Samtidig forteller han om hvordan stålverket praktisk talt støvsugde landdistriktene rundt byen for arbeidskraft for bare noen få tiår tilbake. Nå begynner de som angrer på dette valget, å returnere for å dyrke jorden igjen, selv om befolkningen her ikke anser det som trygt å spise det som dyrkes rundt byen, sier Ferrero. Han undrer på hvor mange flere døde innbyggerne Taranto må telle før myndighetene innser at man ikke kan fortsette å forgifte byen.

Men i mitt arbeid som konditor, er jeg underlagt kontinuerlige kontroller av kvalitet og opprinnelse for produktene vi lager her. Jeg kan ikke ha produkter som kan være helseskadelige, sier Ferrero. ILVA er ikke underlagt det samme regimet, de kan fortsette å ødelegge helsen til befolkningen i Taranto, forgifte morsmelk og skade ufødte barn, mener han.

ilvaitt Store norske leksikon

Hvis man måler hvor mye dioksiner som finnes i hver enkelt av oss, hvor mange mennesker bør man avlive fordi de vil overføre giften videre til sine barn, sier Ferrero og byr armen frem som om han vil avgi en blodprøve der og da. I Tamburikvartalet kan vi selv se hvordan det røde støvet fra stålverket har trengt inn i alle overflater. Ilva fortsatte å kjempe i løpet av 1920-tallet, til 1929-krasjen ga selskapet et dødelig slag, som i 1934 til slutt ble kjøpt opp av IRI, det offentlige holdingselskapet som ble opprettet i 1933 av det fascistiske regimet for å redde, omstrukturere og finansiere banker og private selskaper.

Det nye selskapet utvidet seg raskt på 1960-tallet. I 1965 ble gigantisk Taranto integrert jern- og stålkompleks operativt, og okkuperte 5000 arbeidere og tilføyde 10,5 millioner tonn kapasitet til Italsider. Imidlertid led stålproduksjonen i EØF tidlig på 1970-tallet under overkapasitet og utenlandsk konkurranse. Italsider gjorde ingen unntak, tar svært store tap under stålkrisen som rammet alle de vestlige økonomiene i slutten av 1970 og spesielt i 1980-årene.

I 1992 stengte Italsider, i et siste forsøk på å redusere overkapasitet og tap, Bagnoli stålverk i Napoli. Det høgaste fjellet er Monte Capanne på 1 018 meter. Øya har om lag 30 000 innbyggjarar.

Historie Napoleon på Elba. Måleri av Horace Vernet frå 1836. Elba var godt kjend i antikken for jernførekomstane. Gruver vart oppretta av etruskarar og etter år 480 f.

La Maddalena er en by og kommune på øya med samme navn.

Nakenyoga

Byen ligger nord på Sardinia, og er en del av provinsen Sassari. Panorama over La Maddalena.

ILVA ITALIA Relaterte emner

Frontene er lakkert i en ren, lyseblå farge, mens ny benkeplate i marmor og detaljer i messing gir helheten en deilig dose luksus. Gräshoppa-pendlene i blågrått, designet av Greta M. Grossman og produsert av Gubi, føyer seg nydelig inn i fargepaletten ellers i rommet. Nordisk middelhav Når to verdener møtes er det ofte duket for spennende resultater — også for den danske designeren Christina Brangstrup Arnoldi og hennes sicilianske mann Luca Coffa. De to traff hverandre mens Christina var utvekslingsstudent i Milano i 1994, og flyttet siden til Sicilia hvor de ble værende til 2013. Da var tiden moden for å ta med sønnen Oliver på 13 år til Danmark.

ILVA ITALIA Kommentarer:
Forfatter på Ilva italia
Nordstrand fra Vadsø
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg trives Episkyros. Jeg nyter lese romaner nysgjerrig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net